Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşallah akasyam inşallah her ay böyle bereketli olsun topiğimiz

Amin canım. Senin tavsiye ettiğin kitabı inceledim netten. Sen okumuş muydun ? Beğendin mi ?

Led zeplin yaaaa gözün Aydın harika bişey ya herkes hamile kaliyo bende başlamak istiyorum artikkkkkk

Gerçekten de insan bu pozitif havadan etkileniyor. Bir an önce tedaviye başlayası geliyor İnşallah hepimiz için herşey güzel olur..

kızlar cumartesi günki randevum pazartesiye ertelendi nur hn işi çıkmış biraz daha sabredicem anlaşılan
bu arada ilk muayenede ücret ödüyormuyuz bilginiz varmı

evet canım okudum bitirdim bile :)) elimden düşmüyordu son 2 gündürde bir türlü elime alamadım :)) canım kitap bana çok iyi geldi çok beğendim ne zaman çıkmaza girsem ordan bişiler okuyorum tekrar kaldığım yerden devam ediyorum inşallah sende faydasını görürsün

kızlar cumartesi günki randevum pazartesiye ertelendi nur hn işi çıkmış biraz daha sabredicem anlaşılan
bu arada ilk muayenede ücret ödüyormuyuz bilginiz varmı

Hayırlısı zambakcığım.. Ödeniyor canım. Hatta ben ödenmiyor zannettiğimden elimi kolumu sallayarak çıkarken bana seslenmişlerdi. Orada tuhaf bir duruma düşmüştüm. Sanki kaçak gibi Ama insan telefonla aranıp , randevu tarihi bildirilince ücret ödenmesi gerekeceğinidoğal olarak düşünemiyor.

Ben de alıp okuyayım canım. Tavsiye için teşekkürler..

mikrocum nezamana kadar okunması lazım kac tane
Bu arada biletleri aldık. 1 martta Üsküp'e 17 martta İzmir'e gidiyoruz inşaallah.
hadi hayırlısı cnaım hayırlısı ile gidip gelin stres atıp donuste guzelcene tedaviye basla ins
Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
cok guzel bir haber canım cok sevindirdin bizi Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin

Hil_bur cum gozun aydın deniz cıkmıs ins hayırlısı ile derinde cıkacak küvezden ins Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle

semracım ben 5. cuze baslayım ama hepsini bitiremeyebilirim 10 sayfa alsam olur mu

öyle canım hayırlısı napalım sağlık olsun yeterki
iyiki sormuşum ozaman yoksa bende senin gibi elimi kolumu sallayarak çıkmaya yeltenirdim
E bide heycan var tabii aklına bile gelmemiştir

Ben geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah

semracım ben 5. cuze baslayım ama hepsini bitiremeyebilirim 10 sayfa alsam olur mu

saol cnm ALLAH razı olsun okuyabildigin kadar oku kalan yeri bana söyle cnm

Ben geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah

tebrik ederim cnm hayırlı olsun peş peşe mutlu haberler aldık ne güzel rabbim daim etsin

Son düzenleme:
kızlar bu güzel haberleri aldıkça çok pis gaza geliyorummmmmmmmmm hemen ist gidesim varrrr sanki gidersem hemen olacak gibi hissediyom valla mutlu haberleri aldıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…