Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
evet var numarası ama rahatsız etmek ıstemıyorum ben kendım arayıp
bı saat felan daha bekleyıp oyle ararım olmadı cnm
inşallah akasyam inşallah her ay böyle bereketli olsun topiğimiz
Led zeplin yaaaa gözün Aydın harika bişey ya herkes hamile kaliyo bende başlamak istiyorum artikkkkkk
Amin canım. Senin tavsiye ettiğin kitabı inceledim netten. Sen okumuş muydun ? Beğendin mi ?
Gerçekten de insan bu pozitif havadan etkileniyor.Bir an önce tedaviye başlayası geliyor İnşallah hepimiz için herşey güzel olur..
kızlar cumartesi günki randevum pazartesiye ertelendi nur hn işi çıkmış biraz daha sabredicem anlaşılan
bu arada ilk muayenede ücret ödüyormuyuz bilginiz varmı
evet canım okudum bitirdim bile :)) elimden düşmüyordu son 2 gündürde bir türlü elime alamadım :)) canım kitap bana çok iyi geldi çok beğendim ne zaman çıkmaza girsem ordan bişiler okuyorum tekrar kaldığım yerden devam ediyorum inşallah sende faydasını görürsün
mikrocum nezamana kadar okunması lazım kac taneyok canım ya neden konuşmıyım ama komik oluyoo:)))
canımm ben tefriciye isteyebilirimmmm
bak canım bide aramıyolar diyodunn hadi gözünaydınnn
:)))
kuzummm hadi gözünaydınn maşallah denizimize rabbim tez zamanda derinede nasip etsin inş.. oda biran önce çıkıcakk dualrımız onunla onları kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın inş...
geldikkkkk
hadi hayırlısı cnaım hayırlısı ile gidip gelin stres atıp donuste guzelcene tedaviye basla insBu arada biletleri aldık. 1 martta Üsküp'e 17 martta İzmir'e gidiyoruz inşaallah.
cok guzel bir haber canım cok sevindirdin bizi Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsinHamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
hayırlısı zambakcığım.. ödeniyor canım. Hatta ben ödenmiyor zannettiğimden elimi kolumu sallayarak çıkarken bana seslenmişlerdi.Orada tuhaf bir duruma düşmüştüm. Sanki kaçak gibi Ama insan telefonla aranıp , randevu tarihi bildirilince ücret ödenmesi gerekeceğinidoğal olarak düşünemiyor.
öyle canım hayırlısı napalım sağlık olsun yeterki
iyiki sormuşum ozaman yoksa bende senin gibi elimi kolumu sallayarak çıkmaya yeltenirdim
E bide heycan var tabii aklına bile gelmemiştir
merak etme sen çıkamadan yakalıyorlar.Bebişler iyi olsun da üçün beşin lafı olmuyor.
Ben geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah
semracım ben 5. cuze baslayım ama hepsini bitiremeyebilirim 10 sayfa alsam olur mu
Ben geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah
İnanin bu sefer heycandan agliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?