Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım benim de çiftti sanırım teki tuttu..hcg düşüktü biliyosun..bana iğneden sonra kapsül verdiler..akıntı ve kasık ağrısı var bende de..bayağı bi kasıklarım ağrıyo..sen de var mı kasık ağrısı? kontrole ne zaman gidiceksin? ben haftaya gidicem sanırım...bugün 20. günüm...

Merhaba arkadaşlar bugün gonal-f in 7. günündeyim, cetrotide'ın da 3...Gonal-f i saat 18.00' da, cetrotide 19.00'da vuruyorum...Sizce normal mi? Cetrotide biraz daha zor..ikisini de göbekten yapıyorum.Baş dönmesi, baş ağrısı ve kasıklarda ağrım oluyor.Normal dediler...Dün itibariyle 12 mm'ye ulaşan yumurta vardı, en küçüğü de 7.6 toplam 16 yumurta vardı dün...bakalım neler olacak.çok heyecanlıyım, stresliyim...Transferi olacak arkadaşlara bol şans dilerim:)

Kızlar merhaba
ben bugün biraz daha iyiyimi, hafif lekelenmem var.. hepinize teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı.. inşallah Allahım hepimiz sağlıkla bebişlerimize en doğru zamanda kavuşuruz..
Efsa sana birsürü sorulacak sorum var,birincisi bugün benim transferden sonraki 15. günüm, kaçıncı günü gitmeliyim doktora? istanbulda olsam memoriala gitmek isterdim ama mümkün değil şuan, sen de sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah.. benim gibi lekelenmen falan oldu mu? başladım bak sorularıma:)
Esra bizim sorunu sormuşsun , sebepsiz infertiliteydi.. sen de inşallah sağlıkla tedavine başlayıp bebişine kavuşursun..
Angel74, yumurta sayısı benim de 4dü, az değil, kafana bunu takma.. sadece umutsuz olma.. şimdiden hayırlı olsun..

Gözdemm, sana mesaj attım... sağlıkla hepimiz kavuşalım inşallah bebişlere..

kizlar herkes iyidir insallah..takip edemedim,gecmisi okumaya pek vaktim yok,sadece Dervis senin guzel haberini gordum,...saglikla kucagina al insallah...
16 temmuz kontrole gittigimde bebegimin gelisiminin yavasladigi goruldu acil sezeryana alindim...1890 gr lik minigimle cok sukur saglikla evimize geldik..cok ufak teyzeleri..3 hafta erken geldi...dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim...herkes iyi baksin kendine

canım darısı bizim başımıza..çok sevindim .Allahım sağlıklı uzun ömürler versin..

Son düzenleme:
dün memorialdeydim doktor kist var dedi ama çok küçükmüş ve kan değerlerimde iyi çıkınca tedaviye engel olmıyıcağını söyledi...ve ilk menagon iğnemi bugün kalçadan yaptırdım çok ağrıyo yeri..
hiçbişeyi kafaya takmıyayım diyorum ama bu kist canımı sıktı inşallah olumsuz etkilemez tedaviyi...
daha önceki tedavilerde hem menagon hem gonal-f kullanmıştım şimdi sadece menagon yeterli gelmezmiş gibi geliyo....
kendimi çözemedim valla tedavi ilerledikçe umutsuzluğa düşüyom iş ciddiye binince kaçıp gitmek geliyo içimden...eşim bırakalım dese bırakcam tedaviyi...o derece yaniii...
halbuki ne kadar çok istiyorum bir bebek sahibi olmayı...
eşimi baba yapmayı...
anne olmayı..

ben hastanede duymuştum iki iğne arasında yarım yada bir saat olmalı diye...benimki kalçadan hiçde sevmem iğneyi çokda korkardım ama seve seve yaptırıyoz yeter ki minikler gelsin...
sen benden öndesin ne güzel...
kaç doz yapıyosun gonal-f i...

merhaba benim ikinci tüpbebek denemem bugun 6.cı günüm degerim 5.7 degerim çokmu düşük

bence çok acele etmişsin...şu an için doktor bile bişey diyemez sanki...
önemli olan ikiye katlaması..8. gün bidaha yaptır katlarsa hamilesin...:ecrin_bebek:

bebek_istiyoruz canım tebrik ederim...çok sevindim sağ salim kavuştun bebişine...bundan sonra annelik tecrübelerini paylaşırsın bizimle...

derviş hayatım ilk kontrole transferden 22 gün sonra gidiliyo genelde ve kesenin yapısı gözleniyo,büyüklüğü normal mi,beslenme kesesi görülüyo mu onlara bakıyolar...transferden 32 gün sonra ikinci kontrole gidip kalp atışlarını görüyosun,şansın varsa görüntünün yanında sesini de duyabilirsin...lekelenmelere gelince canını sıkma benimde olmuştu yerleşme kanaması diyolar ve normal olduğunu söylüyolar...umarım cevaplarım seni tatmin etmiştir....

[Angel74, yumurta sayısı benim de 4dü, az değil, kafana bunu takma.. sadece umutsuz olma.. şimdiden hayırlı olsun..

canım sanada hayırlı olsun.. darısı başımıza inşallah.. burada bana birtek sen cevap vermissin teşekkür ederim ayrıca..

dikkat ediyorumda herkes kendi arasında konuşuyor.. arada ceveplandırma yapılmıyor.. mesela tüp bebeği tutturanlar transferden sonra yattılar mı? kaç gün yattılar ne yaptılar bilgi verirlerse sevinirim.. sonuçta tecrübe sahibi olanların cevapları çok önemli burada :))

yarında benim yumoşlarım toplanacak..

öncelikle tedavin hayırlı olsun....
benim üçüncü denemem olcak...daha önce pozitifi tutturamadığım için sana bişey yazmadım..
ama bu tedavide yapmak istediklerimi yazayım,
ananas ilk 3-4 gün birer dilim
ilk üç gün dinlenme sonra kendimi zorlamadan normal hayata dönme
kabız olmamak için kayısı incir sulu yemekler yeme
tutunması için ve yine kabız olmamak için booool su içme
ve en önemlisi bol bol dua etme
allah yardımcın olsun
sende yumurta toplaman nasıl geçti anlatırsan sevinirimolumunekankayizsmile

Canım
hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla büyütün inşallah, analı babalı , uzun sağlıklı ömürlü olsun... Dervis teyzesinden ona çok selam söyle, seni ve aileni de çok çok tebrik ediyorum...sen de kendine çok çok iyi bak.. sevgiler..opuyorumnanaktan

kızlar tedavideki arkadaşlar hepinize bol şans, bu iş gerçekten zormuş, tedavi, tedavi sonrası.. her aşaması... Allah hepimize sabır ve sağlık versin..
Angel ben transferden sonra ben 1 gün yatıp yola çıktım ertesi gün..ama o günden beri ve hala da evden çok nadir çıkıyorum evde televizyon, hafif ev işleri, bilgisayar derken vakit geçiyor, dediğim gibi dışarı çıkıp sürekli gezmedim, ama 1-2 saat çıkıp döndüm arasıra... bu da sıkıcı, doktorlar da normale dönün diyor ama benim lekelenmem falan da oluyor o yüzden korkup çıkmıyorum..bence transferden sonraki gün yatıp, sonrası da gezmemek en iyisi..evde birsüre kapalı kalmak daha iyi, bebiş için..

şu an tedavideki arkadaşlar nasıl gidiyor tedavileriniz?

opuyorumnanaktan SAĞOL CANIM... İNŞALLAH YARIN TOPLAMA İŞLEMİNDEN SONRA YAZARIM NASIL GEÇTİĞİNİ.. ANANAS NE İŞE YARIYOR.. TUTUNMASINIMI SAĞLIYOR? İLK DEFA DUYUYORUM.. BENDE YERİM O ZAMAN :)) ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNE BAKSIN İNŞALLAH... HEYECANDAN DUA BİLE EDEMİYORUM DESEM İNANIRMISINIZ BİLMEM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…