Benim çift embriyoydu ama sanırım biri tuttu, buarada yaklaşık 3-4 gündür tuvalete gidince gelen çok hafif lekelenmeler var, biraz korkuyorum, iğneyi progynex'i kesti doktor crinone'a başla dedi, ama ben korkuyorum işte..habire hastaneyi arıyorum ama bilmiyorum...Gozdemm sen de jele mi başladın? durum nasıl? bakalım hayırlısı..
Çağdaşcım hayırlısı olsun, en doğru zamanda sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah..
kizlar herkes iyidir insallah..takip edemedim,gecmisi okumaya pek vaktim yok,sadece Dervis senin guzel haberini gordum,...saglikla kucagina al insallah...
16 temmuz kontrole gittigimde bebegimin gelisiminin yavasladigi goruldu acil sezeryana alindim...1890 gr lik minigimle cok sukur saglikla evimize geldik..cok ufak teyzeleri..3 hafta erken geldi...dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim...herkes iyi baksin kendine
kizlar herkes iyidir insallah..takip edemedim,gecmisi okumaya pek vaktim yok,sadece Dervis senin guzel haberini gordum,...saglikla kucagina al insallah...
16 temmuz kontrole gittigimde bebegimin gelisiminin yavasladigi goruldu acil sezeryana alindim...1890 gr lik minigimle cok sukur saglikla evimize geldik..cok ufak teyzeleri..3 hafta erken geldi...dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim...herkes iyi baksin kendine[/QUOTE
gözünaydın sağ salim almışsın bebişi kucağına...güle güle büyüt inşallah..yavrun ve eşinle ne güzel bir aile oldunuz şimdi...darısı bize olsun inşallah...
Merhaba arkadaşlar bugün gonal-f in 7. günündeyim, cetrotide'ın da 3...Gonal-f i saat 18.00' da, cetrotide 19.00'da vuruyorum...Sizce normal mi? Cetrotide biraz daha zor..ikisini de göbekten yapıyorum.Baş dönmesi, baş ağrısı ve kasıklarda ağrım oluyor.Normal dediler...Dün itibariyle 12 mm'ye ulaşan yumurta vardı, en küçüğü de 7.6 toplam 16 yumurta vardı dün...bakalım neler olacak.çok heyecanlıyım, stresliyim...Transferi olacak arkadaşlara bol şans dilerim:)
merhaba benim ikinci tüpbebek denemem bugun 6.cı günüm degerim 5.7 degerim çokmu düşük
[Angel74, yumurta sayısı benim de 4dü, az değil, kafana bunu takma.. sadece umutsuz olma.. şimdiden hayırlı olsun..
canım sanada hayırlı olsun.. darısı başımıza inşallah.. burada bana birtek sen cevap vermissin teşekkür ederim ayrıca..
dikkat ediyorumda herkes kendi arasında konuşuyor.. arada ceveplandırma yapılmıyor.. mesela tüp bebeği tutturanlar transferden sonra yattılar mı? kaç gün yattılar ne yaptılar bilgi verirlerse sevinirim.. sonuçta tecrübe sahibi olanların cevapları çok önemli burada :))
yarında benim yumoşlarım toplanacak..
dua edin de katlansın inş hevesim kırıldı hiç bende belirti falanda yok
16 temmuz kontrole gittigimde bebegimin gelisiminin yavasladigi goruldu acil sezeryana alindim...1890 gr lik minigimle cok sukur saglikla evimize geldik..cok ufak teyzeleri..3 hafta erken geldi...dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim...herkes iyi baksin kendine
öncelikle tedavin hayırlı olsun....
benim üçüncü denemem olcak...daha önce pozitifi tutturamadığım için sana bişey yazmadım..
ama bu tedavide yapmak istediklerimi yazayım,
ananas ilk 3-4 gün birer dilim
ilk üç gün dinlenme sonra kendimi zorlamadan normal hayata dönme
kabız olmamak için kayısı incir sulu yemekler yeme
tutunması için ve yine kabız olmamak için booool su içme
ve en önemlisi bol bol dua etme
allah yardımcın olsun
sende yumurta toplaman nasıl geçti anlatırsan sevinirimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?