ben hastanede duymuştum iki iğne arasında yarım yada bir saat olmalı diye...benimki kalçadan hiçde sevmem iğneyi çokda korkardım ama seve seve yaptırıyoz yeter ki minikler gelsin...
sen benden öndesin ne güzel...
kaç doz yapıyosun gonal-f i...
kızlar tedavideki arkadaşlar hepinize bol şans, bu iş gerçekten zormuş, tedavi, tedavi sonrası.. her aşaması... Allah hepimize sabır ve sağlık versin..
Angel ben transferden sonra ben 1 gün yatıp yola çıktım ertesi gün..ama o günden beri ve hala da evden çok nadir çıkıyorum evde televizyon, hafif ev işleri, bilgisayar derken vakit geçiyor, dediğim gibi dışarı çıkıp sürekli gezmedim, ama 1-2 saat çıkıp döndüm arasıra... bu da sıkıcı, doktorlar da normale dönün diyor ama benim lekelenmem falan da oluyor o yüzden korkup çıkmıyorum..bence transferden sonraki gün yatıp, sonrası da gezmemek en iyisi..evde birsüre kapalı kalmak daha iyi, bebiş için..
şu an tedavideki arkadaşlar nasıl gidiyor tedavileriniz?
merhaba,
benim gibi başka illerde yaşayan arkadaşlarım yumurta toplama sürecine kadar olan zamanda doktor kontrollerini memorial e mi gidip geliyorlar. nasıl yaptığınızı anlatabilir iseniz sevinirim.
merhaba kızlar :)) bugün yumoşlarım toplandı 7 adet.. bakalım kaç tanesi döllenecek.. işlem sırasında bir güzel uyuttular.. hatta fazla uyumuşum hiç sedyeye yatışımı odaya gelişimi hatırlamıyorum.. biraz kasıklarımda ağrı var.. bir sürü ilaç verdiler .. ağrı kesicide verdiler ama ben inatla içmiyorum :)) böyle işte bacılar:) yarın telefonla öğreneceğim kaç emriyo olduğunu.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
bugüne kadar gonal-f i 150 ml. vurdum, bugünkü sonuçlara göre 112.5 vuracağım.yarın gece İstanbula gideceğiz.Cuma veya cumartesi çatlatma iğnesi olabilir dediler.Yaırnki kan ve ultrason sonucua göre karar verilecek.Bugünkü E2 değerim 2000, end. kalınlığı 9.1 mm...Bir sorun var mı dedim hemşireye yok dedi..
Çatlatma iğnesi de mi göbekten? kendimiz mi vuracağız çatlatma iğmesini? Az kaldı, zaman geçtikçe heyecan artıyor...
geçmiş olsun...7 iyi bir sayı...inşallah güzelce döllenmişlerdir..
inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun..:ecrin_bebek:
Sabah geldik İstanbula, hemen hastaneye gittik.Fazla yumurta olduğu için ve dünkü E2 değerim yüksek olduğu için dün gonal-f vurmamıştım.Bugün Memorail'da kan verdim.Sonuca göre karar vereceğiz dedi Hale Hanım.OHSS olma ihtimalin var dedi.Moralimiz baya bozuldu.Neyseki kan sonucu çıktı ve düşmüş E2.aradılar, bu gece 23.15 te acilde çatlatma iğnesini vurduracağız.Pazartesi sabah 08.30 yumurtalar toplanacak.Umarım yumurta kalitesi iyi olur, çok stresli bir süreç.Umarım hepimiz olumlu sonuç alırız, maddi manevi bunca emek boşa gitmez...
sen gönlünü ferah tut.. çatlatma iğnesini yaptırdıklarına göre işler yolunda.. sakın stres yapma.. yumurtalar toplanırken zaten uyuyorsun oda basit bir işlem..
sağol mavi0 .. 4 tanesi döllenmiş.. pazartesi kalitesi hakkında haber vereceklermiş.. inşallah senine işlerin yoluna gider.. tedavin başarı ile sonuçlanır.. ben bugüne kadar olayı çok kabullendiğim için stres yapmadım pek.. transferden sonrada sakinliğimi korurmuyum bilemiyorum.. yanlız şimdi 4 çocuk annesiyim diye kendimle çok dalga geçiyorum .. ancak hamile olan ben değil şu koşullarda hastane hamile.. emriyolarım orada çünkü:)))) napalım işi dalgaya vurduk artık .. hepimiz hayırlısı ile bebeklerimize kavuşuruz inşallah...
Umarım her şey yolunda gider.Yarın sabah OPU var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?