Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bugüne kadar gonal-f i 150 ml. vurdum, bugünkü sonuçlara göre 112.5 vuracağım.yarın gece İstanbula gideceğiz.Cuma veya cumartesi çatlatma iğnesi olabilir dediler.Yaırnki kan ve ultrason sonucua göre karar verilecek.Bugünkü E2 değerim 2000, end. kalınlığı 9.1 mm...Bir sorun var mı dedim hemşireye yok dedi..
Çatlatma iğnesi de mi göbekten? kendimiz mi vuracağız çatlatma iğmesini? Az kaldı, zaman geçtikçe heyecan artıyor...

DERVİŞ Allah sonuna kadar getirsin inşallah gebeliğini.. sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin.. tedavideki ilk günler pekde stres yapmadım.. zorlanmadım.. ama dün telefon açıpta cuma günü toplama işlemini yapıcaz diyince bir ağlama krizine girdim anlatamam.. yerleştirmeyi haber verdiklerinde ne yaparım bilmiyorum. bir kutu diyazem almam lazım sanırım :))) bende transferden sonra işyerinden izin aldım.. 3 gün yatar uzanır şekilde dinlenirim sonra hafif ev işleri yaparım yemek felan ... akşamlarıda yarım saat hafif yürüyüş yaparsam iyidir herhalde.. hareketsizlik bebeğin tutunacağı yerde kanlanmayı azaltıyormuş bildiğim kadar... hafif ve çok dikkatli olmalıymışım.. inşallah bende başarırırım.. senin doktorun kimdi canım memorialda?

çatlatma iğnesini koldan vuruyorlar.. telefon ile haber veriyolar sana hastanenin acil servisindeki hemşireler yapıyolar.. çatlatma iğnesinin saati çok önemli.. dedikleri saatte yaptırmaya özen göster.. yarım saat bile geç yapılsa boş yumurta toplanmasına neden oluyormuş.. bana verdikleri kağıtta öyle yazıyordu..

merhaba,
benim gibi başka illerde yaşayan arkadaşlarım yumurta toplama sürecine kadar olan zamanda doktor kontrollerini memorial e mi gidip geliyorlar. nasıl yaptığınızı anlatabilir iseniz sevinirim.

merhaba,
benim gibi başka illerde yaşayan arkadaşlarım yumurta toplama sürecine kadar olan zamanda doktor kontrollerini memorial e mi gidip geliyorlar. nasıl yaptığınızı anlatabilir iseniz sevinirim.

merhaba, biz de memorialda tedavi olup, şehir dıışndan takip yaptırıyoruz...Memorial'ın her şehirde anlaşmalı doktorları var.Yumurta toplanana kadar takiplerini o doktorlardan birinde yaptırabilirsiniz.sonuçları memorial'daki doktorunuzun hemşiresine telefonla bildiriyorsunuz, hemşire doktorla konuşup, iğne sattinizden önce dozunuzu ve gerekli bilgileri veriyor.Süreç böyle işliyor.Umarım yardımcı olmuşumdur...

merhaba kızlar :)) bugün yumoşlarım toplandı 7 adet.. bakalım kaç tanesi döllenecek.. işlem sırasında bir güzel uyuttular.. hatta fazla uyumuşum hiç sedyeye yatışımı odaya gelişimi hatırlamıyorum.. biraz kasıklarımda ağrı var.. bir sürü ilaç verdiler .. ağrı kesicide verdiler ama ben inatla içmiyorum :)) böyle işte bacılar:) yarın telefonla öğreneceğim kaç emriyo olduğunu.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...

geçmiş olsun...7 iyi bir sayı...inşallah güzelce döllenmişlerdir..
inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun..:ecrin_bebek:

ben bugün ilk kontrol için gittim..3 gündür 3 toz 1su menogon vuruluyodum...
solda aceleci bir yumurta önden gitmiş,arkada iki şaşkın küçük..
sağda ise tık yok..
moralim bozuldu tabi..
sonum ne olur bilmiyorum umarım boşa kürek çekmiyorumdur..
iptal filan olmaz inşallah..
bu arada bugün nur hanıma muayene oldum...çok tatlı gerçekten..moral bozacak bişey yok dedi bana ama canım yinede sıkıldı..
neyse takdir allahtan o ol derse olur..
eşimde tek olsun bizim olsun diyo....canım benim...inşallah yüzümüz güler...

sanada kolay gelsin canım...şu an gelmişsindir istanbula...
inşallah herşey yolunda gider...
bebeğine bir adım daha yaklaştığını düşünmek heyacan verici gerçekten..
daha önceki tedavilerde kendim vurmuştum çatlatma iğnesini...ama memorialde nasıl bilmiyorum...bilmiyorumkismile

Sabah geldik İstanbula, hemen hastaneye gittik.Fazla yumurta olduğu için ve dünkü E2 değerim yüksek olduğu için dün gonal-f vurmamıştım.Bugün Memorail'da kan verdim.Sonuca göre karar vereceğiz dedi Hale Hanım.OHSS olma ihtimalin var dedi.Moralimiz baya bozuldu.Neyseki kan sonucu çıktı ve düşmüş E2.aradılar, bu gece 23.15 te acilde çatlatma iğnesini vurduracağız.Pazartesi sabah 08.30 yumurtalar toplanacak.Umarım yumurta kalitesi iyi olur, çok stresli bir süreç.Umarım hepimiz olumlu sonuç alırız, maddi manevi bunca emek boşa gitmez...

herkese kolay gelsin Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreç bende 7.kez gonal f vuruldum bakalım neler olacak git gide heyecanım ve korkum artıyor inşallah herşey yolunda gider

geçmiş olsun...7 iyi bir sayı...inşallah güzelce döllenmişlerdir..
inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun..:ecrin_bebek:

sağol mavi0 .. 4 tanesi döllenmiş.. pazartesi kalitesi hakkında haber vereceklermiş.. inşallah senine işlerin yoluna gider.. tedavin başarı ile sonuçlanır.. ben bugüne kadar olayı çok kabullendiğim için stres yapmadım pek.. transferden sonrada sakinliğimi korurmuyum bilemiyorum.. yanlız şimdi 4 çocuk annesiyim diye kendimle çok dalga geçiyorum .. ancak hamile olan ben değil şu koşullarda hastane hamile.. emriyolarım orada çünkü:)))) napalım işi dalgaya vurduk artık .. hepimiz hayırlısı ile bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

sen gönlünü ferah tut.. çatlatma iğnesini yaptırdıklarına göre işler yolunda.. sakın stres yapma.. yumurtalar toplanırken zaten uyuyorsun oda basit bir işlem..

sağol canım allah razı olsun...inşallah 4 bebeğinde en iyi kalitededir..
rahat ve pozitif olman çok güzel...
hastane hamile habu açıdan hiç düşünmemiştim...
inşallah hamile haberinide yazarsın bize..:CüvCüv:

yarın kontrolüm var bakalım ne yaptı benim yumoşlar..

mavi0 kontrolün nasıl geçti.. hastaneyi aradım 4 emriyoda 1.kalitede henüz seçim yapamadık dediler..siz seçmeyin hepsini transfer edin dicektim az kalsın :)))) sanırım yarın yada çarşamba günü transferim olacak.. zaman ne kadar yavaş akmaya başladı diye düşünmeye başladım.. bir an önce yapılsın istiyorum.. Allah hepimize sabır versin inşallah...bu arada verdikleri iğneler çok ağrı yapıyolar..((( ben nasıl dayanıcam 17 gün o iğnelere ???

Kızlar hepinizin az kalmış bebişlerinize kavuşmasına, en yakın Angel'ın sanırım.. ben bildiğiniz gibi evdeyim ve sürekli yatıyorum çünkü 10. günden beri ara ara gelen lekelenmem var.. o iğnelere ben hala devam ediyorum angel:) 25 günü geçti sanırım:) lekelenme olmasına rağmen umutluyum, darısı başınıza.. haberlerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…