Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım benimm sağ ol.. hepiniz destek oldunuz eksik olmayınn..umarım Allahım hepimizin yüzünü güldürür..mübarek aylar yüzü suyu hürmetine bizleri feraha kavuşturur....

AMİN canım çok saol desteklerin içindün Nur hna gittim tahlillerin normal dedi diyetisyenine devam et dedi Hsg raporunda gözüken subkoz myomuda ben filmlerde göremedim dedi dünkü muayenedede göremedim dedi bence ii dedi. Ağustostaki reglimle Allah kısmet ederse başlıyoruz.

gözdemmm inşallah iyiye gidicek herşey rahat ol canım gerçi bizler daha o aşamalara gelemedik ama hepimiz için hayırlısı

haftaya olamıycam internet imkanıda yok ama tatilde aklımda olacaksın

bebek istiyoruz veya deneyimli olan diğer arkadaşlara soruyorum

iğneleri ve ilaçları dışardanmı memorıaldanmı aldınız sizce hangi yolu seçmeliyiz kullandıkçamı alınıyor ?

dün zar zor girip yazmıştım ama yazdıklarım gitmiş....resmen hamilesin ne mutlu sana..:lepi:
kucağına aldığın günleride görürsün inşallah..

bebek istiyoruz veya deneyimli olan diğer arkadaşlara soruyorum

iğneleri ve ilaçları dışardanmı memorıaldanmı aldınız sizce hangi yolu seçmeliyiz kullandıkçamı alınıyor ?

ben memorialden alcamboshayallersmile daha uyguna geliyo...kullandıkça alabilirsin...ben şu an lucrin kullanıyom sadece onu aldım yaniii...

gozdemmmmm masallah cnm ne guzel katlanmis...sen rahat ol ki bebisinde rahat rahat buyusun...saglikla kucagina alman dilegiyle...insallah usg de de gorceksin, hersey yolunda gidecek...

cagdas44fk,dervis..test gununuz ne zaman...insallah birlikte seviniriz....

baska sonuc bekleyen,tedavide olan arkadaslar varmiydi..bazen hatirlayamiyor,atliyorum...herkes durumunu ara ara yazarsa iyi olur..mubarek gunlerin hurmetine isteyen herkesin kucaklari dolu dolu olsun insallahhh...

delimai1 nasilsin canim..dogal kurlere basladin mi?insallah gelir mucizen....

baharnaz tahlillerinin normal cikmasina sevindim...kilo cok sorun degil verebildigin kadar ver...tedaviye baslamana az kalmis...hayirlisi olsun insallah...canim hastanede eczaci arkadaslar var..gelis fiyatindan veriyorlar...esim eczacinin tavrini begenmedigi icin ordan almadik..mahalledeki eczaneden rica ettik durumu bildirdik onlarda gelis fiyatindan verdi...
ilaclarin gelis fiyati yuksek pek indirim yapilmiyor..sende ister bi eczaneden rica et ister ordan al..bence yazilan kadar alma..bana cok gelmisti..once 2 kutu aldim bitince 2 kutu daha yetti..yazilan kadar alsaydim elimde kalcakmisti..ilaclar pahali hesabimizi kullanmayi bilmeliyiz..sana iyi tatiller

Kızlar merhaba
Gözdemm senin topiğe de yazmıştım canım, tebrik ederim,hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah...
bu tedavinin her aşaması heyecan, panik ama sakin olmalıyız.. ben de beklemekten sıkıldım ama hayırlısıyla ve sağlıkla olsun, 9 . güne geldik.. bugün adet ağrısı gibi bir ağrı ve akıntı var, korkuyorum tuvalete gitmeye.. bebek_istiyoruz test günümüzü sormuşsun, pazar günü:) az kaldı az...
cağdaş sen neler yapıyorsun buarada?
baharnaz, ilaçları bittikçe aldık biz de.... orada yazdığı kadar almadık, hastaneden aldık, olmayanları da hastanenin altındaki eczaneden aldık, onlar indirim çok yapmadı ama bulamayınca o eczane getirtti..

merhaba,
güzel haberleri aldıkça iyi bir merkezi seçtiğime inanıyorum.
yumurta ve embriyo kalitesini arttırmak için neler yapabilirim. Bilgisi olan varmı ?
Bursadaki 1. denememde embriyo kalitesi iyi değil dediler.
Teşekkür ederim.

güzel dlleklerin için teşekkür ederim.yüzdük kuyruğuna geldik artık.benim 4, transferimdi.ama bu defa diğerlerine göre daha rahat geçirdim.transfer sonrası tedaviyi unutmaya çalıştım.normal yaşantıma biraz daha dikkat ederek devam ettim sizlerin yazdıklarını okudum.daha iyi hissetmemi sağladınız.negatif çıkarsa çok üzülmeyeceğim.kendimi buna hazırladım.test günüm pazar ama belki birgün önce veya birgün sonraya da yaptırabilirim.

sayılı gün çabuk geçer derler ama bu günler okadar da çabuk geçmiyor.olumlu veya olumsuz önüme bakabilmek açısından biran önce bitsin istiyorum.sen testi nerde yaptıracaksın?ücret ödedikten sonra ben hastaneye gitmek istemiyorum.daha yakın biryerde yaptırırım artık.ama çok saçma geliyor.binlerce lira ödüyor bir tedavi paketine giriyorsun ve tedavinin sonucu için ücret ödüyorsun.diğer ödediklerimizin yanında bişey değil ama hastanenin açgözlülüğü gibi geliyor.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün ilk iğnemi birazdan vuracağım.Gonal-f. Hemşire 6 da yap dedi öyle yapacağım ben de.
150 ml. ile başlayacağım.Endometrium kalınlığı 2.5 mm çıktı bugünkü muayenede. Sağ overde 7 adet, sol overde 9 adet folikül varmış.Doktorum Hale hanım.Canan hemşire saolsun çok ilgili.
Umarım hepimiz buradan güzel haberler veririz...Tavsiye ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim:)

Arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı :)))) 16 tane çok iyiyim herşey çok güzeldi hiç endişe etmedim oldu ve bitti :))) :teytey:

tedavin hayırlı olsun.150 ile başladıklarına göre rezerv sorunun yok. güzel haberlerini bekliyoruz..

mavi01
bebk istiyoruz
derviş kızlar sağolun bilgiler için inşallah bir aksilik olmaz ve başlarız.

herkese selam...bebek_istiyoruz halimi sormuşsun canım ancak bu gün bakabildim...bebekle ilgili bi sorun yok şimdilik ama ben hiç iyi değilim hiç bişey yiyemiyorum sürekli bulantım var ve kilo veriyorum...bu hafta kontrolüm var umarım bebeğin gelişimini etkilememiştir...sen nasılsın hava çok sıcak seni daha çok etkiliyodur eminim...allah kolaylık versin...
yojimbo tedavin hayırlı olsun,sabır ve başarılar diliyorum....
tupbaby harika 16 yumurta çok embriyo demek,fazla embriyo dondurarak saklama şansı verir ve inan bana donmuş embriyonun var olduğunu bilmek tedavi sürecinde daha sakin kalmana yardımcı olur...Allah korusun ama sonuç olumsuz olursa en kısa sürede düşük maliyetle ve en önemlisi hormon iğneleriyle uğraşmadan tekrar deneyebileceğimi bilmek beni çok rahatlatmıştı.benimde 16 yumurtam vardı ve 5 tane birinci kalite embriyo dondurdular ve şimdi biliyorum ki bebebeğimi sağlıkla kucağıma alırsam bi süre sonra ona kardeş yapmayı düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…