canım değerin çok güzel... çok sevindim.... hayırlı olsun inşaallah...
değerin kat kat katlanır...sağlıklı bir gebelik olur...
darısı bizlerin başına...
kaç gündür merak içindeydim....
çok çok sevindim...
gozdemmmmm hayirlisi canim insallah kimyasal degildir,insallah degerin bugun katlanir,insallah bebegin seninledir....
dervis,cagdas44fk sizler nasilsiniz...5 gun kalmis sonuclariniza insallah birlite seviniriz...
baharnaz,OZGUR1,mavi0...tedaviye basliycak arkadaslar hayirlisi olsun...kucaklarimiz dolu dolu olsun insallah..
efsa sen nasilsin?nasil gidiyor hamilelik...
kızlar değerim 96 çıktı.......... iyi mi şimdi...doktor ikiye katlanması ii ama bebeği görmeden sevinemeyiz dedi..........bende hala sevinemedim... 6 gün sonra tekrar test yapıcak mışım....ne diyosunuz değerim hakkında...............................
bebek istiyoruz veya deneyimli olan diğer arkadaşlara soruyorum
iğneleri ve ilaçları dışardanmı memorıaldanmı aldınız sizce hangi yolu seçmeliyiz kullandıkçamı alınıyor ?
gozdemmmmm masallah cnm ne guzel katlanmis...sen rahat ol ki bebisinde rahat rahat buyusun...saglikla kucagina alman dilegiyle...insallah usg de de gorceksin, hersey yolunda gidecek...
cagdas44fk,dervis..test gununuz ne zaman...insallah birlikte seviniriz....
baska sonuc bekleyen,tedavide olan arkadaslar varmiydi..bazen hatirlayamiyor,atliyorum...herkes durumunu ara ara yazarsa iyi olur..mubarek gunlerin hurmetine isteyen herkesin kucaklari dolu dolu olsun insallahhh...
delimai1 nasilsin canim..dogal kurlere basladin mi?insallah gelir mucizen....
baharnaz tahlillerinin normal cikmasina sevindim...kilo cok sorun degil verebildigin kadar ver...tedaviye baslamana az kalmis...hayirlisi olsun insallah...canim hastanede eczaci arkadaslar var..gelis fiyatindan veriyorlar...esim eczacinin tavrini begenmedigi icin ordan almadik..mahalledeki eczaneden rica ettik durumu bildirdik onlarda gelis fiyatindan verdi...
ilaclarin gelis fiyati yuksek pek indirim yapilmiyor..sende ister bi eczaneden rica et ister ordan al..bence yazilan kadar alma..bana cok gelmisti..once 2 kutu aldim bitince 2 kutu daha yetti..yazilan kadar alsaydim elimde kalcakmisti..ilaclar pahali hesabimizi kullanmayi bilmeliyiz..sana iyi tatiller
Kızlar merhaba
Gözdemm senin topiğe de yazmıştım canım, tebrik ederim,hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah...
bu tedavinin her aşaması heyecan, panik ama sakin olmalıyız.. ben de beklemekten sıkıldım ama hayırlısıyla ve sağlıkla olsun, 9 . güne geldik.. bugün adet ağrısı gibi bir ağrı ve akıntı var, korkuyorum tuvalete gitmeye.. bebek_istiyoruz test günümüzü sormuşsun, pazar günü:) az kaldı az...
cağdaş sen neler yapıyorsun buarada?
baharnaz, ilaçları bittikçe aldık biz de.... orada yazdığı kadar almadık, hastaneden aldık, olmayanları da hastanenin altındaki eczaneden aldık, onlar indirim çok yapmadı ama bulamayınca o eczane getirtti..
Merhaba arkadaşlar,
Bugün ilk iğnemi birazdan vuracağım.Gonal-f. Hemşire 6 da yap dedi öyle yapacağım ben de.
150 ml. ile başlayacağım.Endometrium kalınlığı 2.5 mm çıktı bugünkü muayenede. Sağ overde 7 adet, sol overde 9 adet folikül varmış.Doktorum Hale hanım.Canan hemşire saolsun çok ilgili.
Umarım hepimiz buradan güzel haberler veririz...Tavsiye ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim:)
tupbaby çok güzel maaşallah.....hadi güzel güzel döllensinler inşş..............
umarım tüm süreciniz böyle rahat geçer:)Arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı :)))) 16 tane çok iyiyim herşey çok güzeldi hiç endişe etmedim oldu ve bitti :))) :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?