Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok mutlu oldum yazını okuyunca hayatım desteğin için çok sağol :))) Bugüne kadar çok yazılar yazıldı ama senin kadar moral verici sayılı :))
Yarın transferim olacak 6 tane döllenmiş embriyom varmış durumları şuan için iyiymiş.
5. gün transferi olacak allah izin verirse .Bende inşş dondurabileceğim embriyolarım olur
diye düşünüyorum sonuç olumsuz olursa tekrar denerim diye.
Ama nedendir bilmiyorum hiç olumlu düşünmüyorum evhamda yapmıyorum ama nede olsa olumsuz olacak diye düşünüyorum.
İçimde hiç kıpırtı yok nedendir bilmiyorum. Kendimi ilk denemeler başarısız oluyor diye inandırdığımdan herhalde. Aslında bu şekilde olumsuz yazılarımla arkadaşlarımıda etkilemek istemiyorum ama elimde değil.
Ne güzel hamilesin bebişinlee saana bir ömür boyu sağlıklı yıllar diliyorum cnm desteğin için tekrar teşekkür ediyorum.

bende şuan tedavideyim buradaki olumlu pozitif sonuçları duyunca inanın çok seviniyorum, umut oluyor bana .Güzel düşünelip güzel sonuçlar alalım inşallah ,hamile olanlar için de hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşalah umarım benim gibi tedavi aşamasında olanlarında güzel haberlerini duyarız

canım benim 6 döllenmiş yumurta çok güzel bi durum,5. gün transferi tutma şansını yükseltir...İlk denemelerle ilgili olumsuz fikri kafandan at bence.çevremde ilk denemesinde olumlu sonuç alan ve bebeğine kavuşan çok insan var...ben ilk denememde çok umutluydum kesin gözüyle bakıyodum sonuca,gebelik elde ettik fakat devamında olumsuzluklar oldu kürtajla sonuçlandı,o zaman 3 embriyomuz vardı donduramamıştık...bu 2.denememiz ben bu kez çok umutsuzdum içimden gelmeyerek eşimin zoruyla gittim ama şimdilik herşey yolunda...iyi dileklerin için teşekkür ederim...inan bana herşey güzel olucak bebeklerimizin kokusunu duyunca bütün zorlukları unutucaz:1hug:

sabır ve umut bu süreçte gerçekten önemli ve gerekli...Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın....yerimseniben

merhaba arkadaşlar,
olumlu sonıç alan arkadaşları tebrik ederim, bize de moral oluyor...olumsuzn sonuç alan arkadaşlar da lütfen kendini çok üzmesin.şans işi biraz da...
benim gonal-f ile 5. günüm.ayrıca cetritide a da başlayacağım bugün.gonal-f baş dönmesi, kasıklarda ağrı ve bugün başlayan akıntı yaptı...doktor ve hemşire hepsinin normal olduğunu söyledi.yarın tekrar e2 ve muayene var.150 ml. gonal-f e devam edeceğim.
çarşamba İstanbula gelip, Hale hanımla devam edeceğiz sürece.Zaten doktorum o.Heyecanlıyım...Umarım hepimiz güzel haberler verebiliriz.Olumsuz olursa da yaşam devam edecek elbette...Hepinize sevgiler...

Kııııızlaaaaarrrr 10. gün sonucum 88, 12. gün sonucum 204:):)
ne zaman ultrasonda görürüm henüz bilmiyorum ama görünce çok çok daha rahat edeceğim

ama Hamileyiiim bunu söylemek bile değişik geliyor , daha ben de inanmış değilim ama sanırım öyleyim..
tedavideki arkadaşlar inşallah sonuçlarınız çok çok iyi olur
çağdaş senin sonucun da umarım çok çok iyidir merakla bekliyorum iyi haberlerini
gözdemm sen nasılsın? ne zamandır yazmamışsın
Efsa senin bebişin kaç haftalık ben bebişimle ne zaman tanışabilirim ultrasonda?
arkadaşlar yazarken saçmalıyor olabilirim inanın ne yazacağımı bile bilemiyorum

canım çok sevindim..bugün 3. testi yaptırdık çok şükür iyi çıktı değerimiz..Allah tamamına erdirsin hepizin kini inşallah..ben de ultrason için meraktayım..sana çift mi koymuşlardı?

derviş ve gözdeeemm ikinizide çokk tebrik ediyorum...ayyyyyyy çok sevindim yaaa:dance::dance:
aslında gözdemi daha önce tebrik etmiştim ama yazılanlar hep siliniyo bu aralar...klava:
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız minikleriii..
darısı tedavide olanlara olsun inşalllaaaaahhhh
transferinizi hangi doktor yaptı kızlar
bide yumurta toplamada genel anestezi mi oluyo..benim ikinci denememde çok kötü bir anım var yumurta toplamayla ilgili..aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum..eyvahedigeldismile
bide şu prognex mi ne işte o iğneyi çok kötü anlatıyo herkes..gerçekten öylemi...psikolojim bozuldu valla..:uhm:
bu arada bende yarın puregona başlıyom asıl tedavi başladı yaniiiiiieyvahedigeldismile

tupbaby sıra sende ne güzel 6 tane embriyon var:ecrin_bebek:...inşallah güzel haber alcaz senden..ilk denemede tutmaz diye bişey yok canım onuda nerden çıkardın sen yaaaa:uhm:
bol bol dua et olmazları olduran allahım seninde yüzünü güldürsün inşalllahhh

Arkadaşlar desteklerinizi esirgemediğinz için çok teşekkür ederim =)) yeni hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :)))
Yarın büyük gün transferden sonra ilk işim sizinle o anı paylaşmak olacak dualarınızı bekliyorum :))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrikler derviş.Allah tamamına erdirsin.senin adına çok sevindim.tadını çıkar.inşallah 21 gün sonrada bebeğinin kalp atışlarını duyacaksın.önceki sayfaları görmedin sanırım.orda yazmıştım benim maalesef bu da olmadı.hayırlısı buymuş diyoruz ve uzunca bir süre bu sayfayı kapatıyoruz.bebeğinle ilgili güzel haberleri burda görmeyi umuyorum.tekrar tebrikler..

canım sağolasın..benim toplama işini aynur hanım yapmış.yapmış diyorum çünkü görmedim..çok heyecanlıydım beni hemen bayıltın dedim..transferimi hale hanım yaptı..
tavsiyem onların söylediği kadar sıkışık olmamanız.........iğneler o kadar kötü diil,sadece yerleri acıyo...

canım çok sevindim..bugün 3. testi yaptırdık çok şükür iyi çıktı değerimiz..Allah tamamına erdirsin hepizin kini inşallah..ben de ultrason için meraktayım..sana çift mi koymuşlardı?

Benim çift embriyoydu ama sanırım biri tuttu, buarada yaklaşık 3-4 gündür tuvalete gidince gelen çok hafif lekelenmeler var, biraz korkuyorum, iğneyi progynex'i kesti doktor crinone'a başla dedi, ama ben korkuyorum işte..habire hastaneyi arıyorum ama bilmiyorum...Gozdemm sen de jele mi başladın? durum nasıl? bakalım hayırlısı..
Çağdaşcım hayırlısı olsun, en doğru zamanda sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah..

Tupbaby inşallah şu sıralar sevinçle transferini bekliyorsundur, iyi haberlerini bekliyoruz..
Mavi iğnelerden hiç korkma, porgynex biraz yağlı olduğu için acıtıyor ama o kadar da değil..
yumurta toplamada da girer girmez uyutuyorlar, genel anestezi, o gün hangi doktor varsa o yapıyor yumurta toplamayı da transferi de..hayırlı olsun tedavin..

dervis sizde sorun neydı canım
cok sevındım senı tbr ederım
rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp etsın
bnd ekım ayında yaptırıcam naspse
adanada....duanı eksık etme

derviş hayatım çok sevindim...10 gün sonra usg randevunda kese görünücek ve kaç tane olduğunu o gün öğreniceksin...ben 9 haftalık hamileyim,3 temmuzda kalp atışlarını duyduk perşembe günü kontrole gidicez sanırım bu kez bebeği daha net görebilicez...gerçi ben hala hamileyim diyemiyorum, alışamadım...insan umutsuz olunca kabul etmek de zaman alıyo galiba

öncelikle herkese tedavilerinde başarılar diliyorum.
benim bir iki sorum olacak,yanıtlarsanız sevinirim.Memorialde tedavi olmayı düşünüyorum,tüp bebek şu anki maliyeti ne kadar?hangi ilaçları veriyorlar?semra kahraman ilgileniyormu?labaratuvarını gördünüzmü?ilgileri nasıl?labaratovarda son tekniklermi uygulanıyor,misal spermler macs yöntemiylemi seçiliyor...tedaviye başlamadan önce ilaçlar veriliyormu,yoksa hemen iğnelerle direk tedaviyemi giriliyor???

Kızlar merhaba... Bende memorialda tüp bebek tedavisine başladım.. Kısmetse c.tesi yumurtalarım toplanacak.. Bende 6 yumurta gelişti ama sanırım bunlardan 4 tanesini toplayacaklarmış.. Sizce azmı ?? Ben ilk defa yaptırıyorum tüp bebeği.. Genel manada sakin durumdayım ama zaman yaklaştıkçada korkuyorum.. Allah hepimizin yüzüne baksın inşallah..birde hamile kalanlar kaç gün yattılar ne yaptılar transferden sonra ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…