herkese selam...bebek_istiyoruz halimi sormuşsun canım ancak bu gün bakabildim...bebekle ilgili bi sorun yok şimdilik ama ben hiç iyi değilim hiç bişey yiyemiyorum sürekli bulantım var ve kilo veriyorum...bu hafta kontrolüm var umarım bebeğin gelişimini etkilememiştir...sen nasılsın hava çok sıcak seni daha çok etkiliyodur eminim...allah kolaylık versin...
yojimbo tedavin hayırlı olsun,sabır ve başarılar diliyorum....
tupbaby harika 16 yumurta çok embriyo demek,fazla embriyo dondurarak saklama şansı verir ve inan bana donmuş embriyonun var olduğunu bilmek tedavi sürecinde daha sakin kalmana yardımcı olur...Allah korusun ama sonuç olumsuz olursa en kısa sürede düşük maliyetle ve en önemlisi hormon iğneleriyle uğraşmadan tekrar deneyebileceğimi bilmek beni çok rahatlatmıştı.benimde 16 yumurtam vardı ve 5 tane birinci kalite embriyo dondurdular ve şimdi biliyorum ki bebebeğimi sağlıkla kucağıma alırsam bi süre sonra ona kardeş yapmayı düşünebilirim
Çok mutlu oldum yazını okuyunca hayatım desteğin için çok sağol :))) Bugüne kadar çok yazılar yazıldı ama senin kadar moral verici sayılı :))
Yarın transferim olacak 6 tane döllenmiş embriyom varmış durumları şuan için iyiymiş.
5. gün transferi olacak allah izin verirse .Bende inşş dondurabileceğim embriyolarım olur
diye düşünüyorum sonuç olumsuz olursa tekrar denerim diye.
Ama nedendir bilmiyorum hiç olumlu düşünmüyorum evhamda yapmıyorum ama nede olsa olumsuz olacak diye düşünüyorum.
İçimde hiç kıpırtı yok nedendir bilmiyorum. Kendimi ilk denemeler başarısız oluyor diye inandırdığımdan herhalde. Aslında bu şekilde olumsuz yazılarımla arkadaşlarımıda etkilemek istemiyorum ama elimde değil.
Ne güzel hamilesin bebişinlee saana bir ömür boyu sağlıklı yıllar diliyorum cnm desteğin için tekrar teşekkür ediyorum.
bende şuan tedavideyim buradaki olumlu pozitif sonuçları duyunca inanın çok seviniyorum, umut oluyor bana .Güzel düşünelip güzel sonuçlar alalım inşallah ,hamile olanlar için de hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşalah umarım benim gibi tedavi aşamasında olanlarında güzel haberlerini duyarız
ama Hamileyiiim bunu söylemek bile değişik geliyor , daha ben de inanmış değilim ama sanırım öyleyim..
tedavideki arkadaşlar inşallah sonuçlarınız çok çok iyi olur
çağdaş senin sonucun da umarım çok çok iyidir merakla bekliyorum iyi haberlerini
gözdemm sen nasılsın? ne zamandır yazmamışsın
Efsa senin ne kadarlık, ben bebişimle ne zaman tanışabilirim ultrasonda?
ama Hamileyiiim bunu söylemek bile değişik geliyor , daha ben de inanmış değilim ama sanırım öyleyim..
tedavideki arkadaşlar inşallah sonuçlarınız çok çok iyi olur
çağdaş senin sonucun da umarım çok çok iyidir merakla bekliyorum iyi haberlerini
gözdemm sen nasılsın? ne zamandır yazmamışsın
Efsa senin bebişin kaç haftalık ben bebişimle ne zaman tanışabilirim ultrasonda?
arkadaşlar yazarken saçmalıyor olabilirim inanın ne yazacağımı bile bilemiyorum
derviş ve gözdeeemm ikinizide çokk tebrik ediyorum...ayyyyyyy çok sevindim yaaa:dance::dance:
aslında gözdemi daha önce tebrik etmiştim ama yazılanlar hep siliniyo bu aralar...klava:
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız minikleriii..
darısı tedavide olanlara olsun inşalllaaaaahhhh
transferinizi hangi doktor yaptı kızlar
bide yumurta toplamada genel anestezi mi oluyo..benim ikinci denememde çok kötü bir anım var yumurta toplamayla ilgili..aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum..eyvahedigeldismile
bide şu prognex mi ne işte o iğneyi çok kötü anlatıyo herkes..gerçekten öylemi...psikolojim bozuldu valla..:uhm:
bu arada bende yarın puregona başlıyom asıl tedavi başladı yaniiiiiieyvahedigeldismile
canım çok sevindim..bugün 3. testi yaptırdık çok şükür iyi çıktı değerimiz..Allah tamamına erdirsin hepizin kini inşallah..ben de ultrason için meraktayım..sana çift mi koymuşlardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?