- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Canim rabbim anali babali buyutsun. Size de en kisa zamanda tattirsin ins. Bize baksana oyle hallerdeyizki sadece netten taniyip sevdigimiz kader arkadaslarimizin sevincine ortak olup bizde sevincten cildiriyoruz. Happyden de gusel haber alalim sonra insallah senden de alicaz. Oyun bozancilik yok
Nurme canını sıkma güzelim. İnş. değerlerin düzelecek. Yavruna bir şey olmayacak.
derya tedavin hayırlı olsun.
Bir arkadaş daha vardı tedaviye başlayacak, okudum ama ismini unuttum şimdi :26: İnş. yavrularınıza kavuşursunuz...
Ben telefondan okudugum icin bazi yorumlari kaciriyor muyum acaba? Hayirdir ins neoldu nurme ye???? :26:
olmazmı kezbancım hilbur canan daha bi çok arkadaşımız..çok var sen merak etme sende hamileyim diye sevindirceksin
topikte hiç dondurulmuş emriyolarla hamile olan yokmu yaa.
cok gecmis olsun yaa. İns ciddi bisi yokturBazı değerleri yüksek çıkmış canım. 10 gün sonra tekrarlanacakmış tahliller. İnş. iyi çıkacak bu kez.
Amin canimm amin..Amin canım amin inş.
Ah ah bugün Canan'a da söyledim ben de çok istiyorum müjdeli haberi vermeyi size. Allah'ım inşaallah nasip eder...
ben telefondan okudugum icin bazi yorumlari kaciriyor muyum acaba? Hayirdir ins neoldu nurme ye???? :26:
incim hiç merak etme canım sen de yazıcaksın, senin o sarıp sarmalanmış meleğinide görücez, o kadar iyisin ki ve okadar dua alıyosunki bunu hep birlikte görücez inş..
bu arada bizim bebeğimiz bugün yuvasına geldi.yeğenlerim uçuyolar kardeşim geldi diye,darısı hil-bur un başına oda inş kucakları dolu dolu yuvasına döner tez zamanda..
canım kara ciğer ve akciğer enzimleri yüksek çıktı
nur hanım 10 sonra birdaha yaptır dedi rabbim yardımcım
olsun duanı eksik etme sevdacım
Happyim sana mesaj attım
canim cok cok gecmis olsun yaa. Simdi degerler duzelsin die ilac falan mi kullanacsksin yoksa hsmilelikten mi degerlerin yukselmis??
yok canım tedavideki ilaçlardan olabilir yada çok yumurtadan
olabilir dedi nur hanim 10 sonra belki etkisi geçer ilaçların
sevda linka arkadaşım inşallah benimde mart ayında dondurulmuşlarla tedaviye başlıycam.bikaç sorum var
kaçıncı gün başlanìyo
igne kullanılıyomu göbekten
Arkadaşlar bir sorum olacaktı sürekli nur hanımdan bahsediliyor ilgili oluşundan vs. peki hastası olmasakta kadın hastalıkları ile ilgili mail atsam cevap gelir mi sizce ?
birde mail adresi nedir acaba? Burada paylaşırmıyorsa özelime mesaj atabilirmisiniz
Çok teşekkürler..
mikrooo sana bakmaya geldim...
müjdeli haberini aldım..
Allahım ne büyüksün bu ne büyük mutluluk eviniz bayram yeridir şimdi
:119::119::119::119::119::119:
bizlere de nasip etsin allahım..
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hayırlı olsun tatlım çok sevindim darısı başımıza inş.
:118::118::118::118:
:119::119::119::119::119:
Allahimmmmmmgozun aydin canimmmmmm. Allahimmmmmm
Mikrom hayirli olsun canim.. Ins bu sefer melegin seni hic brakmayacak... Hamisler bizim icin de dua edin...
canım bitanem çok mutlu oldum çok srvindim bilemezsin Süper bi haber harika inşallah ikizdir mikrom
senin gibi güzel bebeklerin olur annelerini bırakmazlar inşallah dokuz ay boyunca.hayırlı sağlıllı iki cihandada seni sevindirirler inşallah.canım tebrik ederim seni.kendine iyi bak.sırada HAPPYYim in güzel haberleri var inşallah
mikrommmmmmm canım gözün aydın rabbim ramamına erdirsin
maşallah bu ay çok bereketliydi inşallah hep böyle devam eder
:92:
Amin canım amin inş.
Ah ah bugün Canan'a da söyledim ben de çok istiyorum müjdeli haberi vermeyi size. Allah'ım inşaallah nasip eder...
incim hiç merak etme canım sen de yazıcaksın, senin o sarıp sarmalanmış meleğinide görücez, o kadar iyisin ki ve okadar dua alıyosunki bunu hep birlikte görücez inş..
bu arada bizim bebeğimiz bugün yuvasına geldi.yeğenlerim uçuyolar kardeşim geldi diye,darısı hil-bur un başına oda inş kucakları dolu dolu yuvasına döner tez zamanda..
Arkadaşlarr mutlaka biri cevaplar nasıl olsa diye önemsenmedi sanırsamm ama bunu herkes düşünence beklediğim cevap hala gelmemiş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?