Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Amin canım amin inş.
Ah ah bugün Canan'a da söyledim ben de çok istiyorum müjdeli haberi vermeyi size. Allah'ım inşaallah nasip eder...

Ben telefondan okudugum icin bazi yorumlari kaciriyor muyum acaba? Hayirdir ins neoldu nurme ye???? :26:

incim hiç merak etme canım sen de yazıcaksın, senin o sarıp sarmalanmış meleğinide görücez, o kadar iyisin ki ve okadar dua alıyosunki bunu hep birlikte görücez inş..

bu arada bizim bebeğimiz bugün yuvasına geldi.yeğenlerim uçuyolar kardeşim geldi diye,darısı hil-bur un başına oda inş kucakları dolu dolu yuvasına döner tez zamanda..

ben telefondan okudugum icin bazi yorumlari kaciriyor muyum acaba? Hayirdir ins neoldu nurme ye???? :26:

canım kara ciğer ve akciğer enzimleri yüksek çıktı
nur hanım 10 sonra birdaha yaptır dedi rabbim yardımcım
olsun duanı eksik etme sevdacım

Gozunuz aydin happycim... Allah anali babali buyutsun ins. Darisi basina ins :))

canim cok cok gecmis olsun yaa. Simdi degerler duzelsin die ilac falan mi kullanacsksin yoksa hsmilelikten mi degerlerin yukselmis??

yok canım tedavideki ilaçlardan olabilir yada çok yumurtadan
olabilir dedi nur hanim 10 sonra belki etkisi geçer ilaçların

sevda linka arkadaşım inşallah benimde mart ayında dondurulmuşlarla tedaviye başlıycam.bikaç sorum var
kaçıncı gün başlanìyo
igne kullanılıyomu göbekten

sevda linka arkadaşım inşallah benimde mart ayında dondurulmuşlarla tedaviye başlıycam.bikaç sorum var
kaçıncı gün başlanìyo
igne kullanılıyomu göbekten

Ayy canim yaa kacinci gun basladik hatirlamiyorum da eylulun 14 u adetimin ilk gunuydu 29 unda transferim olmustu. Hergun kontrole gitmemistim ve gobekten hic igne vurulmadim. Tahlil gunune kadar progestan igne vuruldum. Transfer gunune kadar hic ilac kullanmadim diye hatirliyorum. Estrafom kullandim sanirim sadece. Rahmi transfere hazirlamak icin. Ne bicim cevap verdim di mi? Hep saniyorum ama pek emin olmuyorum ah benim bu hafiza sorunummmm

Arkadaşlarr mutlaka biri cevaplar nasıl olsa diye önemsenmedi sanırsamm ama bunu herkes düşünence beklediğim cevap hala gelmemiş oldu.

canımm çok saolll darısı sizinnnn başınıza inş...herkess daha rahat bi nefes alabilmek için kalp atışını bekliyor canımmm

canım hayırlı olsun tatlım çok sevindim darısı başımıza inş.

:118::118::118::118:
:119::119::119::119::119:

saol canım allah razı olsun tez zamanda sizede versin rabbim inş....

Allahimmmmmm gozun aydin canimmmmmm. Allahimmmmmm

saol canıommmmm allahın izniyle sizleri takipteyizzzzzz

Mikrom hayirli olsun canim.. Ins bu sefer melegin seni hic brakmayacak... Hamisler bizim icin de dua edin...

saol canımmm inş.... haberi aldığımdan beri her namazımda dualarımdasınız canım daha öncede ediyordumm yanlış anlaşılmasınnnn:))))

saol canım benimm allah razı olsunnn inş.. beni bırakmazlar teyzeleriiii çirkin olsunn benim olsun inş...

mikrommmmmmm canım gözün aydın rabbim ramamına erdirsin
maşallah bu ay çok bereketliydi inşallah hep böyle devam eder
:92:

saol tattlımmm sorma ya rabbime şükür her ay böyle geçsin inş...
inş.. seninde sonuçların güzel çıkıcak canım stres yapma

Amin canım amin inş.
Ah ah bugün Canan'a da söyledim ben de çok istiyorum müjdeli haberi vermeyi size. Allah'ım inşaallah nasip eder...

vereceksinn incitanemmmmm dualarımız seninleee sen yeterki bi başlaa

happpyyymm gözünüz aydınnn inşş. hilburumun bebişleri,de çıkcak allahın izniyleee

sevda linka arkadaşım inşallah bebişini saglıkla hayırlısıyla alırsın kucagına.canım son bi soru daha kaç emriyon vardı.çòzülünce içlerinden bozulan oldumu.birinci kalitemiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…