Kızlar birşey sorcam
Bu yasak olan şey :kedi: ne zamana kadar yasak oluyor?
çok yasak oluyor çokkkkk :))))))))))))))))sırnaşık şey
Kızlar beni merak etmişsiniz!!!
Bu tüp bebek çok zor birşeymiş.
Oh hamile kaldım deyip sevinemedik bir türlü..
6 ıncı haftada kanamam oldu çok şükür bebiş iyi.
Şuanda 8 haftadayız hala lekelenmelerim devam ediyor.
Evden dışarı çıkamıyorum bütün psikolojim bozuldu perşembe Hale Hanımda kontrolüm var bana dua edinç
Şu mübarek günlerde herkesin duaları kabul olsun....
Delimavi, Bebekistiyoruz,Baharnaz,Derviş sizler nasılsınız?
bugün transferimin 10.günü dayanamayıp kan testi yaptım.ve negatif çıktı.onca ilaç, tedavi, bide kan sulandırıcı oldum her gün heeer yerim morluk içinde.5bb tek embriyo koymuşları.ve en kötüsü de dondurulacak embriyom yoktu.ilk darbeyi öyle aldım çünkü.7 tane döllendi ama kaliteler yerle bir.bu arada 22 yumurta toplanmıştı.ama bi halta yaramamış.ben tutmayacağına emindim son bikaç gündür.his işte.herkes de "aaaa iyi düşün ama olucak olucak" dedi.şimdi herkese bi de tutmadı demek...öğretmenim ve yaz tatilini fırsat bilmiştik tedavi için.çünkü sürekli bi dinlenme, gün aşırı karşıya geçip kan aldırmak filan gerekiyordu.şimdi okullar açıınca nası tekrar edebilicem aynı tedaviyi çok merak ediyorum.içimi dökmem gerekiyor arkadaşlar nolur kusura bakmayın uzun uzun yazıyorum.ama şuan beni en iyi, hatta tek anlayabilecek olanlar aynı şeyleri yaşamış olan sitenin sevgili üyeleridir.negativiteyle sonuçlanmış olmasanız bile, ki inşallah kimse yaşamaz, en iyi kendini benim yerime Uuzlkoyup empati yapabilecek olan yine sizsiniz.
bugün transferimin 10.günü dayanamayıp kan testi yaptım.ve negatif çıktı.onca ilaç, tedavi, bide kan sulandırıcı oldum her gün heeer yerim morluk içinde.5bb tek embriyo koymuşları.ve en kötüsü de dondurulacak embriyom yoktu.ilk darbeyi öyle aldım çünkü.7 tane döllendi ama kaliteler yerle bir.bu arada 22 yumurta toplanmıştı.ama bi halta yaramamış.ben tutmayacağına emindim son bikaç gündür.his işte.herkes de "aaaa iyi düşün ama olucak olucak" dedi.şimdi herkese bi de tutmadı demek...öğretmenim ve yaz tatilini fırsat bilmiştik tedavi için.çünkü sürekli bi dinlenme, gün aşırı karşıya geçip kan aldırmak filan gerekiyordu.şimdi okullar açıınca nası tekrar edebilicem aynı tedaviyi çok merak ediyorum.içimi dökmem gerekiyor arkadaşlar nolur kusura bakmayın uzun uzun yazıyorum.ama şuan beni en iyi, hatta tek anlayabilecek olanlar aynı şeyleri yaşamış olan sitenin sevgili üyeleridir.negativiteyle sonuçlanmış olmasanız bile, ki inşallah kimse yaşamaz, en iyi kendini benim yerime koyup empati yapabilecek olan yine sizsiniz.
tebrikler canım hayırlı olsun inşallah .Umarım sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebeğini canım benim bir sorum olacak benim cuma günü bir embriyo transfer edildi sana kaç tane transfer edildi kaçıncı gün ve kalitesi neydi cevaplarsan memnun olurum
ahhhh öğretmenim ahhh..
aynı kaderi paylaşıyoruz...
üç senedir bütün yaz tatilleri bu tedaviyle geçti...donmuş monmuş da hiiiiç olmadı..
bu sefer daha sonuç almadım bugün transferin 5. günü bi umut bekliyom işte...
bu kez de olmazsa yine ağlayıp sızlayıp bidaha yaptırmıycam deyip önümüzdeki yazıda bu tedaviyle ve yine bi umutla geçiricem...
şimdi için yanıyo seni çok iyi anlıyorum...ama geçicek toparlanacaksın...
ve minicik bi bebek için tekrar ayağa kalkacaksın..
rabbim seni daha fazla aratmasın..
tez zamanda kucağını doldursun...
şu mübarek ramazan günü çok dua et allaha sığın..rabbim yar ve yardımcın olsun...gönlünü ferah tut..
b3llacat hayirlisini dile,umutla,sabirla,duayla yola devam...
senin oldugun igneler neki...ben o igneleri 80 gun oldum...oldugum ameliyatlar,ohss olumlerden dondum...hersey bebek hasreti icin...3 kez tup bebek denendi..lenfosit asisi oldum(cok agrili bi asi)4 tane 1.kalite embriyo transfer edildi..iyi bi yerin sinavini kazandim isbasi yapcakken 1 sene bebek olmuycak sarti kostular...tedavide oldugum icin isi geri cevirdim...sonuc negatif...isi geri cevirdigimemi yanayim olmadigina mi...nasip dedim...tedaviye yeniden baslamayi istemedim..esimin israriyla gorusmeye gittigim merkezde 1 embriyo tranferi ile 4 olmadi 1 mi olcak dusuncesiyle hic ummadigim tedavimde hamile haberimi aldim...onceki tedavilerimde hep planli hareket etmistik...bu sefer oyle olmadi...diyecegim nasibinde varsa,vakti zamani geldiyse 1 dusuk embriyo ile bile olur...inancini umudunu yitirme...inaniyorum umutla bekleyen her anne adayi er gec birgun evladini kucagina alacak...insallah bebegin ummadigin bi anda kendiliginden gelir...dua ile...
Kızlar merhaba
nasılsınız? Cat hayırlı olsun, mavi senin de hayırlı olsun transferleriniz, inşallah iyi sonuçlar alacaksınız.. dua ediyorum hepimize.. ara ara bakıyorum topiğimize, atladığım, arada okuyamadığım arkadaşlarım varsa transferi olan herkese hayırlı olsun..
Cat, benim 3. gün transferi oldu, 2 tane transfer ettiler, biri iyi, diğeri orta kaliteydi.. 5. güne gidemedik diye hem oradaki doktorumuz hem biz üzülmüştük ama hayırlısı.. olacağı varsa 2. gün transferi ile bile olur.. ben sadece olumlu düşüncenin gücüne inanıyorum.. buarada okumayan arkadaşlarıma "evrenden torpilim var" adlı bir kitabı tavsiye edeceğim, olumlu düşünmek için çok çok faydalı..bu bekleme süresinde bence okuyun..olumlu sonuç almak ilk aşama, sonrasında da endişeler bitmiyor, bizim herhalde kucağımıza alana kadar bitmeyecek stresler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?