Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

teşekkür ederim umut umarım kolay geçer hayırlısı bakalım umarım herşey gönlünce olur bebişin tutunur sana inşallah

teşekkür ederim Angel 74 umarım sende pozitif sonuç alırsın bir de şunu merak iyorum kaç tane embriyo transferi yapılıyor yaşamı bağlı acaba sayısı bilmiyorum bu konuda doktorumla konuşmadım hiç herkes için hayırlısı tüm isteyenlere bebiş nasip olsun inşallah

Of kızlar ben 2. denememe hemen başlamak istiyorum opuyorumnanaktan
Biliyorsunuz ki ilk denememden çok ümitli değildim ve öylede oldu
Şuan sorun ilk denememde 4bb kalitesindeydi embriyom ve dondurulmuş embriyomda 3bb sanki bu sefer de olmaz gibi geliyor ( 5. gün embriyosu olmasına rağmen kaliteleri düşük (
ne yapsam sil baştan mı denesem dondurulmuşu mu denesem (
Cumartesi görüşmeye gideceğim bilmiyorumkismile

canım sağol vakit ayırıp bana bişeyler yazmışsın...
belki şımarıklık yaptığımı düşünüyosun 3 embriyon olmuş daha ne istiyosun diyosun belkide haklısın..
ama nedense daha çok olmasını bekliyomuşum demekki birden 3 denince moralim bozuldu..
ya transfer hiç olmazsa hepsinin gelişimleri durursa diye çok korktum..
bu benim 3. denemem ilk ikisinde daa fazla embriyo oldu gelişimleri mi durdu ne olduysa sadece 3 veya 4 embriyo kaldı sona..
bu kez belki donmuşum olur diyede çok umutluydum eğer tutmazsa donmuşlarım var diye çok üzülmem sanıyodum...belki savunma mekanizması
biliyomusun erverdi ben anasınıfı öğretmeniyim o kadar zor ki onların arasında olupta üzülmemek...
bazen gelip sımsıkı sarılıp öğretmenim seni çok seviyorum diyolar...onların sıcaklığını hissetmek o kadar güzel ki..bide kendi çocuğum sarılsa nasıl bi histir acaba..
neyse canım rabbim alnımıza güzel yazılar yazsın...ben ona güveniyorum bu kez inşallllahhh yüzüm gülecek...
allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin ben 6 yıldır çekiyorum..
senin durmununda ummadığın kadar hızlı ve güzel bir şekilde sonuçlansın inşallah
bu risklerin önceden bilinmesi bile bi lütuf aslında bebek işide bir yere kadar biz sağlıklı olmazsak bebeğimize nasıl bakcaz dimi ama
rabbiim sana rahmet melekleri ile şifalar yağdırsınopuyorumnanaktan

doğru söylüyosun arkadaşim.... inşallah 3 üde vazgeçmez mücadeleden..
ben onları çok seviyooooommmm..
bi tanesi benimle 9 ay kalsın sonrada kucağıma konsun sağlıkla inşşşaaaaaaaaalllllaaaahhh
yumurtaya can veren allahım embriyolarıma can ver..
insanoğlunu bi damla sudan yaatan rabbim bizleride evlat sahibi yap...
allahım seninde yüzünü güldürsün angel
inşallah hamileliğimizide konuşuruz burdan tez zamanda..
çok sağol zaman ayırıp yazdığın için...opuyorumnanaktan

hayır canım hayır.asla şımarıklık olarak algılamadım.bence 3 döllenmiş yumurtan olması büyük nimet.(belki de güzel güzel bölünmekteler şu an..hiç küçümseme yavrucuklarını)benim hiç 3 yumurtam döllenmedi.3ü bir aradayı hiç görmedim yani.çoğu iptal oldu.sadece tek transferim olmuştu.daha önceki de bölünme durdu.yine olmadı.şimdi de böyle bir şeyle karşı karşıyayım.sadece eğer deneyebiliyorsanız.ve de 3 güzel yumurtan varsa çok şanslıısn.bunu unutma.haber gelmediğine göre herşey yolunda...hadi hayırlısı..
ana sınıfı öğretmeniymişsin.hem iyi hem kötü.bir yandan sevgini onlara veriyorsundur.deşarj oluyorsundur.öteyandan bunlardan biri benim olsaydı diyorsundur.bak...yine şanslısın.sevgini dağıtabileceğin bir sınıf dolusu miniğe sahipsin.yerimseniben
iyi haberlerin olsun.hoşçakal.sevgiyle kal.
güzel duan için de çok sağol.Allah nasıl diliyorsa vardır bir hayır...

amin bacımmm aminnnnnnnn...........inşallah .....

amin canım... 35 yaş altına 1 embryo üstüne 2 embriyo veriyolar canım.. bu arada doktoruna herşeyi sor.. aklında kalmasın.. sana her türlü açıklamayı yapmak zorundalar.. çekinmeden sor...

ben transfere gidiyorum...benim embriyocuklar 5. güne gidemedi....:a015:
üzüldüm ama yapacak başka bişey yok...:çok üzgünüm:
açıkcası umudum kırıldı...:1no2:
bu kez yüzüm güler inşallah...
allahım bu yolda uğraşanların tez zamanda gönül muratlarını versin inşallah..:Saruboceq:

İnşallah yüzün güler canım
hiç belli olmuyor bu durumlar nasıl bir sürprizle karşılaşacağımız. Hepimiz için hayırlısı

hayırlı transferin olsun.kolay geçer inşallah.inşallah yüzün güler..tüm isteyenlerin.:Saruboceq:

Cnm benim bebişinle geleceksin demek :)) ne güzel haber bu
Moralini yüksek tut neler okuduk neler gördük Allahtan başkası bilemez neler olacağını.
Benimki 5. güne gitti de neoldu bak elim boş döndüm kaldıki 2. gün embriyoları bile tutuyor onun için içini ferah tut dualarımız seninle a.s. a.s.

selamlar kızlar nasılsınız?
uzun zamandır giremedim...
tatildeydim biraz memleket havası soluyup geldim...
henüz geçmişi okumadım inşaallah hamilelerimiz artmıştır...
şimdilik Allaha emanet olun hepinizi öpüyorum...

tupbaby erverdi ve baharnaz çok teşekkür ederim arkadaşlar...
biri birinci kalite diğeri ikinci kalite embriyolarımı aldımda geldim...
ağlaya ağlaya transfer odum...doktorum sağolsun moral vermeye çalıştı bana..
idrar konusu sıkıntılı oldu...iki kez transferden önce birer bardak boşaltmama rağmen halada çok sıkışıktım...
yukarı çıktıktan sonra sürgüye iki kez yaptım ama bi türlü rahatlayamadım..
20 dakika zor yattım sonra kalktım tuvalete...sonrada istanbul trafiğinde evimize geldik...pek yatmıyorum...
hakkımda hayırlısı diyorum...
şu mübarek üç aylar hürmetine allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın...

mavi0 hayırlısı canım sen moralli ve rahat ol yeter Dualarım seninle.
İdrar sıkışık olma olayı benide düşündürüyor. Hiç dayanamam bakalım o günlere bir varalım

mavi0 hayırlısı canım sen moralli ve rahat ol yeter Dualarım seninle.
İdrar sıkışık olma olayı benide düşündürüyor. Hiç dayanamam bakalım o günlere bir varalım

sağol canım allah razı olsun....
bi şekilde herşeye katlanıyoruz işte..
inşallah sonucumuz güzel olsun...
bu son tedavilerimiz olsun...
rabbim yüzümüzü güldürsün...olumunekankayizsmile

mavi0ve baharnaz iyi dilekleriniz için çok teşkkür ederim çok korkuyorum hiç bi değişiklikte hissetmiyorum kendimde sadece kasık ağrılarım var bilniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…