İşlem esnasında sıkışık olmak rahatsız etmiyoda sonrasında en az yarım saat yatman gerekiyo ve o şekilde beklemek çok zor oluyor.Ben 10 dakika sonra sürgü istemek zorunda kaldım yoksa çatlayacaktım.işlem en fazla 5-10 dakika sürüyor ağrsız merak etme.sadace rahim ağzını tutmak için bir alet takılıyo o da çok sorun değil.Rahat olmaya çalış kolay gelsin
merhaba... transfer evet sıkısık olman lazım.. hiç zor değil.. en kolay yeri desem bilmem inanırmısın.. herşey ışık hızında oluyor toplam 3-5 dakika sürüyor... ve normal muayenen kadar kolay bişey.. transfer sonrası kalkmıyorsun yatağına geçtiğinde sana sürgü veriyolar... yat yatabildiğin kadar.. kalkmak için acele etme derim ben... tedavin hayırlı olur inşallah...
mavi0 canım üzülme ... bende de 4 yumurta döllendi sonuçta 2 yumurta transfer ediliyor.. benim bir tanesi gelişimini durdurmuş diğreri 4.gün kalitesindeydi.. anlayacağın geride dondurulmuşum yok.. ama 2 tane transfer edildi.. biri 5aa diğeri 4ab kısmetimizde varsa tutunurlar.. yoksa yapcak bişey yok.. bi tane olsun senin olsun arkadaşım.. morel çok önemli.. asla düşürme sakın...
erverdi sanada geçmiş olsun... inşallah 6 ay sonra herşey istediğin gibi olur... millet umudunu kesince bir anda Allah sevindiriyor ... yaşanan çok olay var öyle.. Allah umarım senide tez vakitte sevindirir...
canım sağol vakit ayırıp bana bişeyler yazmışsın...merhaba mavi;tesadüf kk da gecerken okudum şimdiki yazını.iç karatmak için değil umudunu filizlendirmen için yazıyorum.o 3 yumurtana sıkı sıkı sarılman için yazıyorum.18 yıllık evliyim.3 aşılamam 4 tüp deneyimim oldu.son kez deneyelim dedik.3 aydır memeoriale gidiyordum.maalesef tedavim yapılmadı.kan pıhtılaşmam vardı.bendeki büyük sorun.geldiğim şu anki aşama hamile kalmamalıyım. yasak.. şu önümdeki 6 ay.6 ay sonrası için de deneyebileceğim net değil.çünkü ciddii risklerimvar.körolma beyin felci geçirme gibi
maşallah ne güzel.bütün aşamaları yapabilmişsin.takibini yaptırmışsın,sayıca 10 gibi güzel sayıda yumurtan gelişmiş.toplanmış ta üstelik.hem 3 ü de döllenmiş.bu çok güzel...elinden gelen herşeyi yapmışsın.herşey de yolunda gitmiş.3 döllenmiş güzel yumurtan var.embriyoların için dua etmeye devam et..
ben sağlıklı tek bir yumurta için çıkmıştım yola.ilaçlarım da hazırdı.deneyemedim bile...üzülmek yerine kendini şanslı saymalısın.hem de çok şanslı..dilerim bugün transferin için güzel haberin gelir.
doğru söylüyosun arkadaşim.... inşallah 3 üde vazgeçmez mücadeleden..merhaba... transfer evet sıkısık olman lazım.. hiç zor değil.. en kolay yeri desem bilmem inanırmısın.. herşey ışık hızında oluyor toplam 3-5 dakika sürüyor... ve normal muayenen kadar kolay bişey.. transfer sonrası kalkmıyorsun yatağına geçtiğinde sana sürgü veriyolar... yat yatabildiğin kadar.. kalkmak için acele etme derim ben... tedavin hayırlı olur inşallah...
mavi0 canım üzülme ... bende de 4 yumurta döllendi sonuçta 2 yumurta transfer ediliyor.. benim bir tanesi gelişimini durdurmuş diğreri 4.gün kalitesindeydi.. anlayacağın geride dondurulmuşum yok.. ama 2 tane transfer edildi.. biri 5aa diğeri 4ab kısmetimizde varsa tutunurlar.. yoksa yapcak bişey yok.. bi tane olsun senin olsun arkadaşım.. morel çok önemli.. asla düşürme sakın...
erverdi sanada geçmiş olsun... inşallah 6 ay sonra herşey istediğin gibi olur... millet umudunu kesince bir anda Allah sevindiriyor ... yaşanan çok olay var öyle.. Allah umarım senide tez vakitte sevindirir...
canım sağol vakit ayırıp bana bişeyler yazmışsın...
belki şımarıklık yaptığımı düşünüyosun 3 embriyon olmuş daha ne istiyosun diyosun belkide haklısın..
ama nedense daha çok olmasını bekliyomuşum demekki birden 3 denince moralim bozuldu..
ya transfer hiç olmazsa hepsinin gelişimleri durursa diye çok korktum..
bu benim 3. denemem ilk ikisinde daa fazla embriyo oldu gelişimleri mi durdu ne olduysa sadece 3 veya 4 embriyo kaldı sona..
bu kez belki donmuşum olur diyede çok umutluydum eğer tutmazsa donmuşlarım var diye çok üzülmem sanıyodum...belki savunma mekanizması
biliyomusun erverdi ben anasınıfı öğretmeniyim o kadar zor ki onların arasında olupta üzülmemek...
bazen gelip sımsıkı sarılıp öğretmenim seni çok seviyorum diyolar...onların sıcaklığını hissetmek o kadar güzel ki..bide kendi çocuğum sarılsa nasıl bi histir acaba..
neyse canım rabbim alnımıza güzel yazılar yazsın...ben ona güveniyorum bu kez inşallllahhh yüzüm gülecek...
allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin ben 6 yıldır çekiyorum..
senin durmununda ummadığın kadar hızlı ve güzel bir şekilde sonuçlansın inşallah
bu risklerin önceden bilinmesi bile bi lütuf aslında bebek işide bir yere kadar biz sağlıklı olmazsak bebeğimize nasıl bakcaz dimi ama
rabbiim sana rahmet melekleri ile şifalar yağdırsınopuyorumnanaktan
doğru söylüyosun arkadaşim.... inşallah 3 üde vazgeçmez mücadeleden..
ben onları çok seviyooooommmm..
bi tanesi benimle 9 ay kalsın sonrada kucağıma konsun sağlıkla inşşşaaaaaaaaalllllaaaahhh
yumurtaya can veren allahım embriyolarıma can ver..
insanoğlunu bi damla sudan yaatan rabbim bizleride evlat sahibi yap...
allahım seninde yüzünü güldürsün angel
inşallah hamileliğimizide konuşuruz burdan tez zamanda..
çok sağol zaman ayırıp yazdığın için...opuyorumnanaktan
teşekkür ederim Angel 74 umarım sende pozitif sonuç alırsın bir de şunu merak iyorum kaç tane embriyo transferi yapılıyor yaşamı bağlı acaba sayısı bilmiyorum bu konuda doktorumla konuşmadım hiç herkes için hayırlısı tüm isteyenlere bebiş nasip olsun inşallah
ben transfere gidiyorum...benim embriyocuklar 5. güne gidemedi....:a015:
üzüldüm ama yapacak başka bişey yok...:çok üzgünüm:
açıkcası umudum kırıldı...:1no2:
bu kez yüzüm güler inşallah...
allahım bu yolda uğraşanların tez zamanda gönül muratlarını versin inşallah..:Saruboceq:
allahım bu yolda uğraşanların tez zamanda gönül muratlarını versin inşallah..:Saruboceq:
slm bayanlar bebegimi kaybetim senağlama
slm bayanlar bebegimi kaybetim senağlama
mavi0 hayırlısı canım sen moralli ve rahat ol yeter Dualarım seninle.
İdrar sıkışık olma olayı benide düşündürüyor. Hiç dayanamambakalım o günlere bir varalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?