Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba arkadaşlar. Ben de memorial'da tedavi olmayı düşünüyorum. Rahim filminin fiyatı ne kadar orda ve ne zaman çektirebiliyoruz, yani adetten hemen sonra mı çekiliyo. Bilgilerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.

selam benim Memorıalda ilk tedavim canım ( İnşallah son olur yarın sabah yumurtam toplanıyor) rahim filmimi geçen yıl başka yerde çektirmiştim. Genelde reglin bittikten sonraki 3 gün içinde çekiliyor ben 9.gün çektirmiştim memorıalın uygulaması nasıl doktorunla bir görüş istersen Benim Drum Nur hn tavsiye ederim.

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar...

canım tebrik ederim senin adına çok sevindim...anladığım kadarıyla herşey yolunda gidiyor...hep böyle olur inş...

evet canım haber alamayınca merak ettik...iyi olduğuna sevindim..o kanamalar önemli şeyler değildir inş...kendine dikkat et...çok şanslısın unutma...günlerin su gibi akar geçer ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş...
ben de iiyim canım bizde bi değişiklik yok...

canım çok geçmiş olsun...4 ay içinde 2 negatif sonuç alan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum..ama ne yapalım nasip diyeceğiz...bundan sonrası için ümit edeceğiz...

selam kızlar

Peridnol bende acayip mide ağrısı
Progneyx iğneside kalça ağrısı yapıyor sizde de böylemi oldu?

bebeğimi kaybettimm...çok üzgünüm...

biliyorum canım bunun tesellisi yok...teselli için söylenen her söz daha da ökelendiriyo,yanına gelen her insan canını sıkıyo...hepimiz yaşadık bunları,ben de 8 haftalıkken kaybetmiştim ilk bebeğimi...sana tek bişey söyleyebilirim umudunu kaybetme...Allah o kadar büyük ki zamanı geldiğinde sanada dünya tatlısı bi evlat vericek ve çektiğin bütün sıkıntıları unutturucak...

kizlae bende gecen ay memorial de tedavi olmak icin hollandadan tr ye gittim
ama daha tedaviye baslamadan geri dondum cocugum olmasini o kadar istedigim ve aksi takdirde 1 yil bekleyecegimi bile bile
sizler orada nasil tedavi oldunuz bilmiyorum tr deki tum merkezlermi oyle ama
hastaneden cok bi ticarethaneye benziyodu kendimi oyle degersiz hissettimki o rda anlatamam
iki laflarindan biri muhasebeye gidip para odememdi
yaptirmadan kactim ordan
simdi bir sene beklemem gerekiyo hollandada tedavi olmak icin ama olsun
hayatimda gordugum en kotu hastanelerden biriydi

Gozdemmm Allah sabır versin canım, inanıyorum ki en kısa zamanda sağlıkla bebişin sana gelecek.. her işte, her olanda ve her olmayanda bir hayır vardır diye düşün..

kardelen başka merkezlere gittin mi hiç?

hayir tr de hic baska merkeze gitmedim ama gercekten memorialden aglayarak ciktim
bilmiyorum belki tr deki baskka merkezlerde oyledir
ama eger oyleyse allah size sabir versin
orda yaptirmaktansa ben 1 sene daha beklemeyi tercih ettim
hele muhasebecileri ayri bi suratsizdi
zaten sigortama sikayet ettim onlari

merhaba bende şu an memorıal de tedavi oluyorum hatta yarım yumurta toplamam olacak. Dr. Güvenç bey, gittiğim ilk merkez ama ben çok memnunum, çok ilgililer, çok organizeler herkes herşeyi takip ediyor sonucum İnşaallah olumlu olur ama olmazsa 2. denememi yine orada düşünürüm.

efsa34 saol canım iyi dileklerin için

mehtaperkan benimde ilk denemem sonuç hayırlı olur inşallah olmazsa bende ikinci denememi yine memorıalda yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…