Ne guzel bır haber .. Saglıkla kucagınıza alın. Bende bu hastaneye guven duyuyorum. Ucret olarak 6800 du sanırım yanlş olabılır küsüratı bana cok fazla gelmedı arastırdıgım kadarı ile sızce ucretler nasılBen memorial da tedavi oldum 1. Denemem negatif oldu. Ardindan 2 ay sonra dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldim. Su an 17 haftalik hamileyim. Hastaneden cok memnundum. Takip doktorum Ayşe Karahasanoglu idi. Cok iyi bi doktor. Kendisi izinli oldugu gunlerde de Yücel Bey ilgilendi. Ikinci denemem negatif olsaydi 3. denememi de orada yapacaktim.
Bnde buna kanaat getırdım cok ıyı hocaları var .Memorial'in her doktorunun seçilmiş insanlardan oluştuğuna inanıyorum.
Doğru seçim..
Gercekten vok önemli bır nokta bu haklısınız. Tanı olarak ne konulmuştu sızeBen orada yaptırmadım fakat şunu yazmak istedim. Başarısız olursan da merkezını degıstırmenı tavsıye etmıyorum . Senı tanımalarına musade etmelısın.
Benım 3 denememde bahcecide oldu , o zamanlar takibimi halit fırat erden , ali mesut bey ve soyadını unuttguum esra hanım vardı. Transferimi mustafa bahceci yapmıştı.
3. denemede şükür hamile kaldım. oğlum 6 yaşında. yeniden böyle birşey gündemde olabilir yine aynı yere gideceğim
Buarada tanınız neydıBen memorial da tedavi oldum 1. Denemem negatif oldu. Ardindan 2 ay sonra dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldim. Su an 17 haftalik hamileyim. Hastaneden cok memnundum. Takip doktorum Ayşe Karahasanoglu idi. Cok iyi bi doktor. Kendisi izinli oldugu gunlerde de Yücel Bey ilgilendi. Ikinci denemem negatif olsaydi 3. denememi de orada yapacaktim.
Bu sadece transfer ücreti mi?İlaçlar dahil mi?Ne guzel bır haber .. Saglıkla kucagınıza alın. Bende bu hastaneye guven duyuyorum. Ucret olarak 6800 du sanırım yanlş olabılır küsüratı bana cok fazla gelmedı arastırdıgım kadarı ile sızce ucretler nasıl
Azosperm canımGercekten vok önemli bır nokta bu haklısınız. Tanı olarak ne konulmuştu sıze
İlac ücretı 1000 tl olarak soylendı banaBu sadece transfer ücreti mi?İlaçlar dahil mi?
Ablam 2 defa deneme yaptı bir başka yerde ama ilaçlar 3000 civarı tutmuştu o zamanlar.
Yalnız ablam tek yumurta olduğu için ilaçları 2. denemede çok ağırdı.İlac ücretı 1000 tl olarak soylendı bana
Sebepsız ınfertılıte.. Hıc stres yapmadım sabırla bekledım 2 yıl bır tedavıde istemedım ki vucudumukımyasaldan olabıldıgınce uzak tuttum. Yınede içimde bır karamsarlık var . Sebepsz için sans nedr bır turlu netlik yok kafamdaAzosperm canım
mıkroenjeksyon olmustu ımsı yontemıyle spermler ayıklanmıstı(mıkrotese amelıyatında sperm bulunmustu)
sizdeki sorun nedir?
Amin canım ınşallahYalnız ablam tek yumurta olduğu için ilaçları 2. denemede çok ağırdı.
Sizdeki durum farklı olabilir.
Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.
Azospermlerın materyal olarak ortada materyal bulgusu olmadıgı ıcın yalnızca bu t arz hastaların %20 gebelık elde edebılır ve yalnızca %5 evıne saglıkla goturebılırmıs dıyorlar. sebebsızde ıse hem şans cok fazla hemde aynı oranda az.Sebepsız ınfertılıte.. Hıc stres yapmadım sabırla bekledım 2 yıl bır tedavıde istemedım ki vucudumukımyasaldan olabıldıgınce uzak tuttum. Yınede içimde bır karamsarlık var . Sebepsz için sans nedr bır turlu netlik yok kafamda
Hormon testlerım normal duzeyde bıara prolaaktın yuksektı dostıneks kullandım oda normal. Hsg cektırdım temız cıktı. Spermıyogramda cok ıyıydı. Fakat genetik pıhtılasma vs nedir? İlk kez duyuyorum benden istenmedı.Azospermlerın materyal olarak ortada materyal bulgusu olmadıgı ıcın yalnızca bu t arz hastaların %20 gebelık elde edebılır ve yalnızca %5 evıne saglıkla goturebılırmıs dıyorlar. sebebsızde ıse hem şans cok fazla hemde aynı oranda az.
Sen herhangı bır tedavı alıyormusun ya da ne bılım ınsan bılır kendını ben tup bebek tedvaılerımde asırı streslıydım 3. tedavıde bu konuda aylarca destek almak zorunda kaldım sakın kalabılmek adına. Ama suna emın ol benım etrafımdada benım donemımdede tup bebek bolumunde cok popüler gruptan bırıydım ve sebebsız olan cıftler arasında sadece 1 kısı harıc dıgerlerının cocukları oldu .
O yuzden hem ıcını ferah tut hemde cok cok dua et aklına olumsuzluklar gelsede dıle getırme sakın.
Sızın butun degerlerınız normal degılmı , hormon genetik pıhtılasma kan degerlerı, rahim filmi ? eşine aynı sekılde sperm tahlılı hormon genetıkler hepsı yapıldımı?
Kromozon analızı yapılmadımı sıze veya esınıze ? pıhtılasma testlerı ya daHormon testlerım normal duzeyde bıara prolaaktın yuksektı dostıneks kullandım oda normal. Hsg cektırdım temız cıktı. Spermıyogramda cok ıyıydı. Fakat genetik pıhtılasma vs nedir? İlk kez duyuyorum benden istenmedı.
Ben sürekli takıbımı yaptıdım en son chech up yaptırdım . Hersy ıyı .. Bırkez klomen kullandım ara verdım kıst olustu. Yasmın verdı kıstım5.5 cm . 20 gundur kanamam oldu ck az normalmı bılemıyorum. Gıdemedım işten fırsat bulup.
Sizden ricam bu genetik nedir paylasırmısınız
Ah canım Hemen arastırdım sayende . Dua edıcem sana. Ben cerrahpaşaya aradım orda yapıolarmıs ucretsız. İstek kagıdı talep edıcem dr dan. Genetik faktör , pıhtılasma bunlar damardn alınan kan ile bakılıyo dmı .Kromozon analızı yapılmadımı sıze veya esınıze ? pıhtılasma testlerı ya da
bak bunlar bızım klınıkte ılk denemelerde yapılıyor daha ona gore ayarlamak ıcın tedvaı seklını
sasırdım bende sımdı
Evet canım esınede kromozon analızı yapılsınAh canım Hemen arastırdım sayende . Dua edıcem sana. Ben cerrahpaşaya aradım orda yapıolarmıs ucretsız. İstek kagıdı talep edıcem dr dan. Genetik faktör , pıhtılasma bunlar damardn alınan kan ile bakılıyo dmı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?