Memorial hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
herkese merhaba;
Sebepsiz infertılıte teşhsı ile sadece klomen kullandım sonuc negatıf. 2 yıl normal yoldan olması için bekledım fakat aşılama ve tup bebek için adım atmaya karar verdım.
Şimdi hastane olarak memorıal içime sindi. Laboratuar, dr lar, basarı oranı vs..
Doc. Dr Cem demirelin üzerınde duruyorum fakat sizlerın deneyimlerıne ıhtıyacım var.
Memorıal hastanesınde tup bebek yada asılama yaptıranlar; hangi dr gittiniz? Memnun kaldınız mı? Sonuclarınız ne oldu? Hastane ve dr lar hakkındakı fıkırlerınızı rıca edıyorum
Sevgiler

arkadaslar bu konu hakkında fıkrı olan yokmuuu????

Ben memorial da tedavi oldum 1. Denemem negatif oldu. Ardindan 2 ay sonra dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldim. Su an 17 haftalik hamileyim. Hastaneden cok memnundum. Takip doktorum Ayşe Karahasanoglu idi. Cok iyi bi doktor. Kendisi izinli oldugu gunlerde de Yücel Bey ilgilendi. Ikinci denemem negatif olsaydi 3. denememi de orada yapacaktim.

Ben orada yaptırmadım fakat şunu yazmak istedim. Başarısız olursan da merkezını degıstırmenı tavsıye etmıyorum . Senı tanımalarına musade etmelısın.
Benım 3 denememde bahcecide oldu , o zamanlar takibimi halit fırat erden , ali mesut bey ve soyadını unuttguum esra hanım vardı. Transferimi mustafa bahceci yapmıştı.
3. denemede şükür hamile kaldım. oğlum 6 yaşında. yeniden böyle birşey gündemde olabilir yine aynı yere gideceğim

Ne guzel bır haber .. Saglıkla kucagınıza alın. Bende bu hastaneye guven duyuyorum. Ucret olarak 6800 du sanırım yanlş olabılır küsüratı bana cok fazla gelmedı arastırdıgım kadarı ile sızce ucretler nasıl

Gercekten vok önemli bır nokta bu haklısınız. Tanı olarak ne konulmuştu sıze

Buarada tanınız neydı

Bu sadece transfer ücreti mi?İlaçlar dahil mi?
Ablam 2 defa deneme yaptı bir başka yerde ama ilaçlar 3000 civarı tutmuştu o zamanlar.

Gercekten vok önemli bır nokta bu haklısınız. Tanı olarak ne konulmuştu sıze
Azosperm canım
mıkroenjeksyon olmustu ımsı yontemıyle spermler ayıklanmıstı(mıkrotese amelıyatında sperm bulunmustu)
sizdeki sorun nedir?

Azosperm canım
mıkroenjeksyon olmustu ımsı yontemıyle spermler ayıklanmıstı(mıkrotese amelıyatında sperm bulunmustu)
sizdeki sorun nedir?
Sebepsız ınfertılıte.. Hıc stres yapmadım sabırla bekledım 2 yıl bır tedavıde istemedım ki vucudumukımyasaldan olabıldıgınce uzak tuttum. Yınede içimde bır karamsarlık var . Sebepsz için sans nedr bır turlu netlik yok kafamda

Azospermlerın materyal olarak ortada materyal bulgusu olmadıgı ıcın yalnızca bu t arz hastaların %20 gebelık elde edebılır ve yalnızca %5 evıne saglıkla goturebılırmıs dıyorlar. sebebsızde ıse hem şans cok fazla hemde aynı oranda az.
Sen herhangı bır tedavı alıyormusun ya da ne bılım ınsan bılır kendını ben tup bebek tedvaılerımde asırı streslıydım 3. tedavıde bu konuda aylarca destek almak zorunda kaldım sakın kalabılmek adına. Ama suna emın ol benım etrafımdada benım donemımdede tup bebek bolumunde cok popüler gruptan bırıydım ve sebebsız olan cıftler arasında sadece 1 kısı harıc dıgerlerının cocukları oldu .
O yuzden hem ıcını ferah tut hemde cok cok dua et aklına olumsuzluklar gelsede dıle getırme sakın.
Sızın butun degerlerınız normal degılmı , hormon genetik pıhtılasma kan degerlerı, rahim filmi ? eşine aynı sekılde sperm tahlılı hormon genetıkler hepsı yapıldımı?

Hormon testlerım normal duzeyde bıara prolaaktın yuksektı dostıneks kullandım oda normal. Hsg cektırdım temız cıktı. Spermıyogramda cok ıyıydı. Fakat genetik pıhtılasma vs nedir? İlk kez duyuyorum benden istenmedı.
Ben sürekli takıbımı yaptıdım en son chech up yaptırdım . Hersy ıyı .. Bırkez klomen kullandım ara verdım kıst olustu. Yasmın verdı kıstım5.5 cm . 20 gundur kanamam oldu ck az normalmı bılemıyorum. Gıdemedım işten fırsat bulup.
Sizden ricam bu genetik nedir paylasırmısınız

Kromozon analızı yapılmadımı sıze veya esınıze ? pıhtılasma testlerı ya da
bak bunlar bızım klınıkte ılk denemelerde yapılıyor daha ona gore ayarlamak ıcın tedvaı seklını
sasırdım bende sımdı

Ah canım Hemen arastırdım sayende . Dua edıcem sana. Ben cerrahpaşaya aradım orda yapıolarmıs ucretsız. İstek kagıdı talep edıcem dr dan. Genetik faktör , pıhtılasma bunlar damardn alınan kan ile bakılıyo dmı .

Evet canım esınede kromozon analızı yapılsın
sende kendıne benım 2 kaybım var de yoksa yapmazlar yalan soyle ama mecbursun ozelde fıyatı kromozonun sgk 30 tl ancak pıhtılasmanın trambofoli paneli diye gecıyor sanırım 400 tl gıbı bısey
neyse benım 2 dusugum var kalp atısları durdu de gıttıgınde aklında olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…