Memorial hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Kızlar belki bileniniz vardır. Benim eşim Azoospermi Tüp bebek tedavisi öncesinde Rahim filmi Hsg çektirmek zorunlumu doktorum erkek odaklı bir durum olduğu için genel hormon testleri istedi bir problem göremedim dedi amh a falan baktı iyi durumda dedi ama hsg istemedi temmuz sonu görüşüp ağustos gibi başlamak istiyorum sizce rahim filmi isterler mi ??

Canım hayırlısı olsun inş. Rabbim tez zamanda hepimize bebişine kavuşmayı nasip etsin...Bende aylarca araştırdırdıktan sonra Şişli memorialda tüp bebeğe başlamaya karar verdim. Bir arkadaşım şuan hamile oda semra hanımın hastasıydı. Onun tavsiyesiyle gittim aslında başta şimdide devam etmek istiyoruz.Eşim azoospermi Temmuz 29 da Ayşe hanım ve Semra hanıma ve murat beye rendevu aldık. Semra hanımın hastası olmadığını ama genel bilgi ve kontrolleri yaptığını duydum. Benim endişem şu biz temmuzda gidip ağustos adetimde başlamak istiyoruz nasipse eşimin bütün tahlillerini yaptırdık. Benimde yine öyle rahim filmi hariç tüp bebek için bir engel yok yaptırabilirsiniz dediler benimde değerlerim amh' ın normalmiş hep. Ama diyelimki ağustosta başladık ve inşş tesede sperm bulundu transfer yada tüp bebek işlemi eylüle kalırsa bayrama denk geliyor adetim seninde sanırım bayrama denk geldi bu ay . Bayramda ilgi personel aynı oluyor mu yani bir aksaklık yada doktorlarda eksiklik oluyor ise kendimi ona göre ayarlıyım diyorum. Bayrama gelmesi benim içinde çok çok iyi olur aslında daha kafam rahat dinlenirim evimde çalışıyorum birde izni kendime stres yapmam diyorum. Bilgi verirsen sevinirim canım

Ins tutunur bukez sana bebegin cnm.beni korkuttun smdi bak ;( bnde pkoyum.2kere asilama oldum nasip olmadi.ama tup bebekte en cok pkolularin sansi war diolardi ;((((

Öyle diyorlardı bizde çok rahattık ama gel görki yasım genç 28. kilom normal uzun boyluyum ve 38 bedenim sabah açlık sekerim 95
insülin direncim için glifor verdiler ben arada içiyorum aklıma geldikçe Başkada normalde hiç ilaç kullanmam tedavide değilsem eger. Bu arada adetlerim iyice düzensizleşti bazen 37-38 bazen 50-60 gün. kafasına göre takılıyor benim yumurtalıklar. Yogun pkoluymusum tüm hormonlarımı yaptırdım bu pazartesi tekrardan. tedavide olumsuzluk yaratacak hiçbirşey çıkmadı yine. Ama bu 3. Deneme oluyor...
Artık tek sorun embriyo diyorlar. Dondurulmuşlarda azda olsa kayıp oluyor çözülünce oda gelişim tamamlayamıyor vücut atıyor heralde.
Bu sefer de basarız olursa geri kalan dondurulmuşlarımı kullanmayıp yeniden yumurta toplanması önerilecek çünkü ben hep dondurulmuş denedim. Pkolu olunca ohss oluyor vücut. Şimdi transfer ve sonucunu dört gözle bekliyoruz. Yoruldum şimdiden... Pkoluların şansı daha cok derler bide...

Rahim filmin yoksa kesin isterler rahim filmi daha önce hiç çektirmedin mi. Eger film çekelim derlerse bir adet daha beklemen gerekecek radyasyon aldığın için ondan sonraki ay tedavi olamazsın. Ben iki kez çektirdim. İkisindede tüpler tıkalıydı.
Aklımda hep soru işaretleri vardı ne olabilir acaba diye. En sonunda mayısta laparoskopi oldum kamerayla baktılar işlevini yitirdiği için ilerde başka sorunlara yol açılmaması için tüplerimi aldılar. Üstüne bir adet gördüm dondurulmuş için tekrar başladım...
Ayse hanıma henüz denk gelemedim adetin ikinci günü gel demişlerdi. O günde pazara denk geldiği için pazar gittik bizde.. Bir başka doktor muayene etti. ikidir başka doktorlara muayene oldum estrofem ilaç kullanıyorum rahim kalınlığım ölçülüyor diger kontrolüm Bayram'ın ilkgününe denk geldi ondada topu topu iki doktor varmış. Ayse hanıma yine denk gelemedim.
Semra hanım da yok Bayram'da izinli. Transfere artık yüzünü görürüm. Bayram'dan sonra 4-5 gün içinde transfer olmam gerekiyor.

Ya senin tüplerinde bir enfeksiyon varsa
İlk denemende tutmadı diyelim kısmet bu iş. Aklında hep soru işareti olacak acaba benden kaynaklımı diye defalarca tüp bebek denemesi yapıp 5. Cide rahim filmi çekip enfeksiyon yani histeroskopik bulgu görülüp boşuna uğrasan hastalar var bende senin gibiydim ilk düşüğümden sonra çektirdim filmi.

Canim ozaman en mantiklisi hsg cektirmek birsey olmasini beklememek gerek zaten yeterince zorlu bir surec eger varsa bir problem oncesinde gormus oluruz en azindan bebek dustukten sonra cek dese biten biitmis olcak zaten ben en iyisi yarin memoriali arayip telefonda eger sorabiliyorsam soruyim ve cektiriyim hemen suan adetimin 1. Gunu adetten 1 2 gun sonra cekiliyormus galiba bayramdada calisiliyorsa rahim filmi cektirmis olurum gerekirse eylule ertelicez napalim hep boyle sonradan biseyler cikar diye hergun dusunmeden arastirmadan duramiyorum okumadigim sey kalmadi hicbirinin faydasi yok rabbim ne yazdiysa onu yasicaz biliyorum ama icimiz rahatliyor iste saoll canim yazdiklarin icin allahim yardimcinn olsun senin transfer ne zaman olucak simdi

Canim hamile kalmissin tebrik ederim.. bebegini saglikla kucagina alirsin insallah..
Memorialde tedavi goruyorum ilk denemem
Semra hoca bana dogal siklus yapalim dedi ben ohss ihtimaline karsi dondurmak istedim.. bu dogal siklus neye gore veriliyor bi bilgin var mi canim?

Merhaba murat beyi kesinlikle tavsiye ederim kendinden emin net ve isinde cok iyi bir prof gereksiz hic bir tedavi yada ilaca yoneltmiyor. Benim nacizane tavsiyem semra hanim ile dusunuyorsaniz esinizinde murat beyle gorusmesi buyuk ve basarili bir ekip surekli isbirligi icindeler boylece daha olumlu sonuclar alinabilir insallah

Kizlar merhaba ssonuçlar nedir paylasirmisiniz.??? Bizde inşallahbu ay basliyoruz aadetimi bekliyorum. Bi kaçggüne olacak . iinşallah bizlerde 2016 anneleri tpoigine buradan geçiş yapariz

Merhaba bize bununla ilgili şöylebir bilgi vvermişti hem sSemra hanim hhemde murat bey; artik dondurulmuş pek tercih etmediklerini cçok verim alamadiklarini bizde de boyle bir yyöntem uygulamayacaklarini

Canım öncelikle çok teşekkür ederim yazdığın için biz 29 Temmuzda tedaviye başladık ayşe hanımla semra hanımlada görüşme imkanımız oldu gayet güzel bir süreç geçti yumurtalarımın büyüklükleri uygun seviyeye gelince eşimi tese ameliyatına aldılar. Eşim azoospermi ve bu ilk tese ameliyatımızdı. Malesef biz olumlu sonuçlar alamadık eşimde sperm çıkmadı hastane yada doktorlar hakkında herhangi bir şikayetim olmadı bizimde kısmetimiz böyleymiş bundan sonra neler yapabiliriz bilmiyorum. onu araştırıyoruz. Mehmet murad bey bize bir ilaç yada ek bir tedavi vermedii. 1 yıla kadar bir işlem yapılmayacak 1 yıl sonra tekrar görüşelim dedi evimize geldik malesef yeni tedaviye başlayacak arkadaşların rabbim yardımcısı olsunn. biz bazı bitkisel kürlere başladıkk. Rabbimden umut kesilmez belki bir etkisi olurr

[QUOTEçok ILALCEEE, post: 47863048, member: 764420"]Canım öncelikle çok teşekkür ederim yazdığın için biz 29 Temmuzda tedaviye başladık ayşe hanımla semra hanımlada görüşme imkanımız oldu gayet güzel bir süreç geçti yumurtalarımın büyüklükleri uygun seviyeye gelince eşimi tese ameliyatına aldılar. Eşim azoospermi ve bu ilk tese ameliyatımızdı. Malesef biz olumlu sonuçlar alamadık eşimde sperm çıkmadı hastane yada doktorlar hakkında herhangi bir şikayetim olmadı bizimde kısmetimiz böyleymiş bundan sonra neler yapabiliriz bilmiyorum. onu araştırıyoruz. Mehmet murad bey bize bir ilaç yada ek bir tedavi vermedii. 1 yıla kadar bir işlem yapılmayacak 1 yıl sonra tekrar görüşelim dedi evimize geldik malesef yeni tedaviye başlayacak arkadaşların rabbim yardımcısı olsunn. biz bazı bitkisel kürlere başladıkk. Rabbimden umut kesilmez belki bir etkisi olurr[/QUOTE]
Canim cok geçmiş olsun hakkinizda hayirlisi boyleymis demekki. En kisa zamanda hersey gönlünce olur umarim.

Kızlar, Memorialde tüp bebek nekadar acaba? İnternette net rakam bulamadım.

Kizlar size biraey sormak istiyorum 2 gun once gebelik testi yaptim dwgerim 66.65
Bugunku degerim 51.17 embriyo tutmamis mi oluyir

Kizlar size biraey sormak istiyorum 2 gun once gebelik testi yaptim dwgerim 66.65
Bugunku degerim 51.17 embriyo tutmamis mi oluyir
canım 10 gun önce dusuk yapmış bırı olarak cok uzgunum adına cook..
Degerın ıkıye katlamalıydı. Mutlaka dr ile paylas kacıncı gunundü transfer sonrası

Arkadaşlar merhaba bende memoria de ki Ayşe karahasanoglu hekimde tüp bebek başlamak istiyorum o doktorda tedavi görüp sonuç alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…