Biraz geç görmüşüm
Ben bir yıldır Memorial Şişli tüp bebeğe gidiyorum ilk iki denememi tedavi sürecimi Ayşe Karahasanoğlu yaptı ilki tuttu düştü 5 haftalık
İkinciside hiç tutmadı
Tüm testlerimi yaptırdım en basından. Laparoskopi oldum mayıs da. Semra kahraman yapıyor tüm ameliyatları tüplerimi aldırdım. Şimdi 3 deneme dondurulmuş ve Bayram'dan sonra koyacaklar iki tane koyarlar artık. Çünkü bu 3.deneme yas sınırı kalkıyor. Yasım 28 pkoluyum ve tüplerim yok artık. Ama onun dışında herşeyim allahtan iyi.
Bekliyorum sağlıklı embriyoyu denk getirene dek memoriale devam çünkü sık sık hastahane değiştirmek iyi değil. En bastan en iyi yerlerden birine başlamalısın. Nasip işi....
Temmuz 15 transfer günüm az kaldı
Ins tutunur bukez sana bebegin cnm.beni korkuttun smdi bak ;( bnde pkoyum.2kere asilama oldum nasip olmadi.ama tup bebekte en cok pkolularin sansi war diolardi ;((((
Canım hayırlısı olsun inş. Rabbim tez zamanda hepimize bebişine kavuşmayı nasip etsin...Bende aylarca araştırdırdıktan sonra Şişli memorialda tüp bebeğe başlamaya karar verdim. Bir arkadaşım şuan hamile oda semra hanımın hastasıydı. Onun tavsiyesiyle gittim aslında başta şimdide devam etmek istiyoruz.Eşim azoospermi Temmuz 29 da Ayşe hanım ve Semra hanıma ve murat beye rendevu aldık. Semra hanımın hastası olmadığını ama genel bilgi ve kontrolleri yaptığını duydum. Benim endişem şu biz temmuzda gidip ağustos adetimde başlamak istiyoruz nasipse eşimin bütün tahlillerini yaptırdık. Benimde yine öyle rahim filmi hariç tüp bebek için bir engel yok yaptırabilirsiniz dediler benimde değerlerim amh' ın normalmiş hep. Ama diyelimki ağustosta başladık ve inşş tesede sperm bulundu transfer yada tüp bebek işlemi eylüle kalırsa bayrama denk geliyor adetim seninde sanırım bayrama denk geldi bu ay . Bayramda ilgi personel aynı oluyor mu yani bir aksaklık yada doktorlarda eksiklik oluyor ise kendimi ona göre ayarlıyım diyorum. Bayrama gelmesi benim içinde çok çok iyi olur aslında daha kafam rahat dinlenirim evimde çalışıyorum birde izni kendime stres yapmam diyorum. Bilgi verirsen sevinirim canım
Ya senin tüplerinde bir enfeksiyon varsaKızlar belki bileniniz vardır. Benim eşim Azoospermi Tüp bebek tedavisi öncesinde Rahim filmi Hsg çektirmek zorunlumu doktorum erkek odaklı bir durum olduğu için genel hormon testleri istedi bir problem göremedim dedi amh a falan baktı iyi durumda dedi ama hsg istemedi temmuz sonu görüşüp ağustos gibi başlamak istiyorum sizce rahim filmi isterler mi ??
Ben memorial da tedavi oldum 1. Denemem negatif oldu. Ardindan 2 ay sonra dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldim. Su an 17 haftalik hamileyim. Hastaneden cok memnundum. Takip doktorum Ayşe Karahasanoglu idi. Cok iyi bi doktor. Kendisi izinli oldugu gunlerde de Yücel Bey ilgilendi. Ikinci denemem negatif olsaydi 3. denememi de orada yapacaktim.
Merhaba murat beyi kesinlikle tavsiye ederim kendinden emin net ve isinde cok iyi bir prof gereksiz hic bir tedavi yada ilaca yoneltmiyor. Benim nacizane tavsiyem semra hanim ile dusunuyorsaniz esinizinde murat beyle gorusmesi buyuk ve basarili bir ekip surekli isbirligi icindeler boylece daha olumlu sonuclar alinabilir insallahAslına bakarsan bimiz günden bu yana istiyoruz 1 buçuk yıl oldu evleneli 6 aydan sonra doktora gittik. Bize 1 yıla kadar birşey yapılamayacağını söylediler. Bizde bekledik 1 yıl dolar dolmazda başta kendim gittim devlet hastanesine baktım ki bir ilerleme yok özel hastanede devam ettirdim tahlillerimi 5 6 aylık bir süreç şuan konan tanı azoospermi sprem sıfır yani mikro tese yapmadan normal yollarla çocuk sahibi olamazsınız dediler.Bende hal böyle olunca üroloji doktorununda bizim için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kız kardeşimin düğünü var nasipse temmuzda onu bir atlatırsak hemen ağustosta başlamak istiyorum rabbim hepimize sabır versin. Bunları düşünmeden geçirdiğim bir gün yok o yüzden bir an önce başlamak istiyorum Şuan için Şişli memorial Ayşe karahasanoğlu kadın hastalıkları olarak içime sindi okuduklarıma göre semra kahramanla birlikte teyitleşerek tedaviye devam ediyorlar. Şişli memorialda devam edersek üroloji olorakta Mehmet murat başar bey varmış sadece Cem beyide araştırıcam tekrar teşekkür ederim. :) Yani tedavi süreçleri ve kullanılan ilaçlar hakkında hiç bilgim yok şuanda tecrube etmedim. Allahım sanada hayırlısıyla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inş. Hayırlı ramazanlar bu arada
Merhaba bize bununla ilgili şöylebir bilgi vvermişti hem sSemra hanim hhemde murat bey; artik dondurulmuş pek tercih etmediklerini cçok verim alamadiklarini bizde de boyle bir yyöntem uygulamayacaklarinigazil: 47848044 .!.:Canim hamile kalmissin tebrik ederim.. bebegini saglikla kucagina alirsin insallah..
Memorialde tedavi goruyorum ilk denemem
Semra hoca bana dogal siklus yapalim dedi ben ohss ihtimaline karsi dondurmak istedim.. bu dogal siklus neye gore veriliyor bi bilgin var mi canim?
Merhaba murat beyi kesinlikle tavsiye ederim kendinden emin net ve isinde cok iyi bir prof gereksiz hic bir tedavi yada ilaca yoneltmiyor. Benim nacizane tavsiyem semra hanim ile dusunuyorsaniz esinizinde murat beyle gorusmesi buyuk ve basarili bir ekip surekli isbirligi icindeler boylece daha olumlu sonuclar alinabilir insallah
Kızlar, Memorialde tüp bebek nekadar acaba? İnternette net rakam bulamadım.
Kizlar size biraey sormak istiyorum 2 gun once gebelik testi yaptim dwgerim 66.65
Bugunku degerim 51.17 embriyo tutmamis mi oluyir
11.guncanım 10 gun önce dusuk yapmış bırı olarak cok uzgunum adına cook..
Degerın ıkıye katlamalıydı. Mutlaka dr ile paylas kacıncı gunundü transfer sonrası
Canim ayse hanim hastaneden ayrilmis diye duydumArkadaşlar merhaba bende memoria de ki Ayşe karahasanoglu hekimde tüp bebek başlamak istiyorum o doktorda tedavi görüp sonuç alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?