Tamam canım:):):)Evet canım esınede kromozon analızı yapılsın
sende kendıne benım 2 kaybım var de yoksa yapmazlar yalan soyle ama mecbursun ozelde fıyatı kromozonun sgk 30 tl ancak pıhtılasmanın trambofoli paneli diye gecıyor sanırım 400 tl gıbı bısey
neyse benım 2 dusugum var kalp atısları durdu de gıttıgınde aklında olsun canım
Cok cok tesekkur ederım dr umdan cok daha guzel aydınlattın benı:)Evet canım esınede kromozon analızı yapılsın
sende kendıne benım 2 kaybım var de yoksa yapmazlar yalan soyle ama mecbursun ozelde fıyatı kromozonun sgk 30 tl ancak pıhtılasmanın trambofoli paneli diye gecıyor sanırım 400 tl gıbı bısey
neyse benım 2 dusugum var kalp atısları durdu de gıttıgınde aklında olsun canım
İnsan doktoroa gıdınce aklı basından gıdıyor sormayı unutuyor bundan sonra sorularını bı kagıda yaz :)Cok cok tesekkur ederım dr umdan cok daha guzel aydınlattın benı:)
Prolaktın bendede yukseldi 57 oldu sonra 32 ama dostıneks kullandım duzeldi. Bu durum tup bebege engel mı.. Buna ragmen sebepsız infertilite denmesı normalmıBizim de eşimde morfoloji ve sayı sorunu bende de prolaktin sıkıntısı vardi. Fiyatlar memorialda normal diger hastanelerden farki yok. Yalniz ilaçlar 1000 tlden fazla tutabilio bilgin olsun. Memorialda lab. ekibi çok iyi ben onun için orayı tercih ettim.
Oo benim prolaktinim 100 uzerindeydi. Bize bunlara ragmen sebepsiz dendi. Aşılama önerdi doktorumuz ama istemedik cunku bi kere denemistik olumsuz olmustu.Prolaktın bendede yukseldi 57 oldu sonra 32 ama dostıneks kullandım duzeldi. Bu durum tup bebege engel mı.. Buna ragmen sebepsız infertilite denmesı normalmı
Evet bızdede.. Pekı smdi ne yapmayı dsunysunuz ayrıca genetık faktor testınızı yaptrmısmıydınz sızOo benim prolaktinim 100 uzerindeydi. Bize bunlara ragmen sebepsiz dendi. Aşılama önerdi doktorumuz ama istemedik cunku bi kere denemistik olumsuz olmustu.
Memorıal de hangi dr terch ettınızOo benim prolaktinim 100 uzerindeydi. Bize bunlara ragmen sebepsiz dendi. Aşılama önerdi doktorumuz ama istemedik cunku bi kere denemistik olumsuz olmustu.
Doktorum genetik testlerin 2 veya daha fazla olumsuz deneme yasayanlara yapıldığını söyledi. Biz de yaptırmaya gerek görmedik. Eger 2. denemem de olumsuz olsaydı laparoskopi dahil hepsini yaptircaktik. Ama gerek kalmadi şükür. Memorial Şişli Ayşe Karahasanoglu idi takip doktorum. Memorial da takip,yumurta toplama, transfer hepsine farkli bi doktor bakio. Ben bundan da memnundum. Birinin görmediğini öbür doktor görür diye dusunuodum.Memorıal de hangi dr terch ettınız
Ücret olarak tup bebek 6800Doktorum genetik testlerin 2 veya daha fazla olumsuz deneme yasayanlara yapıldığını söyledi. Biz de yaptırmaya gerek görmedik. Eger 2. denemem de olumsuz olsaydı laparoskopi dahil hepsini yaptircaktik. Ama gerek kalmadi şükür. Memorial Şişli Ayşe Karahasanoglu idi takip doktorum. Memorial da takip,yumurta toplama, transfer hepsine farkli bi doktor bakio. Ben bundan da memnundum. Birinin görmediğini öbür doktor görür diye dusunuodum.
Arkadaslar memorıal e gıden baska kmseyokmuuuuuuu
Ben cok araştırdım:) cem demirelin basarı oranı oldukça yuksek.. Szde bır bakın derım.Bende yorumlarınızı okudum. Bizim de azoospermi şişli memorial mı bahçeci mi çok kararsız kaldım. Memorial da hangi doktorları öneriyorsunuzz ??
Ben cok araştırdım:) cem demirelin basarı oranı oldukça yuksek.. Szde bır bakın derım.
Ben 2. Klomen kullanıyorum şuan . Umıtli degılım .. Burdan sonra dırek cem beye gıdıcem sanırım. Sız hangı tedavılerı gordunuzz
Ben murat dıye bır dr bahsetmedım. Ataşehır memorıal hastanesınde cem demirel.. Cok yerle konuştum en önemli nokta labaratuar . Memorıal a gıdecegım ınş klomen tedavım bıtınce..Biz henüz tedaviye başlamadık.Teşhis yeni kondu denilebilir 2 ay oldu. Başladık hastane aramaya Şuanda Murat beylemi başladınız tedaviye peki. Bizim başlarsak mikro tese yapılacak eşime ilk önce internette araştıra araştıra bahçeci tıp merkezini buldum eşimle gittik tansel bey mikro tese dedi INHIBIN-B testi verdi sperm bulabilir miyiz diye bakıp ilaca başlatacaktı. Çok şükür yeterli çıkınca tüp bebeğe başlayabiliriz dedi. Tansel beye güvendik memnun kaldık ama bu sefer kadın hastalıkları doktorunun ilgisizliği tavrı hiçbir kontrol yapmadan adet olduğunda başlarız demesi bizi rahatsız etti ya böylemi oluyor bilmiyorum hormon testlerini verip gönderdi eve tamam ben daha önce muayne olmuştum birşey yoktu çok şükür ama ya birşey olsa bende de daha sonra memoriala giden bir arkadaşım önerdi burayı ağustosun başı gibi başlamak istiyoruz ama MURAT bey nasıldır bilmiyoruz tüp bebek sürecinden çok acaba neresi diye yanlış karar vermekten korkmaya başladım
Ben murat dıye bır dr bahsetmedım. Ataşehır memorıal hastanesınde cem demirel.. Cok yerle konuştum en önemli nokta labaratuar . Memorıal a gıdecegım ınş klomen tedavım bıtınce..
Kadın dogum dr secerken alanına özen gosterın alanı ınfertılıte olmalı. Ben suan klomen tedavımı kolan hastanesınde fuat karatepe ile devam ettırıyorum. 2. Kez ve son kez dusunuyorum..
İlk dr gıttıgımde esımden spermıyogram istedı bız memorıalde yaptırdık .
Bende hormonlarım hsg (rahım fılmı) tam kan sayımlarım yanı kısaca check up yptırdım . D vıtamını destegı alıyorum.
Sebepsız ınfertılıte dıyorlar. Sız ne kadar zamandr istıyorsunuzzz
Arkadaslar memorıal e gıden baska kmseyokmuuuuuuu
Biraz geç görmüşüm
Ben bir yıldır Memorial Şişli tüp bebeğe gidiyorum ilk iki denememi tedavi sürecimi Ayşe Karahasanoğlu yaptı ilki tuttu düştü 5 haftalık
İkinciside hiç tutmadı
Tüm testlerimi yaptırdım en basından. Laparoskopi oldum mayıs da. Semra kahraman yapıyor tüm ameliyatları tüplerimi aldırdım. Şimdi 3 deneme dondurulmuş ve Bayram'dan sonra koyacaklar iki tane koyarlar artık. Çünkü bu 3.deneme yas sınırı kalkıyor. Yasım 28 pkoluyum ve tüplerim yok artık. Ama onun dışında herşeyim allahtan iyi.
Bekliyorum sağlıklı embriyoyu denk getirene dek memoriale devam çünkü sık sık hastahane değiştirmek iyi değil. En bastan en iyi yerlerden birine başlamalısın. Nasip işi....
Temmuz 15 transfer günüm az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?