Memorial hastanesınde tüp bebek yaptırıp hamıle kalanlar..

selam herkese,
folbil yani folik asit ne zamana kadar kullandiniz? ben hala kullaniyorum yanlis mi yapiyorum acaba. bi de mide bulantim icin bi hap verdi dr. bi gun kullandim ama vicdan azabindan biraktim ya zarar verirse diye. sizde varmi boyle durumlar?

günaydın silgicim.

folbiol e 12. haftaya kadar devam ediyormuşuz.yani bir yanlışlık yok.
doktorun zaten fayda-zarar durumunu değerlendirip vermiştir hapını ama için rahat etmiyorsa bir daha konuş istersen.

günaydın silgicim.

folbiol e 12. haftaya kadar devam ediyormuşuz.yani bir yanlışlık yok.
doktorun zaten fayda-zarar durumunu değerlendirip vermiştir hapını ama için rahat etmiyorsa bir daha konuş istersen.

aradigimda sorarim tekrar, kullaniyim simdilik o zaman.

selam kızlar bende geldim.

hos geldin, hemen hemen ayni donemlerde dogum yapicaz inssssssallahhh :)

Bende memorial hastanesinde ilk hamilelik haberimi almıştım...Ama sonrası gelmedi..2 ay sonra normal yoldan hamile kaldım..Çok şükür bebişim yanımda..Darısı sizlerin başına..Başlığı görünce dikkatimi çekti..Arada bakarım size müsade ederseniz..Hamiş değilim ama anneyim,yardımım dokunur:))))

Yeni topigimiz hayirli olsun..Guzel paylasimlar,yeni yeni annelerimizle dolsun..
tugceserdar tesekkurler...
Gozdemmm nasilsin canim.uzun zamandir haberlesemedik..bebis buyumus masallah yasina geliyor.ismi ne?seni yormuyordur insallah..

Bende yarın aranıza katılabilirim belki kızlar :)) Yarın test günüm memorialde yaptırdık ,, 5. denememiz bu ve inşallah sonuncu olsun da memorial hamileleri kervanına katılayım lütfeeeeen :))

Merhaba 5 basarisiz deneme den sonra ben de 6 inci tup bebek denemesini MEMORIAL HASTANESINDE yaptirdim su an ALLAHA sukurler olsun 20 aylik bir kizim var RABBIM onu bize bagislasin AMIN

bh hosgeldin canim...kardesin gelmis.guzel vakit gecirmistirsin...ilk aylarin tadini cikar bulantilarda kesildi en keyifli zamanlar.uyku sorunun duzeldi mi?
diger taze hamisler sizler nasilsiniz?
nisa emeklerinin sabrinin karsiligini gecte olsa almissin Allah bagislasin..dogumlarimiz yakinmis.benimde oglum 22 aylik 5 hafta erken dogdu..nasil konusmayi ilerlettimi?
saydocan insallah ..sonuc__?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…