- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
canim bize senelerce sebepsiz denildi ama Semra hnm sebebini buldu,sonuclandirdi cok sukur.sorun bende,tupler kapaliydi acildi,kistler vardi alindi,miyomlar vardi alindi,rahim sekli bozuktu duzeltildi..rahim duvarim ince oldugu icin de erken dogum yaptim..anlayacagin rahim fos:))
ayy çok şey kaçırmışım kaç gündür giremedim:)))herkes iyidir umarım.ben de önümüzdeki hafta gidip görücem fındığımı.hareketlerini hissetmeye başladım kızlar.daha çok küçük olduğu için pıt pıt içimde bişey atıyo gibi.özellikle çikolata yiyince hareketleniyo zıpırım.ne değişik bir duyguymuş:)))
buralarda var galiba, kullanmaya basladim umarim bisey olmaz. sende de mi oldu bu. su iyi geliyomus ama su bile icsem cikariyorum, cok zorlaniyorum yani su da icemem dolayisiyla. onemli bisey degildir ins.
bendede oldu ve gectı ben cok su ıcıyorum.pek sorun yasamıyorum benım 16 haftamda olmustu..
hıc bır sorun cıkmadı ama tekrar gıtmemızı soyledı nur hnm kendıde tekrar cagırdı.buyumeye devam ettıgı ıcın gıttıgım zaman gorulmeyen problemler sonra gorulebılıyormuss.
canim bende normalde cikolataya bayilirdim ne zaman gebelik basladi cikolata,pasta yiyen gorsem kafami ceviriyordum.8 ay hic tatli yemedim..yesil zeytin gunde 1 kg yetmiyordu cok yiyordum,erik hep eksi seyler .bulantimi ancak bunlar aliyordu.ben 8 ay bulanti cekenlerdenim doguma aliyorlar nst ye bagladilar ogur ogur ..bence senin oglun olacak cikolata yiyemiyorsan..guzel dusunelim..))saglikla gelsin..canım ne güzel bir duygu değilmi, inşallah zamanı gelince hepimiz hissedeeriz, bhcim ben normalde çikolataya bayılırım, hamile kaldığımdan beri görmek istemiyorum zaten kusmaktan içim dışıma geçti şu bulantılarımı bir atsaydım bende yarın ultrasyona girecem kalp atışları için bakalım hayırlısı artık.
ayy çok şey kaçırmışım kaç gündür giremedim:)))herkes iyidir umarım.ben de önümüzdeki hafta gidip görücem fındığımı.hareketlerini hissetmeye başladım kızlar.daha çok küçük olduğu için pıt pıt içimde bişey atıyo gibi.özellikle çikolata yiyince hareketleniyo zıpırım.ne değişik bir duyguymuş:)))
Kızlar bugün dr. gittim. Şükür ikisininde kalp atışlarını duydum, şuanda tam 7hafta +7 günlük gözüküyormuş olması gereken boyuttalarmış eşimle heyecandan duramadık, şükür herşey çok güzel pazartesi işe başlayacam bulantıdan nasıl çalışçağımı bilmiyorum :))
gozun aydinn! :)
ikiz annesi olmak nasil bi duygu?
Canım teşekkürler, o kadar karmaşık bir duygu ki anlatamam galiba
Bulantılarım dan hiç halim kalmıyor şuan zor bir dönem geçiriyorum zor bulduğumuz için olsa gerek ilaç kullanamıyorum silgicim sen nasılsın bulantıların geçtimi?
kızlar ne güzel herkes güzel haberlerle gelmiş.benim minnağım da pıtır pıtır hiç durmuyo valla.tatlı yemiyorum ama.midemi bulandırıyo.yiyabilsem daha da hareketlenir aslında ama napalım.bu hafta doktora gidecem.gitmeden yiycem ama.geçen gittiğimizde uyuyodu bu sefer uyandırıcam meleği:)))
umarim en kolay sekilde atlatirsin, evet ilginc bi duygudur. o yuzden merak ettim, iki bebek var sonucta.
kusma var mi peki ve kacinci haftandaydin?
bende hala devam ediyo bulanti ama kusma azaldi gibi, bi de antibiyotike basladim o da bulanti yapiyo galiba biraz. 3 ay sonunda gecer ins.
tatli yiyince mi hareketleniyo bebekler? bak ya agizlarinin tadini biliyolar :)
kızlar pek gıremıyorum bu aralar hazırlıklar basladı artık malum 5 ayımız bıtıyor.odasının bır tek mobılyası tamam.dıgerlerınde arastırması ıcındeyım.esyalarda da pek eksıgı kalmadı ama bebek arabası bakım urunlerı felan yok onlar alınıcak ıste hep stres...
ben de başlasam mı erken mi bilemedim?annemler daha bekle 6-7 aylık olsun diyolar ama içim de durmuyo kızlar bi akıl verin napayım sizce?
kızlar bugün doktora gidiyorum.kontrol günü geldi nihayet.çok heyecanlıyım.büyümüştür meleğim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?