Memorial hastanesınde tüp bebek yaptırıp hamıle kalanlar..

yok yokmuş canım sende de ama çok şükür ki allah nasip etmiş sana evladını
allah oğluna sağlıklı uzun ömür versin inşallahhhh

ayy çok şey kaçırmışım kaç gündür giremedim:)))herkes iyidir umarım.ben de önümüzdeki hafta gidip görücem fındığımı.hareketlerini hissetmeye başladım kızlar.daha çok küçük olduğu için pıt pıt içimde bişey atıyo gibi.özellikle çikolata yiyince hareketleniyo zıpırım.ne değişik bir duyguymuş:)))

canım ne güzel bir duygu değilmi, inşallah zamanı gelince hepimiz hissedeeriz, bhcim ben normalde çikolataya bayılırım, hamile kaldığımdan beri görmek istemiyorum zaten kusmaktan içim dışıma geçti şu bulantılarımı bir atsaydım bende yarın ultrasyona girecem kalp atışları için bakalım hayırlısı artık.

hıc bır sorun cıkmadı ama tekrar gıtmemızı soyledı nur hnm kendıde tekrar cagırdı.buyumeye devam ettıgı ıcın gıttıgım zaman gorulmeyen problemler sonra gorulebılıyormuss.

masallah prensese...hareketleri hissetmeye basladin mi?saglikla gelsin..

canim bende normalde cikolataya bayilirdim ne zaman gebelik basladi cikolata,pasta yiyen gorsem kafami ceviriyordum.8 ay hic tatli yemedim..yesil zeytin gunde 1 kg yetmiyordu cok yiyordum,erik hep eksi seyler .bulantimi ancak bunlar aliyordu.ben 8 ay bulanti cekenlerdenim doguma aliyorlar nst ye bagladilar ogur ogur ..bence senin oglun olacak cikolata yiyemiyorsan..guzel dusunelim..))saglikla gelsin..

az kalmis fistigini gormeye...buyumustur..hareketleri hissetmeye baslamissin artik icin biraz daha rahat eder.aman ha hareketini hissedeyim diye tatliya cok yuklenme de

selam herkese, gunler gecmiyo resmen. su 3 ayi atlatinca rahatliycam diye sartlandirdim kendimi ama haftalardir 8. haftadayimm :)

bi de dr bana son gorusmede 6. haftalikken cihazda 7 gorunuyor onu baz alalim dedi. yani son adet tarihim 1 nisan 2012, internetteki hesaplayicilara gore 7 hafta 5 gunluk. dr'a gore gecen hafta 7 gunluktu. dolayisiyla dogum tarihimi de 2 ocak olarak soyledi. kafam karisik kac haftalik hamile oldugumu hem mecazi hem gercek anlamda da bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar bugün dr. gittim. Şükür ikisininde kalp atışlarını duydum, şuanda tam 7hafta +7 günlük gözüküyormuş olması gereken boyuttalarmış eşimle heyecandan duramadık, şükür herşey çok güzel pazartesi işe başlayacam bulantıdan nasıl çalışçağımı bilmiyorum :))

gozun aydinn! :)
ikiz annesi olmak nasil bi duygu?

gozun aydinn! :)
ikiz annesi olmak nasil bi duygu?

Canım teşekkürler, o kadar karmaşık bir duygu ki anlatamam galiba
Bulantılarım dan hiç halim kalmıyor şuan zor bir dönem geçiriyorum zor bulduğumuz için olsa gerek ilaç kullanamıyorum silgicim sen nasılsın bulantıların geçtimi?

kızlar ne güzel herkes güzel haberlerle gelmiş.benim minnağım da pıtır pıtır hiç durmuyo valla.tatlı yemiyorum ama.midemi bulandırıyo.yiyabilsem daha da hareketlenir aslında ama napalım.bu hafta doktora gidecem.gitmeden yiycem ama.geçen gittiğimizde uyuyodu bu sefer uyandırıcam meleği:)))

umarim en kolay sekilde atlatirsin, evet ilginc bi duygudur. o yuzden merak ettim, iki bebek var sonucta.
kusma var mi peki ve kacinci haftandaydin?
bende hala devam ediyo bulanti ama kusma azaldi gibi, bi de antibiyotike basladim o da bulanti yapiyo galiba biraz. 3 ay sonunda gecer ins.

tatli yiyince mi hareketleniyo bebekler? bak ya agizlarinin tadini biliyolar :)

evet canım özellikle çikolata.benimki bi de kirazda coşuyor.sevdi galiba tadını:)))

kızlar pek gıremıyorum bu aralar hazırlıklar basladı artık malum 5 ayımız bıtıyor.odasının bır tek mobılyası tamam.dıgerlerınde arastırması ıcındeyım.esyalarda da pek eksıgı kalmadı ama bebek arabası bakım urunlerı felan yok onlar alınıcak ıste hep stres...

ben de başlasam mı erken mi bilemedim?annemler daha bekle 6-7 aylık olsun diyolar ama içim de durmuyo kızlar bi akıl verin napayım sizce?

tugceserdar yolu yarilamissin 18-20 haftan kalmis..kolay gelsin tatli yorgunluklar..bebek arabasi chicco dan baston almistim cok memnunum bilgin olsun..ismi hazir mi?

ben de başlasam mı erken mi bilemedim?annemler daha bekle 6-7 aylık olsun diyolar ama içim de durmuyo kızlar bi akıl verin napayım sizce?

canim benim annemlerde 7 ay oncesi ugursuzluk v.s demislerdi..ben soylenenlere pek aldiris etmedim de ohss seker yuksek,amniyosentez,su fazla derken saglikla kucagima alabilecekmiyim korkusundan 25.haftaya kadar birsey almadim..
Bence cok geciktirme..hamilelik ileledikce agirlastikca gezmek zor olur. gerci simdi 1 dukkana girince a dan z ye hersey var ama tadini cikar diledigin gibi ozendiklerini al..20 haftaya kadar bi arastirma yap,netten mobilya bak.neler gerekli onlara bak.liste hazirla oncelikle neler alinacak odasi nasil olacak..sonra devami gelir..Saglikla gelsin pamuk kizin..

Silgicim işe başladığım için çok giremiyorum o yüzden takiplerim biraz zor oluyor canım ben 8. haftanın içindeyim, bu aralar iyice halsizleştim çok kusmalarım oldu, 1- 2 gündür biraz toparlandım gibi sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…