Memorial hastanesınde tüp bebek yaptırıp hamıle kalanlar..

hoşbulduk canım.çok iyi vakit geçirdim.özlemiştim kardeşimi.bulantılarım kesildi evet.çok şükür çokta rahatsız etmemişti beni.sen nasılsın?oğluşun nasıl?

hoşbulduk canım.çok iyi vakit geçirdim.özlemiştim kardeşimi.bulantılarım kesildi evet.çok şükür çokta rahatsız etmemişti beni.sen nasılsın?oğluşun nasıl?

Hamileligin tadini cikarmaya bak canim..Sonra benim gibi pisman olma:)zor elde edilen gebelik ohss,amniyosentez,su fazlaligi derken bi baktim dogdu..keske numaradanda olsa as erseydim,naz yapsaydim,hamile kiyafetleri giyseydim(karnim az cikmisti)keyifle ciciler alsaydim,oglumun ismini hazirlasaydim.......
Biz iyiyiz canim ,oglumda iyi uyuyor .Yarin doktora goturecegim asisi var demir eksikligi icin tedavi oldu kan alinip degerlere bakilacak.yarin cok aglatacaklar oglusu..Bunun disinda konusmayi ilerletiyor dur durak yok surekli birseylerle mesgul.uyanir uyanmaz park park basliyor..gunde 3-4 saat disaridayiz..Artik oglum ne isterse ona ayak uyduruyoruz...

kızlar nasıl gidiyo hamilelik?herkes iyidir inşallah.bu sefer doktorum 20 gün sonra çağırdı beni önümüzdeki hafta gidicem ama çok merak ediyorum şimdiden.gittikçe ara uzuyo.haftada 1 gidiyodum sonra 15 te bir oldu şimdi 20 günde uzadıkça zaman geçmek bilmiyor.kimbilir nasıl büyüdü fıstığım:)))

cdursun emin degilim ama semra hn. icin yaklasik 250 istiyorlar sanirim. tup bebek ise ilaclarla birlikte yaklasik 5 bin ama yanlis biliyorda olabilirim. hastaneyi ararsan detayli bilgi verirler zaten.

bugun dr ofisinden aradilar idrarda bakteri cikmis, amoxicillin diye bir antibiyotik verdiler, 10 gun kullanicakmisim. cok moralim bozuldu ya onemli bisey mi bu, bilginiz var mi? drla da konusamadim

eve ultrason cihazi alsak 24 saat izleriz galiba :) iyidir ins., ilk aylari atlatmissin en azindan.

canım o antıbıyotık pıyasadan kalktı ben kullanmadan gectı merak etme bısey olmaz ıcın rahat olsun..

000 ben 12 nısanda nur hnm a gıttım.16 mayısta detaylım vardı cıhangır beye gıttım.sımdı 16 hazıranda tekrar cıhangır bey gıdıcem 30 hazıranda tekrar nur hnm a yanı 2 ay sonra gormus olucak...ben nappıyıım...

Canim,gecmis olsun.Idrar tahliline nasil baktilar?aile hekimleri,isyeri hekimlerinin baktigi gibi hani su renk degistiren cubuklaysa pek guvenme.Bence yenile tahlili.gerekiyorsa antibiyotik kullan verdikleri antibiyotik az etkili iltihabin,bakterinin bebegine verecegi zarardan daha az merak etme.

eve ultrason cihazi alsak 24 saat izleriz galiba :) iyidir ins., ilk aylari atlatmissin en azindan.

hehehe...Ben 20.haftaya kadar kadin dogumcuya 1 ay sonraya gun verdiyse 15 gun sonra endiseden aile hekimligine gidiyor radyo gibi bi cihazla kalp atisini dinliyordum 15 gun daha bekliyor kendi doktoruma:)) boyle boyle 20 haftaya geldim sonra hareketler baslayinca daha rahat oluyorsunuz..Bebisleriniz iyidir endiselenmeyin ,tadini cikarmaya bakin..

Cihangirbeye neden tekrar gideceksin.Detayli nasil gecti ,gelisimi nasil?cok guzel dimi bi heves bi heves resmi alip cerceveye koymustum..esim bu ne yaa diye bakamiyordu..usg de de Nur hnm gel bak bebegin surasi burasi diyor esim ogure ogure disariya atiyor kendinicins yaa..ne gunlerdi...Saglikla gelsin..

Son düzenleme:
canım bir şey sorucam eşim test sonuçlarını almış da
bu kromozon test kağıdında neler olması lazım
anladığım kadarıyla bizim ki kan sayımından bahsediyo
pronbasit
lenfosit gibi şeyler yazıyormuş:44::44:

canim kromozon testi yaptirali 4-5 sene oldu sakladik mi oglum uyaninca bakarim bi ..
sonuc onemli bi anormallik varsa belirtmislerdir.
lenfosit bagisiklik demek ama net bilgim yok.yanlis bilgi vermek istemem.uyaninca bakarim bulursam yazarim.

canim kromozon testi yaptirali 4-5 sene oldu sakladik mi oglum uyaninca bakarim bi ..
sonuc onemli bi anormallik varsa belirtmislerdir.
lenfosit bagisiklik demek ama net bilgim yok.yanlis bilgi vermek istemem.uyaninca bakarim bulursam yazarim.

tamam canım bekliyorummm çok sağol
ama benim tahminimce bunlar kan sayımızyal ilgili şeyler kromozomla hiç bir ilgisi yokkk:18::18::18:

canim buldum.kromozom kurulusu46,xx olarak belirlenmis,sayisal ve yapisal anomali gozlenmemistir yaziyor raporda...lenfosit v.s yazmiyor sadece kromozomlardan bahsediliyor.

canim bize senelerce sebepsiz denildi ama Semra hnm sebebini buldu,sonuclandirdi cok sukur.sorun bende,tupler kapaliydi acildi,kistler vardi alindi,miyomlar vardi alindi,rahim sekli bozuktu duzeltildi..rahim duvarim ince oldugu icin de erken dogum yaptim..anlayacagin rahim fos:))

hıc bır sorun cıkmadı ama tekrar gıtmemızı soyledı nur hnm kendıde tekrar cagırdı.buyumeye devam ettıgı ıcın gıttıgım zaman gorulmeyen problemler sonra gorulebılıyormuss.

canım o antıbıyotık pıyasadan kalktı ben kullanmadan gectı merak etme bısey olmaz ıcın rahat olsun..

buralarda var galiba, kullanmaya basladim umarim bisey olmaz. sende de mi oldu bu. su iyi geliyomus ama su bile icsem cikariyorum, cok zorlaniyorum yani su da icemem dolayisiyla. onemli bisey degildir ins.

@ bebek_istiyoruz
idrari aldilar ama sonra nasil baktilar bilmiyorum, ozel bi dr.a gidiyorum. ya evet insan en ufak biseyde acaba oradami diye merak ediyor, ne ilginc bi surec; bi yandan cocuga bi yandan hamilelige alismak vb

kandiliniz kutlu olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…