- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
bh hosgeldin canim...kardesin gelmis.guzel vakit gecirmistirsin...ilk aylarin tadini cikar bulantilarda kesildi en keyifli zamanlar.uyku sorunun duzeldi mi?
diger taze hamisler sizler nasilsiniz?
nisa emeklerinin sabrinin karsiligini gecte olsa almissin Allah bagislasin..dogumlarimiz yakinmis.benimde oglum 22 aylik 5 hafta erken dogdu..nasil konusmayi ilerlettimi?
saydocan insallah ..sonuc__?
hoşbulduk canım.çok iyi vakit geçirdim.özlemiştim kardeşimi.bulantılarım kesildi evet.çok şükür çokta rahatsız etmemişti beni.sen nasılsın?oğluşun nasıl?
arkadaşlar elimde gonal f ve menegon var uygun fiyata vermek isitiyorummm
kızlar nasıl gidiyo hamilelik?herkes iyidir inşallah.bu sefer doktorum 20 gün sonra çağırdı beni önümüzdeki hafta gidicem ama çok merak ediyorum şimdiden.gittikçe ara uzuyo.haftada 1 gidiyodum sonra 15 te bir oldu şimdi 20 günde uzadıkça zaman geçmek bilmiyor.kimbilir nasıl büyüdü fıstığım:)))
cdursun emin degilim ama semra hn. icin yaklasik 250 istiyorlar sanirim. tup bebek ise ilaclarla birlikte yaklasik 5 bin ama yanlis biliyorda olabilirim. hastaneyi ararsan detayli bilgi verirler zaten.
bugun dr ofisinden aradilar idrarda bakteri cikmis, amoxicillin diye bir antibiyotik verdiler, 10 gun kullanicakmisim. cok moralim bozuldu yaonemli bisey mi bu, bilginiz var mi? drla da konusamadim
kızlar nasıl gidiyo hamilelik?herkes iyidir inşallah.bu sefer doktorum 20 gün sonra çağırdı beni önümüzdeki hafta gidicem ama çok merak ediyorum şimdiden.gittikçe ara uzuyo.haftada 1 gidiyodum sonra 15 te bir oldu şimdi 20 günde uzadıkça zaman geçmek bilmiyor.kimbilir nasıl büyüdü fıstığım:)))
cdursun emin degilim ama semra hn. icin yaklasik 250 istiyorlar sanirim. tup bebek ise ilaclarla birlikte yaklasik 5 bin ama yanlis biliyorda olabilirim. hastaneyi ararsan detayli bilgi verirler zaten.
bugun dr ofisinden aradilar idrarda bakteri cikmis, amoxicillin diye bir antibiyotik verdiler, 10 gun kullanicakmisim. cok moralim bozuldu yaonemli bisey mi bu, bilginiz var mi? drla da konusamadim
eve ultrason cihazi alsak 24 saat izleriz galiba :) iyidir ins., ilk aylari atlatmissin en azindan.
000 ben 12 nısanda nur hnm a gıttım.16 mayısta detaylım vardı cıhangır beye gıttım.sımdı 16 hazıranda tekrar cıhangır bey gıdıcem 30 hazıranda tekrar nur hnm a yanı 2 ay sonra gormus olucak...ben nappıyıım...
canım bir şey sorucam eşim test sonuçlarını almış da
bu kromozon test kağıdında neler olması lazım
anladığım kadarıyla bizim ki kan sayımından bahsediyo
pronbasit
lenfosit gibi şeyler yazıyormuş:44::44:
canim kromozon testi yaptirali 4-5 sene oldu sakladik mi oglum uyaninca bakarim bi ..
sonuc onemli bi anormallik varsa belirtmislerdir.
lenfosit bagisiklik demek ama net bilgim yok.yanlis bilgi vermek istemem.uyaninca bakarim bulursam yazarim.
canim buldum.kromozom kurulusu46,xx olarak belirlenmis,sayisal ve yapisal anomali gozlenmemistir yaziyor raporda...lenfosit v.s yazmiyor sadece kromozomlardan bahsediliyor.
canim buldum.kromozom kurulusu46,xx olarak belirlenmis,sayisal ve yapisal anomali gozlenmemistir yaziyor raporda...lenfosit v.s yazmiyor sadece kromozomlardan bahsediliyor.
Canim,gecmis olsun.Idrar tahliline nasil baktilar?aile hekimleri,isyeri hekimlerinin baktigi gibi hani su renk degistiren cubuklaysa pek guvenme.Bence yenile tahlili.gerekiyorsa antibiyotik kullan verdikleri antibiyotik az etkili iltihabin,bakterinin bebegine verecegi zarardan daha az merak etme.
hehehe...Ben 20.haftaya kadar kadin dogumcuya 1 ay sonraya gun verdiyse 15 gun sonra endiseden aile hekimligine gidiyor radyo gibi bi cihazla kalp atisini dinliyordum 15 gun daha bekliyor kendi doktoruma:)) boyle boyle 20 haftaya geldim sonra hareketler baslayinca daha rahat oluyorsunuz..Bebisleriniz iyidir endiselenmeyin ,tadini cikarmaya bakin..
Cihangirbeye neden tekrar gideceksin.Detayli nasil gecti ,gelisimi nasil?cok guzel dimi bi heves bi heves resmi alip cerceveye koymustum..esim bu ne yaa diye bakamiyordu..usg de de Nur hnm gel bak bebegin surasi burasi diyor esim ogure ogure disariya atiyor kendini cins yaa..ne gunlerdi...Saglikla gelsin..
canım o antıbıyotık pıyasadan kalktı ben kullanmadan gectı merak etme bısey olmaz ıcın rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?