Memorial Şişli hk.da

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
429
103
merhaba arkadaşlar
bende 7. tüp bebek tedavime memorial şişlide başlayacagım
hastane olarak yumurta toplama genetik testler dondurma işlemi ve histereskopi süreçlarım olacak
onumde uzun bır yol var
ama memorial deneyımleri olan arkadaslarım varsa onerilerini dinlemek isterim
Benim doktorum Yücel Şahin
tüm umutlarımı birkez daha toparlayıp gidiyorum
rabbim benim gibi olan isteyen sizlerin kucaklarını boş bırakmasın
tedaviden once kendiniz kür uyguladınız mı bitkisel
yada yapmam gerekn izlemem gereken bir yol var mı?
sizler kacıncı denemenizde kavuştunuz?

merhaba arkadaşlar
hastane olarak yumurta toplama genetik testler dondurma işlemi ve histereskopi süreçlarım olacak
onumde uzun bır yol var

Merhaba! Ben de sizin gibi 7.denemem icin Memorial’a gitmistim. Daha once Bahceci ve Acibadem’de tam 6 kez negatif sonuc almistim. Artik umidim de azalmisti. Ilk denememde hamile aldim dondurulmus embriyo ile. Hala inanamiyorum! Allah nasip ederse bebegimi kucagima almama az kaldi. Umidinizi kaybetmeyin, Memorial’in labaratuvarina ve doktorlarina guvenin. Semra Hanim’i en az bir iki kere gormeye calisin. Benim de farkli doktorlar ilgilendi ama herseye Semra Hnm karar verdi. Insallah siz de benim gibi bu mucizeyi yasarsiniz!

merhaba arkadaşlar
onumde uzun bır yol var

merhaba tedaviniz nasıl geçti memnuniyet derecniz nedir semra hanım muayane ettımı sızi sadece yucel beymi etti inş tedavınız olumlu sonclanmıştır olmadıysa bile rabbımın bır bıldiği vardr rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın umudlarınız yıkılmasın

merhaba tedaviniz nasıl geçti memnuniyet derecniz nedir semra hanım muayane ettımı sızi sadece yucel beymi etti inş tedavınız olumlu sonclanmıştır olmadıysa bile rabbımın bır bıldiği vardr rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın umudlarınız yıkılmasın

merhaba arkadasım
ben memorıal ve kalıtesınden ınanılmaz memnun kaldım
hasta yardımcıları hemsıreleri bile ınanılmaz hızlı yardımsever ıs bıtırıcı
beni ilk yucel bey kontrol ettı ve sonra kan verdım o ay hormon sevıyeme gore yumurta varken baslatmadılar bu hormona gore yumurtalar buyumez dedıler
ıkıncı ay yumurta kontrolu kan tahlılı yapıldı ve uygun goruldu baslamaaya
başka ozel doktorlar olsa aaaa yumurtan var gel baslayalım dedıler para somurduler sadece
memorıal para goz degıl ve basarı odaklı
ılk tedavı ılaçlarım yucel bey tarafından yazıldı ama heyete gırecek dendı heyeten cvp gelınce mesajla gunluk dozların hergun yazılıo
ıkıncı kontrole semra hanım gırdı ılaçlara hangı doz devam edecegımı soylendı
yumurtalar toplandı
her gun bılgı verıldı
beşinci gune gıdemeyecegını gorunce dorduncu gun transfer ettıler kı aksam saatlerınde ortam rahatlamısken sakın sakın yapıolar otomatıge baglanmıyor hıcbır sey
benım sonucum negatıf cıktı
ama yıne oraya gıdecegım

merhaba arkadaşlar
onumde uzun bır yol var

Meehaba bende 7. Ve 8. Denememi memorial de yaptım fakat benimki kayseri memorial. Drum arzu hanım gayet ilgiliydi. Benim 8 denememin 6 sı tuttu fakat ya erken dönemde düşükle sonuçlandı ya da kalp atışı durdu. Hele ikiz gebeliğim oldu onlar 25. Hafta da erken doğdu. Fakat hiç aklıma gelmeyen şey başıma geldi. Dün 8. Transferimin 10. Günü kan tahlili yaptırdım. Negatif çıktı ama kanamam gelmedi. Daha önce de negatif aldım ama sabahında kanamam başlamıştı. Druma sordum ctesi bi tahlil daha yaptır ona göre konuşalım dedi. Negatifse neden kanamam gelmedi. Proluton depot iğne kullandığım için mi olmadı acaba? Fikriniz var mı?

merhaba arkadaşlar
onumde uzun bır yol var
Canım merhaba topigini gördüm tesadüf şu an hamile misin devam ettin mi negatifden sonra

merhaba
memorialde ilk tedavim toplamda 7. tedavimdi
malesef negatif sonuclandı
dorduncu gun transferı yapmıslardı
Öyle mi üzüldüm gerçekten..Inşallah bir gün yüzümüz güler ne diyelim.ben de bu ay şişli mamorialda başlıcam da sizin tüp bebek sebebiniz neydi hem sizde hem eşinizde mi rahatsızlık vardı? Bende pkos eşimde morfoloji problemi var bilmiyorum şansımız ne kadar ama merkeze güveniyorum

Öyle mi üzüldüm gerçekten..Inşallah bir gün yüzümüz güler ne diyelim.ben de bu ay şişli mamorialda başlıcam da sizin tüp bebek sebebiniz neydi hem sizde hem eşinizde mi rahatsızlık vardı? Bende pkos eşimde morfoloji problemi var bilmiyorum şansımız ne kadar ama merkeze güveniyorum

bence de merkeze kesinlikle guvenın
başka merkezler gıbı paracı degıl basarı odaklılar

Merhabalar arkadaşım bana da yardımcı olursan cok sevınırım .Semra hanımı düşünüyorum ama Yücel beyi de cok duydum .senden ricam su :bu iki doktor da cok yoğun sanırım .ılgılenıyorlar mı yeterınce ?sizin kontrol ve muayeneleri kim yaptı mesela ?

Merhabalar umarım mesajımı görürsünüz ve cevaplarsınız .benım doğal yoldan 2kaybım var .ilk tüp bebek denemem olacak ve memorialda semte hanımla ,Yücel beyi cok duydum .Semra hanımla mı ilerledi surecıniz? Biz ongorusme yaptık adını hıc duymadığımız bi doktorla görüşme yaptık ücretsiz .şimdi Semra hanımla devam etmek istıyorum desem mesela ,Kendısı mi yapar tüm muayene kontrol transfer vb süreci ? Semra hanım tüp bebek anabilim dalı ve başkanı imiş .Cok yoğun olduğundan emın degılım siz diledıgınızde kendısıne ulaşıp gorusebıldınız mi ?

Back
X