- 16 Haziran 2009
- 428
- 448
- 358
Öncelikle birşey sormak istiyorum size nerelisiniz? Evet bizim kötü bir faktörümüz var ben daha öncede söyledim 1 yumurta dolayısıyla 1 tane embriyo oluşuyor onlar ne yapsınki..benim geri dönüş yapmadılar derken esasında demek istediğim not alan kişilerin ihmali olabilir..ve ben yine ekledim bu hafta gitmek istemediğim için üzerinde durmadım yoksa fazlaca arar elbet ulaşırdım..memorial çok başarılı bir yer tabiki ama benim şansım az o yüzden ince ekeyip sık dokumam lazım.siz ve isteyen herkes inşallah anne baba olsunBana arkadaş sizin aldığınız sonuçtan dolayı için, boyle bir tepki gelyor sizden söylendi,tabiki herkesin vücudu farklı! Ve orda şans la ilgili birşey! ama benim anladım kadarıyla siz Memorial için kötü bir şey soylemiyorsunuz zaten! Bide boyle bir şey var !ben ve esim hiç bir engelli yok çocuk sahibi olmak için! Yani ikimiz sagliklıyız ve orda 3 defa tedavi gördüm sonuçsuz!ve onların bana söylenen cevabi Allah! Yani bana gore onlar çok prof değiller! sizin yorumlarınızı da okudum belli bir faktör var ortada ! ! sizin ve Eşinizin! eminim onlar size yardımcı olurlar! Allah tez zamanda versin ! İçten diliyorum)
olmazsa sorarrım ne istıyorsunuz diye zaten bizim genetik sıkıntı var tahlillerim oldu burda pgt için yaptırmak zorundayım tüp bebegievet dusuyorlar. Dedigim gibi fiyatlari paket ama o haxtanede yapilmasi gereken baska bir islemin tahlilin olursa yandin. Genelde biz herseyi disarda yaptirdik. Sadece bsalarken biseyi burda istiyoruz dediler nedir hatirlamiyorum. Bir de sonra benim ozel tup bebekle alaksi olmayan baska biseyim cikti normalde disarida cok makulken ciddi rakamlar odemistik oraya
Ben melezim ) Türkçem iyi ama yazılı olarak kendimi zor efade ediyorum, istemeyerek belki sizi kırdım, ama kötü birşey söylemek istemedim! Sadece bende arıyorum zaman zaman ve dönüş yapıyor! Belki yoğunluk var bilemiyorum! Ama orası gerçekten insanlar yardımcı olmaya çalışyorlar , ve eğer medikana ve mimoriya karşılaştırilmaz! Diye düşünyorum! ! Sadece tek seye onlara teşekkür etmek istiyorum! Beni kendileri Memorial hast yönlendirdiler! Yoksa ben pek burayı fazla bilmem! Yani kötü bir tecrübe yaşadım!Öncelikle birşey sormak istiyorum size nerelisiniz? Evet bizim kötü bir faktörümüz var ben daha öncede söyledim 1 yumurta dolayısıyla 1 tane embriyo oluşuyor onlar ne yapsınki..benim geri dönüş yapmadılar derken esasında demek istediğim not alan kişilerin ihmali olabilir..ve ben yine ekledim bu hafta gitmek istemediğim için üzerinde durmadım yoksa fazlaca arar elbet ulaşırdım..memorial çok başarılı bir yer tabiki ama benim şansım az o yüzden ince ekeyip sık dokumam lazım.siz ve isteyen herkes inşallah anne baba olsun
Kilom 58 boyum 170 ama tedavilerden önce 55 falandım...arkadaşınızın amh düzelmiş bu çok güzel.acaba nasıl bir diyet uygulandı yazabilirmisiniz? Bu arada ben medicanada tedavi görmedim ve görmeyide düşünmüyorum :) tabiki siz memnun olduğunuz aklınıza en çok yatan yeri seçin çünkü psikolojik olarak rahat etmek güvenmek çok önemli.. Memorial ı bende beğendiğim için gittim değiştirmekten de yana değilim en azından 1 kez daha denerim..ben son yazınızda farkettim daha önce farketseydim boş yere alınmazdım sonuçta tek bir yazıya göre değerlendiriyoruz birbirimizi götmüyoruz. Neyse en azından tatlıya bağladık :)Ben melezim ) Türkçem iyi ama yazılı olarak kendimi zor efade ediyorum, istemeyerek belki sizi kırdım, ama kötü birşey söylemek istemedim! Sadece bende arıyorum zaman zaman ve dönüş yapıyor! Belki yoğunluk var bilemiyorum! Ama orası gerçekten insanlar yardımcı olmaya çalışyorlar , ve eğer medikana ve mimoriya karşılaştırilmaz! Diye düşünyorum! ! Sadece tek seye onlara teşekkür etmek istiyorum! Beni kendileri Memorial hast yönlendirdiler! Yoksa ben pek burayı fazla bilmem! Yani kötü bir tecrübe yaşadım!
Gördüm yaşınız çok genç! Bende 28 tamamladım, size birşey sormak istiyorum! Tabiki cevabını vermeye bilirsiniz! Kilonuz kaç? Çünkü benim arkadaşım ayna şey yaşadı, ve ona özel diyet verildi ve amh duzeldigini gördü
Evet))) ben nasıl bir diyet uygulandığı bilmiyorum açıkçası merak etmedim çünkü benim tam tersi amh yüksek biraz çıktı, ama onun kilosu vardı ve ondan dolayı erken menopoz riski vardı, ve onu tedaviye almiyorlardi, çünkü tek yumurtayla risk etmek istemediler, , memoria riski seviyor anladığım kadar, ve çoğu tuturyor! Başka Arkadaşım da orda hamile kalmıştı 1 embriorla! Psikolojik iyi moral size katilyorum! Çok önemli , ama çok zor onu tutmak, siz anlarsınız benim ne demek istedigim)Kilom 58 boyum 170 ama tedavilerden önce 55 falandım...arkadaşınızın amh düzelmiş bu çok güzel.acaba nasıl bir diyet uygulandı yazabilirmisiniz? Bu arada ben medicanada tedavi görmedim ve görmeyide düşünmüyorum :) tabiki siz memnun olduğunuz aklınıza en çok yatan yeri seçin çünkü psikolojik olarak rahat etmek güvenmek çok önemli.. Memorial ı bende beğendiğim için gittim değiştirmekten de yana değilim en azından 1 kez daha denerim..ben son yazınızda farkettim daha önce farketseydim boş yere alınmazdım sonuçta tek bir yazıya göre değerlendiriyoruz birbirimizi götmüyoruz. Neyse en azından tatlıya bağladık :)
Hemde çok iyi anlıyorum zaten birtek bizim gibiler anlar bizi..arkadaşınız için sevindim tebrik ederim darısı başınıza ama sebepsiz infertilite ise şunu unutmayın mutlaka birgün olacak çünkü sorun yokEvet))) ben nasıl bir diyet uygulandığı bilmiyorum açıkçası merak etmedim çünkü benim tam tersi amh yüksek biraz çıktı, ama onun kilosu vardı ve ondan dolayı erken menopoz riski vardı, ve onu tedaviye almiyorlardi, çünkü tek yumurtayla risk etmek istemediler, , memoria riski seviyor anladığım kadar, ve çoğu tuturyor! Başka Arkadaşım da orda hamile kalmıştı 1 embriorla! Psikolojik iyi moral size katilyorum! Çok önemli , ama çok zor onu tutmak, siz anlarsınız benim ne demek istedigim)
Anladim canim evet sizinle daha farkli ilgilenirler o zaman. Daha baska tarafindan bakarlar. Elinizde ne kadar argumaniniz varsa goturun yaninizdaolmazsa sorarrım ne istıyorsunuz diye zaten bizim genetik sıkıntı var tahlillerim oldu burda pgt için yaptırmak zorundayım tüp bebegiiki düşügüm var
Amin Allah tüm isteyenlere versin tez zamanda inşallah!Hemde çok iyi anlıyorum zaten birtek bizim gibiler anlar bizi..arkadaşınız için sevindim tebrik ederim darısı başınıza ama sebepsiz infertilite ise şunu unutmayın mutlaka birgün olacak çünkü sorun yok
Sizin büyük bir sorun yok sebepsiz yere olmuyorsa illaki birgün olacaktır. Yumurta var eşte problem yoksa mutlaka olurAmin Allah tüm isteyenlere versin tez zamanda inşallah!
Bide sizin son cümle anlayamadım)
Bence geçmiş olan sıkıntı geri bırak unutmaya çalış,artık 3 denemeden sonra çok şey ögrenmişsın bu bilgilerden şu anda faydalanabilirsın.Senin Memorialda güzel bir sonuç olacak hiç şüphem yokİşte kolay olmuyor bu işler! Banada ilk öyle gelmişti! O yüzden fazla hastahane araştırmadan gittim, ama sonra anlıyorum ki!doz !uygulama! Laboratuvarı çok önemli! Mesela yüksek amh kişiye yüksek dozu verilmemesi gerekiyor! Ama ilk tedavisinde hiç bir tahlil yapmadan üst üstüne 3 defa tüp bebek oldum, ve sonuçsuz! Memorial de bir sürü tahlil yaptılar ve böyle değerlendiler! O yüzden bakicas inşallah başka sorun çıkmaz!
Только догнала[/QUOTE
Ben istanbulda yaşiyorum) sizin adına çok sevindim)valla herkes şehir dışına gıder ben kayseri memorıal hastanesı gıttım hepsine bin basar 3 aylık da hamıleyım sukurler olsun.okadar sehır dolaştım boşuna dolasmısım.ekip kadro oturmuş sadece tüp bebekle ılgılenıyorlar başka hastaneler gıbı iç içe de degıller tanıdık görme tehlıkemız yok bırebır sadece bızle ılgılendıler.Allah razı olsun boşuna istanullara fln gıtmeyın derım.
Selam ben değil ama bir tanıdığım 2. tüp bebek tedavisini orda yaptırdı.Şu an ikizleri 2,5 yaşında.O çok memnundu ordan en başından itibarenArkadaşlar orda tedavi gören varmı? 4 cü denemem olucak ( korkuyorum artık ( 3yü medikana Beylikdüzünde yaptırdım rezil hastahane(Allah bir daha yaşatmasın!
Arkadaşlar orda tedavi gören varmı? 4 cü denemem olucak ( korkuyorum artık ( 3yü medikana Beylikdüzünde yaptırdım rezil hastahane(Allah bir daha yaşatmasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?