• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Tüp Bebek

Canım bende istiyorum ama hem evim hem işyerim b.düzünde. çalışıyorum ve biliyosun gün aşırı yumurta kontrolüne çağırıyorlar. Hergün zor olur diye düşünüyorum ondan cesaret edemedim bir türlü :KK43:

ya haklısın canım bizde köprü geçtik her seferinde, ben eşimi 1 senede ikna edebildim şişli için ama pozitif sonuç aldım değdi cidden. İnsanlar şehir dışından geliyorlar canım yol 5saat sürdü bizim git gel hastanede bekle eşim doğru düzgün işe gidemedi ama sonuç için değer.

Evet ben cok once karar vermistim memorial'e..doktorum Cem Demirel..pesembe gunu insallah trasfer olacak..Ayse hanim kim?? orada bircok kisi ile konusuyoruz ama isim sormadim hic..

Cem bey çok iyidir canım, ataşehirde çok şık düzgün bir hastane 2 tane denemem oldu orda sağolsunlar hiç unutmam ilk defa anestezi alacaktım ve çok korkuyordum saçlarımı severek uyutmuştu hemşireler beni insanın kalbine işliyor böyle şeyler, allah razı olsun hepsinden ama orda negatif sonuç aldım kısmet değilmiş. Sen hayırlı haberler alırsın inşallah canım

Cem bey çok iyidir canım, ataşehirde çok şık düzgün bir hastane 2 tane denemem oldu orda sağolsunlar hiç unutmam ilk defa anestezi alacaktım ve çok korkuyordum saçlarımı severek uyutmuştu hemşireler beni insanın kalbine işliyor böyle şeyler, allah razı olsun hepsinden ama orda negatif sonuç aldım kısmet değilmiş. Sen hayırlı haberler alırsın inşallah canım
Insallah canim tesekkur ederim aynen bende senin gibi cok korkarak yaptim bazi seyleri herkez cok ilgili ve guler yuzlu..sonuc negatif olsa bile orada devam edecegim memoriale guvendim ben..

Hmmm ... izin alamaz mısın? danada yazık (ben hiç güvenmiyorum onlara! Onlara verdigim para zıkım olsun(büyük ihmal benimkisi (peki senin neden olmadı? Embr kalmadı mı?
Merhaba
Yazdıklarınızın çoğunu okudum ve bende medicana beylikduzunde 2 tane tup bebek denedim olumsuzdu sonuç ve zaten orda tup bebek tedavisi gorup hamile kalana pek rastlamadımm ve bende hakkımı helal etmiyorum çok ihmalkarlar bir dedikleri birini tutmuyor. şimdi donmuşlarımı tasıyacağım 3. Deneme için memorial ve fulya bahçeci arasında kaldım siz memorialden memnun musunuz ?

Insallah canim tesekkur ederim aynen bende senin gibi cok korkarak yaptim bazi seyleri herkez cok ilgili ve guler yuzlu..sonuc negatif olsa bile orada devam edecegim memoriale guvendim ben..

İnşallah güzel haberler alırsın canım :) korkak hastalar için güzel bir başlangıç yeri :KK70:

Merhaba
Yazdıklarınızın çoğunu okudum ve bende medicana beylikduzunde 2 tane tup bebek denedim olumsuzdu sonuç ve zaten orda tup bebek tedavisi gorup hamile kalana pek rastlamadımm ve bende hakkımı helal etmiyorum çok ihmalkarlar bir dedikleri birini tutmuyor. şimdi donmuşlarımı tasıyacağım 3. Deneme için memorial ve fulya bahçeci arasında kaldım siz memorialden memnun musunuz ?

Canım bende memorial'de pozitifi görmüş bir hastayım. Bahçeciyi hiç bilmiyorum ama bu işlerde laboratuvarın muazzam önemli olduğunu kendi tedavimde gördüm benim bildiğim en iyi laboratuvarda şişlide, tabi yanlış anlaşılmasın dediğim gibi bahçecide tedavi görmedim.

Merhaba
Yazdıklarınızın çoğunu okudum ve bende medicana beylikduzunde 2 tane tup bebek denedim olumsuzdu sonuç ve zaten orda tup bebek teddurumdayım.hamile kalana pek rastlamadımm ve bende hakkımı helal etmiyorum çok ihmalkarlar bir dedikleri birini tutmuyor. şimdi donmuşlarımı tasıyacağım 3. Deneme için memorial ve fulya bahçeci arasında kaldım siz memorialden memnun musunuz ?
Merhaba! Şimdilik memnunum! Acele davranmiyorlar! Bir sürü sebebini ortaya çıkarmışlar! Onun için bile allah razı olsun onlara! Sebebini bilmemek daha kötü! Şimdi
en azından rahatlamış durumdayım.ben tam tedavi olacaktım , alerjik oldum malum bahar geldi, tam hazirana kadar ilaç almak zorundayim, doktr da bana dedi aceleye gerek yok , bu dalgın geçsin başlarız dedi!
Ama ben medikanada tekrar olmuş olsaydım araştırmadan beni tekrar tedaviye alirlardı, vebir şey olam derdi, hatta böyle cümle kuruyor, alerji insan hamile kalmiyor mu? Gibi ((ve sadece orda degilim ,basit benim pkos oldugumu göremediler, ve 3 defa tüm tedaviler boşa gitti ((o yüzfen elimden geldikçe insanları uyüracam , benim gibi mahrun kalmasınlar!!!

P
allah yardimcimiz olsun merkez secmek ne zor.kaderimizde ne varsa yasayacagiz.benmde 2 dusugum var pgt yaptiracagiz mays haziran gibi pgt de memorial iyi diye okudum hep ama soylediklerini duyunca uzuldum :-([/QUOTE
Merhaba pgt nedir acaba

valla canım en son 4300 ödemiştim şimdiki fıyatlar nasıl bılmıyorum. allah hayırlısıyla hamıle kalıp doğurmanı nasıp etsın

Bende memorial ataşehirde ilk tüp bebek denememi yaptım ve 23 nisanda hamile olduğumu öğrendim:)
Öncelikle çook sevimdim sağlıkla kucağına da alırsın inşallaah ❤️Canım hangi doktorla yaptın ben de ataşehir ve şişli memorial arasında kaldım. Farkları var mı yok mu bilmiyorm da. Ne kadar ücret ödedinz tatlım

Öncelikle çook sevimdim sağlıkla kucağına da alırsın inşallaah ❤️Canım hangi doktorla yaptın ben de ataşehir ve şişli memorial arasında kaldım. Farkları var mı yok mu bilmiyorm da. Ne kadar ücret ödedinz tatlım
Tesekkür ederim darısı başına inşşş, ben çikolata kistlerimden dolayı ataşehir memorialda Cem Demirel ve Serkan Aydoğdu'da tedavi görüyordum.Tüp bebektede başarılı oldukları için hiç düşünmeden ilk denememi orda yapmak istedim..Cem Demirel'in ekibinden olduğu için ve benimle çok ilgilendiği için Serkan beyi tercih ettim.Cem bey çok yoğun ve fazla konuşmuyor zira:) 5.800tüp bebek işlemi,1800ilaçlar ve 700tl embiryoların dondurulması için harcadık.

Tesekkür ederim darısı başına inşşş, ben çikolata kistlerimden dolayı ataşehir memorialda Cem Demirel ve Serkan Aydoğdu'da tedavi görüyordum.Tüp bebektede başarılı oldukları için hiç düşünmeden ilk denememi orda yapmak istedim..Cem Demirel'in ekibinden olduğu için ve benimle çok ilgilendiği için Serkan beyi tercih ettim.Cem bey çok yoğun ve fazla konuşmuyor zira:) 5.800tüp bebek işlemi,1800ilaçlar ve 700tl embiryoların dondurulması için harcadık.
Serkan beyi duymadım canım cem bey ve bi bayan doktor var sadece sanıyordum ataşehir memorial da.internette 2 doktor olarak görünüyor. Cem beyin cv si beni çok etkiledi konuşmaması mühim değil yeter ki doğru tedavi uygulansın.

merhaba arkadaşım sanırım cem beyde deneme yaptın ? sonucun ne oldu ? memnun kaldın mı ?

Back
X