- 16 Haziran 2009
- 428
- 448
- 358
Öncelikle birşey sormak istiyorum size nerelisiniz? Evet bizim kötü bir faktörümüz var ben daha öncede söyledim 1 yumurta dolayısıyla 1 tane embriyo oluşuyor onlar ne yapsınki..benim geri dönüş yapmadılar derken esasında demek istediğim not alan kişilerin ihmali olabilir..ve ben yine ekledim bu hafta gitmek istemediğim için üzerinde durmadım yoksa fazlaca arar elbet ulaşırdım..memorial çok başarılı bir yer tabiki ama benim şansım az o yüzden ince ekeyip sık dokumam lazım.siz ve isteyen herkes inşallah anne baba olsunBana arkadaş sizin aldığınız sonuçtan dolayı için, boyle bir tepki gelyor sizden söylendi,tabiki herkesin vücudu farklı! Ve orda şans la ilgili birşey! ama benim anladım kadarıyla siz Memorial için kötü bir şey soylemiyorsunuz zaten! Bide boyle bir şey var !ben ve esim hiç bir engelli yok çocuk sahibi olmak için! Yani ikimiz sagliklıyız ve orda 3 defa tedavi gördüm sonuçsuz!ve onların bana söylenen cevabi Allah! Yani bana gore onlar çok prof değiller! sizin yorumlarınızı da okudum belli bir faktör var ortada ! ! sizin ve Eşinizin! eminim onlar size yardımcı olurlar! Allah tez zamanda versin ! İçten diliyorum)