Tüp Bebek Merkezleri Memorial Tüp Bebek

Arkadaşım Merhaba,
Bende iki tüp bebek denemesini medicana Selman bey ve Aysun hanımda yaptırdım. Sonuç koskocaman NEGATİF. Hastaneden hiç memnun kalmadım. Rabbim bir daha o günleri yaşatmasın. Şimdi Memorial e gitmek istiyorum. umarım memnun kalmışsındır.
Ücret falan ne kadar paylaşabilir misin?

Merhaba canım! Ordan çok kişi şikyatçi (ben şuan protokol başlaması için beni tahlil kontroller yapılyo, o kadar şey ortaya çıktı anlatamam! Inşallh boşa gitmez zahmetler! Ucreti tam olarak bilmiyorum ama çok fazla fark yok! Belki 2, milliyar farkı olur ama saglam olur!

canım bende Medicana Beylikdüzü'nde başlayacağım tedaviye. Şimdi senin yorumunu okuyunca çok korktum.
Ne gibi rezilliklerini gördün biraz detay verir misiniz?
Canım merhaba ! Seni merak ettim? Sen medikanada tedavi görecektin? Insallah sonuç olumlu!

Canım merhaba ! Seni merak ettim? Sen medikanada tedavi görecektin? Insallah sonuç olumlu!

Canım merhaba maalesef negatif :( Bu ay 2. tedaviye başlayacağım ancak kararsızım acaba başlamadan önce bi rahim filmi mi çektirsem diyorum. Zaten 2.de olmazsa memorial'de devam edeceğim

Canım merhaba maalesef negatif :KK43: Bu ay 2. tedaviye başlayacağım ancak kararsızım acaba başlamadan önce bi rahim filmi mi çektirsem diyorum. Zaten 2.de olmazsa memorial'de devam edeceğim
2ncı yene medikanada mı olucaksan? Vazgeç bence, drek git memiriale, benim tavsiyem

Ben su an memorialde tadavi asamasindayim..pazartesi yumurta toplama islemi olacak ..
Maşallah diyelim)) memorialde yaptıracagını bilmiyordum)) dogru karar)) hayırlısı)) kimde goryisun??ayse hanım se selamı soyle)) benden)Şemşat))

2ncı yene medikanada mı olucaksan? Vazgeç bence, drek git memiriale, benim tavsiyem

Canım bende istiyorum ama hem evim hem işyerim b.düzünde. çalışıyorum ve biliyosun gün aşırı yumurta kontrolüne çağırıyorlar. Hergün zor olur diye düşünüyorum ondan cesaret edemedim bir türlü :KK43:

Maşallah diyelim)) memorialde yaptıracagını bilmiyordum)) dogru karar)) hayırlısı)) kimde goryisun??ayse hanım se selamı soyle)) benden)Şemşat))
Evet ben cok once karar vermistim memorial'e..doktorum Cem Demirel..pesembe gunu insallah trasfer olacak..Ayse hanim kim?? orada bircok kisi ile konusuyoruz ama isim sormadim hic..

Evet ben cok once karar vermistim memorial'e..doktorum Cem Demirel..pesembe gunu insallah trasfer olacak..Ayse hanim kim?? orada bircok kisi ile konusuyoruz ama isim sormadim hic..
Hmmm sen şişli de mi? O kadar çok doktr yok gibi)

Canım bende istiyorum ama hem evim hem işyerim b.düzünde. çalışıyorum ve biliyosun gün aşırı yumurta kontrolüne çağırıyorlar. Hergün zor olur diye düşünüyorum ondan cesaret edemedim bir türlü :KK43:
Hmmm ... izin alamaz mısın? danada yazık (ben hiç güvenmiyorum onlara! Onlara verdigim para zıkım olsun(büyük ihmal benimkisi (peki senin neden olmadı? Embr kalmadı mı?

Hmmm ... izin alamaz mısın? danada yazık (ben hiç güvenmiyorum onlara! Onlara verdigim para zıkım olsun(büyük ihmal benimkisi (peki senin neden olmadı? Embr kalmadı mı?

yok canım hiç kalmadı. 6 tane toplandı zaten.4 ü döllendi onlardan da 1 tane kalmıştı. niye tutunmadığı ile ilgili şanssızlık dediler ama yumurtalar çok koyu renk diye de not düşülmüş. bana çok fazla doz ilaç verdiler ve sanırım o yumurtalara zarar verdi. o kadar kafam karışık ki anlatamam ne yapacağımı bilemiyoru hiç

yok canım hiç kalmadı. 6 tane toplandı zaten.4 ü döllendi onlardan da 1 tane kalmıştı. niye tutunmadığı ile ilgili şanssızlık dediler ama yumurtalar çok koyu renk diye de not düşülmüş. bana çok fazla doz ilaç verdiler ve sanırım o yumurtalara zarar verdi. o kadar kafam karışık ki anlatamam ne yapacağımı bilemiyoru hiç
Onlar herralde her gelene yüksek doz vererek protokole alıyorlar ((benimki de üçü de ayna oldu,ama ordan ayrılılınca , memorialde bir sürü hastalıklarım çıktı ortaya (((yani büyük ihmal benimkide (affedilemez hata (hem pkos çiktı ortaya; hem pıhtılaşma

Onlar herralde her gelene yüksek doz vererek protokole alıyorlar ((benimki de üçü de ayna oldu,ama ordan ayrılılınca , memorialde bir sürü hastalıklarım çıktı ortaya (((yani büyük ihmal benimkide (affedilemez hata (hem pkos çiktı ortaya; hem pıhtılaşma

canım bende vazgeçtim 2.denemeyi onlarda yapmakta. medipol'e gidicem perşembe günü Mustafa Acet'e. Memorial'den gelmiş o da. Dosyamı yarın aldırıyorum medicana dan. bidaha da önünden geçmem

Verirler se (bana vermediler, bir kagıt parçası okadar ((selmanlar da memorialden çıkmışlar, kötü talepler (olmuşlar

[QUOŞuhal09, post: 39779668, member: 640757"]Hayir Atasehir memorialdeyim..[/QUOTE]
Bol şanslar! Yenede yaz olurmu):nazar:

Bol şanslar! Yenede yaz olurmu):nazar:
Cok saol..Dun trasferim oldu..Artik gerisi Allaha kaldi..[/QUOTE]
Kaç tane konuldu?? Ve dondurulmuş varmı? Bol dua et! Her şey Allahtan! Inşallah sevindirirsin) ayleni, ve bizi)

Cok saol..Dun trasferim oldu..Artik gerisi Allaha kaldi..
Kaç tane konuldu?? Ve dondurulmuş varmı? Bol dua et! Her şey Allahtan! Inşallah sevindirirsin) ayleni, ve bizi)[/QUOTE]
Bana 2 tane iyi derece ebriyo kondu..benim ilk denenem donmusum yoktu zaten..

Back
X