- Konu Sahibi MakaraKukara
-
o kadar geç yatmama rağmen 9 da kalktım:26: günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydınn cnm bende sabah 5 te yattım ama 7 'de kalktım :))))
nasılsınız bakımmmmmberenn noldu kısss varmı bı gelisme..
tatlım benimki normalde 1 buçukta arar beni yada 2 de daha erken aramaz bekliyorum işte öle kendi kendime ama sizin gününüzü mahvetmemek için yazmıcam buraya güzel bir gelişme olursa yazıcam tatlım
ask olsnn ne olursa yazzzz merak ederiz... kızlar yok ortada hala yaa :)) hee bi de hala ağlıonn sen yaaa
tamam canım benim senin için gülüyorum bak
ben elimi yüzümü yıkayım duş alıyım kendime geliyim sonra kahvaltı ediyim eğer buraya gelmezsem bilinki evi temizlemekten ölmüşümdüre napıyım aklıma gelmemesi için bir şeyler yapmam lazım salondan başlıcam tüm evi komple temizlicem iyiki varsın diğer kızlara çok selam öpüyorum sizi
cnm benimm üzülmeeee herkes aynı detten müzdarippp sende takıl memoşa hayatını yaşa sıkıntı kalmıoo valla dün benim moralim bozuktu memoş kendime getirdi beniii
iki kerede aramış duymamışım üstüne msj atmış . e tabi o sinirle o üzüntüyle son ses müzik açıp temizlik yapıyodum telefonu duymamışım ay çok mtlym kızlar yemin edyrm şu an ellerim titriyo boşuna üzülmüşüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canlarım benim sizin sayenizde iyiyim sizin sayenizde mutluyum sizleri çk svyrmyanlış anlamayın mutluluk gözyaşları bunlar
hadi bakalim gozun aydiiiiinnnn
bu vesileyle temizligide aradan cikarmis oldun
kimleri kendine getirmedi kii su memoss ah ahhonun sayesinde herkes sabaha karsı yattı geberdik gülmekten
kızlarrrrrrrrrrr 5 dk önce msj geldi dedim kesin başkasındandır bi baktım aşkım atmış dediği şu aşkım merak etme beni sakın iyiyim ben seni çok seviyorum dün için özürdilerim beni affet yazmış ay kızlar çk mtlym ya çk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok seviyorum sizi çok
oldum valaha ama hızımı alamadım hala devam ediyorum bir yandanda msj yazıyorum kk ya
bu arada bana herkes kızcak ama ben ona ne msj attım nede aradım akşam 12 ye kdr sürünmesini istyrm beni merak etsin delirsin biraz of çok kötüyüm ben ya
oldum valaha ama hızımı alamadım hala devam ediyorum bir yandanda msj yazıyorum kk ya
bu arada bana herkes kızcak ama ben ona ne msj attım nede aradım akşam 12 ye kdr sürünmesini istyrm beni merak etsin delirsin biraz of çok kötüyüm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?