Memoşcular Topiğii :64::64::64::64:

surunmustur o surunecegi kadar,
yazik yaa

Ayyy memoş memoş diye diye aklıma geldi benimde , yazın benim sevgilimede bi travesti dolmuşta bakııııp bakıp duruomuş , sevgilim cam kenarında oturuomuş buda gelmiş yanına oturmuşmu sonra , yani benimki kaldı içerde Bu arada bana sürekli mesaj atıo böyle yapta şöyle yaptı diye , neyse bu travestiye bi haller olmuş bişiler yapıomuş falan , sevgilimde göz ucuyla bi bakmış , bu açmışmı memesini Benimki anında fırlamış yerinden İyi bari dedim izin vermiş ordan çıkmana Nasıldı güzelmiydi silikonlu falan diom , kuscam şimdi deme böyle diodu

ayyyyyyyyyyy iğranççççç

goz ucuyla bakmıs bide vay vay

benimde bi arkadasima olmus , simdi bunlar yazin turkiyeye arabayla gidiyolarmis,
sirbistanmi bulgaristan mi oralarda bi yerlerde mola almislar, benim arkadasta biraz hava alayim diye
arabanin disina cikmis oyle duruyomus, bi travesti gelmis, bunun yanagindan makas fln almislar cocuk
neye ugradigini sasirmis zaten yol yorgunu

cocuk noluyo ya gidin basimdan fln demis, bunlarda cok tatlisin sen yaa fln demeye baslamislar
tam o sirada bizim bu arkadasin annesi yetismis uzak durun oglumdan diye bi fircalamis bunlari
bunlar tabi topukluyoreeee[/COLOR][/B]

Son düzenleme:

annesi olmasaaa memoşşş onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…