- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
oldum valaha ama hızımı alamadım hala devam ediyorum bir yandanda msj yazıyorum kk ya
bu arada bana herkes kızcak ama ben ona ne msj attım nede aradım akşam 12 ye kdr sürünmesini istyrm beni merak etsin delirsin biraz of çok kötüyüm ben ya
Ayyy memoş memoş diye diye aklıma geldi benimde , yazın benim sevgilimede bi travesti dolmuşta bakııııp bakıp duruomuş , sevgilim cam kenarında oturuomuş buda gelmiş yanına oturmuşmu sonra , yani benimki kaldı içerdeBu arada bana sürekli mesaj atıo böyle yapta şöyle yaptı diye , neyse bu travestiye bi haller olmuş bişiler yapıomuş falan , sevgilimde göz ucuyla bi bakmış , bu açmışmı memesini Benimki anında fırlamış yerinden İyi bari dedim izin vermiş ordan çıkmana Nasıldı güzelmiydi silikonlu falan diom , kuscam şimdi deme böyle diodu
neysee herkesin sewgilisi ile arası düzeldiğine göreeeeeMemoşşş vaktiiiii
Ayyy memoş memoş diye diye aklıma geldi benimde , yazın benim sevgilimede bi travesti dolmuşta bakııııp bakıp duruomuş , sevgilim cam kenarında oturuomuş buda gelmiş yanına oturmuşmu sonra , yani benimki kaldı içerdeBu arada bana sürekli mesaj atıo böyle yapta şöyle yaptı diye , neyse bu travestiye bi haller olmuş bişiler yapıomuş falan , sevgilimde göz ucuyla bi bakmış , bu açmışmı memesini Benimki anında fırlamış yerinden İyi bari dedim izin vermiş ordan çıkmana Nasıldı güzelmiydi silikonlu falan diom , kuscam şimdi deme böyle diodu
goz ucuyla bakmıs bide vay vay
HahahaaNapıo bu die bakmıştır canım yanlış anlaşılmasın
biz anlarız bak ona gore
ivettt gazamızz mübarek olsn kızlar.. Beren özüne döndü...Allah sana da bi memos versinde o zaman sen bu cocugun kıymetını bılırsın...
benimde bi arkadasima olmus , simdi bunlar yazin turkiyeye arabayla gidiyolarmis,
sirbistanmi bulgaristan mi oralarda bi yerlerde mola almislar, benim arkadasta biraz hava alayim diye
arabanin disina cikmis oyle duruyomus, bi travesti gelmis, bunun yanagindan makas fln almislar cocuk
neye ugradigini sasirmis zaten yol yorgunu
cocuk noluyo ya gidin basimdan fln demis, bunlarda cok tatlisin sen yaa fln demeye baslamislar
tam o sirada bizim bu arkadasin annesi yetismis uzak durun oglumdan diye bi fircalamis bunlari
bunlar tabi topukluyoreeee[/COLOR][/B]
annesi olmasaaa memoşşş onuuu
valla nolurdu bilmiom, cocuk zaten hem yol yorgunu hem uykusuzluk boyle saf saf ne dese yapacakti heralde
geçç kalldım biraz sanki kızlarrr hayırlıolsun dicemde memoşlarla nekdr dogru hayırlı olabilr bilemedim :86:
ıııh anlamayın lütfen , gülme komşuna gelir başına he :76:
valla nolurdu bilmiom, cocuk zaten hem yol yorgunu hem uykusuzluk boyle saf saf ne dese yapacakti heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?