Memoşcular Topiğii :64::64::64::64:

ne gribi ayol uykum var dedik wenars hapşuruk dedi birisi çıktı keçi gribi dedi annaamm felaket tellalı oldunuz valla

burdan bişey itiraf etmek istiyorum

sen! memoş!
evet çok güzel bacakların olabilir!
hatta popon benimkinden daha çıkık da olabilir!
ama bendeki bu aslan gibi yürek var ya bu yürekkk
şeyy kem kümmm yani bişey yok memoş abi tamam gelme üstüme korkuyorummm:18::18::18:
yok memoş abi demedim ben yani memoş hanım, hanım mehmet amaaaannnnn

hanım mehmet
güzel güzell anlaşmaya varıcanız aranızda sevgilin bu duruma ne der bilemiorm taabisi

yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım deeee memoşaa damardan girrrr

tivii kaptan olayı ne ben kaçırdım oralarııı :26::26::26:

fantezinin kraı bizdeeee benim kaptann dün memoşş indirdi galiba dünnn:18::18::18::18:

boşverr sewgilinlee aran süperr yaaa çamaşır suyuu sana şimdiiii mis gelirrr

zaten hiç takmıyorum kokuyu dolabımı yıktım ney giysem dieee sonunda gittim elbise aldım güzel bi tane offf yarın çok güzel olmam lazım resmini çekip koyarım buraya

twiiiii gemide memoş varsa eğerr o bembeyaz üniformaların içinde de pek seksüü görünüyordurr
ayyyy sormaa yaaa çok yakışıklı oluyolarr ama üniforma giymiyolar bazenn atletle çalışıyolarrrr :18::18::18::18::18:daha beterr
tivii kaptan olayı ne ben kaçırdım oralarııı :26::26::26:

cnm benim sewgilimmm gemide kaptann hepsi erkek dolayısıylaa memoş çokturrrrdünde benii ihmal etti netten bişi indiryorum dedii kesin memoş videolarıydııı

cnm benim sewgilimmm gemide kaptann hepsi erkek dolayısıylaa memoş çokturrrrdünde benii ihmal etti netten bişi indiryorum dedii kesin memoş videolarıydııı

kıyamam yazık sana en kötü durumda olan senmisin şimdi :26: hadi aliiinin yanında wenars var kaptanın yanında sende yoksun eyyyvah eyvaah

hanım mehmet
güzel güzell anlaşmaya varıcanız aranızda sevgilin bu duruma ne der bilemiorm taabisi

sevgülüşüm ne diyecek canına minnet olur gibime geliyor
bugün benim konumda birisi "sevgilin yüz veriyordur ondan peşinizi bırakmıyordur" dedi
benimkisi gizli gizli poposuna çimdik falan atıp ümit mi veriyor acabaayy duymasın benii topuklarıma sıkarr

tiwiii neee atlet miiiii
yandın sen kızımmmmmböyle ağlayarak el sallayan olursa eğer gemiden sevgiline, bil ki sevgilinin memoşu odur
benn oo mendiliii öhö öhööö sölemicimmmmm
kıyamam yazık sana en kötü durumda olan senmisin şimdi :26: hadi aliiinin yanında wenars var kaptanın yanında sende yoksun eyyyvah eyvaah

ayyy sorma cnmm yaaa sewgilimde boylu posluu :18::18::18: ama benim endamım ona yeterrr memoşa değişmez beniii değişmez dimii heee dimiii kızlarr:18::18::18:

benn oo mendiliii öhö öhööö sölemicimmmmm

ayyy sorma cnmm yaaa sewgilimde boylu posluu :18::18::18: ama benim endamım ona yeterrr memoşa değişmez beniii değişmez dimii heee dimiii kızlarr:18::18::18:

valla bilemiyorum onca erkek denize açılında dönmüyolarda

off cok fenaaa .. yapıoo ki gitmio memoşşş umut verio demekkii seninkii sende uzaktasınn.. hem belki gittis yerlerin haberinide veriodur tesadüf gibi buluşuolardır :18:

amaa memoştaa taşş gibiymişş şekerimm anlattığına göree kezzap atasım geldii heeeee memoşşşş go homeeeee adamı hasta etmee lennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…