- Konu Sahibi MakaraKukara
-
özelllll söleyemem şekerimmmmmmemoşun kırbaçıyla vurcam sanaa
burdan bişey itiraf etmek istiyorum
sen! memoş!
evet çok güzel bacakların olabilir!
hatta popon benimkinden daha çıkık da olabilir!
ama bendeki bu aslan gibi yürek var ya bu yürekkk
şeyy kem kümmm yani bişey yok memoş abi tamam gelme üstüme korkuyorummm:18::18::18:
yok memoş abi demedim ben yani memoş hanım, hanım mehmet amaaaannnnn
burdan bişey itiraf etmek istiyorum
sen! memoş!
evet çok güzel bacakların olabilir!
hatta popon benimkinden daha çıkık da olabilir!
ama bendeki bu aslan gibi yürek var ya bu yürekkk
şeyy kem kümmm yani bişey yok memoş abi tamam gelme üstüme korkuyorummm:18::18::18:
yok memoş abi demedim ben yani memoş hanım, hanım mehmet amaaaannnnn
twiiiii gemide memoş varsa eğerr o bembeyaz üniformaların içinde de pek seksüü görünüyordurr
twiiiii gemide memoş varsa eğerr o bembeyaz üniformaların içinde de pek seksüü görünüyordurr
fantezinin kraı bizdeeee benim kaptann dün memoşş indirdi galiba dünnn:18::18::18::18:
boşverr sewgilinlee aran süperr yaaa çamaşır suyuu sana şimdiiii mis gelirrr
ayyyy sormaa yaaa çok yakışıklı oluyolarr ama üniforma giymiyolar bazenn atletle çalışıyolarrrr :18::18::18::18::18:daha beterrtwiiiii gemide memoş varsa eğerr o bembeyaz üniformaların içinde de pek seksüü görünüyordurr
tivii kaptan olayı ne ben kaçırdım oralarııı :26::26::26:
cnm benim sewgilimmm gemide kaptann hepsi erkek dolayısıylaa memoş çokturrrrdünde benii ihmal etti netten bişi indiryorum dedii kesin memoş videolarıydııı
hanım mehmet
güzel güzell anlaşmaya varıcanız aranızdasevgilin bu duruma ne der bilemiorm taabisi
benn oo mendiliii öhö öhööötiwiii neee atlet miiiii
yandın sen kızımmmmmböyle ağlayarak el sallayan olursa eğer gemiden sevgiline, bil ki sevgilinin memoşu odur
kıyamam yazık sana en kötü durumda olan senmisin şimdi :26: hadi aliiinin yanında wenars var kaptanın yanında sende yoksun eyyyvah eyvaah
benn oo mendiliii öhö öhööösölemicimmmmm
ayyy sorma cnmm yaaa sewgilimde boylu posluu :18::18::18: ama benim endamım ona yeterrrmemoşa değişmez beniii değişmez dimii heee dimiii kızlarr:18::18::18:
sevgülüşüm ne diyecek canına minnet olur gibime geliyor
bugün benim konumda birisi "sevgilin yüz veriyordur ondan peşinizi bırakmıyordur" dedi
benimkisi gizli gizli poposuna çimdik falan atıp ümit mi veriyor acabaayy duymasın benii topuklarıma sıkarr
sevgülüşüm ne diyecek canına minnet olur gibime geliyor
bugün benim konumda birisi "sevgilin yüz veriyordur ondan peşinizi bırakmıyordur" dedi
benimkisi gizli gizli poposuna çimdik falan atıp ümit mi veriyor acabaayy duymasın benii topuklarıma sıkarr
benn oo mendiliii öhö öhööösölemicimmmmm
ayyy sorma cnmm yaaa sewgilimde boylu posluu :18::18::18: ama benim endamım ona yeterrrmemoşa değişmez beniii değişmez dimii heee dimiii kızlarr:18::18::18:
valla bilemiyorum onca erkek denize açılında dönmüyolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?