- Konu Sahibi MakaraKukara
-
amaa memoştaa taşş gibiymişş şekerimm anlattığına göree kezzap atasım geldii heeeeememoşşşş go homeeeee adamı hasta etmee lennnn
off cok fenaaa.. yapıoo ki gitmio memoşşş umut verio demekkii seninkii sende uzaktasınn.. hem belki gittis yerlerin haberinide veriodur tesadüf gibi buluşuolardır :18:
eviine gidio gitmesinede tek gitmek istemio amafilmleri varmış eviindee nasılll şeylerse artıkın
kalbimm sıkıştıııı ooo my goodd:84::84::84: yaza nişanlım olcakk napsamkii:18::18::18: ya onlarada yüzük taktıysaaa:93:
şeyy yani kem küm hıhıı değişmezz :44::44::44:
yeşiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
ayyy içime kurt düşürdün şimdi bakkk
yoksa evlerinin yakının boş ev oldugunu da sevgülüşüm mü smylediii:18:rahat rahat bulusmak içinn:18::18:
mikiliii filmmmmo filmlerin nasıl filmler oldugunu dün tiwii söylemiştii
şeyli filmmçıkık popolu memoşlu filmm
valla şimdi onlar açıık açık denizlere açılıyolar senden önce hollandaya gidip evlenmeyeceklerine göre az kalmış yaza kadar bişi olmaz (inşallah)
yaaaa önceden diyodum her limanda bi hatunnn şimdi her limanda bi memoşşşşbide dizi çıktıı öyle bir geçer zamankiii carolin çıktıı ondanda geçtimm 4yerden sarıldım benn yaaaa
oooof tabii yaaaaaaaaaaaa. yoksa nerden bulacak tam karşısında evii hem adresini vermiş olamaz ya istemese ..direk götürmüştür orayasende uzaktasnn ztn nolcak die getirmştr hemen dibineee
o filmlerin nasıl filmler oldugunu dün tiwii söylemiştii
şeyli filmmçıkık popolu memoşlu filmm
valla şimdi onlar açıık açık denizlere açılıyolar senden önce hollandaya gidip evlenmeyeceklerine göre az kalmış yaza kadar bişi olmaz (inşallah)
oooof tabii yaaaaaaaaaaaa. yoksa nerden bulacak tam karşısında evii hem adresini vermiş olamaz ya istemese ..direk götürmüştür orayasende uzaktasnn ztn nolcak die getirmştr hemen dibineee
mikiliii filmmmmkırbaçlıııı mikiiii tawşan kovalıooo
kırbaçlı miki tüylü kelepçelerle yatağa bağlamış tavşanı
kırbaçlı miki tüylü kelepçelerle yatağa bağlamış tavşanı
miki ve tavşan he
tavşanlar dünyanın en çok şey yapan canlılarıymış biliyo musunuzz şeyy hanii şeyyy anladınız siz onu
tavşanlar dünyanın en çok şey yapan canlılarıymış biliyo musunuzz şeyy hanii şeyyy anladınız siz onu
kızlar beni pek alıştırdılar memoşuma napimm
artık onsuz bir sevgili istememmm
onun sırnaşmadıgı sevgiliye sevgili mi derim ben hıhh
hepinizin bir memoşu vardır belki sevgilisi uzakta olanlara söylüyorummm
bizimde tavsanımız varama namuslu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?