Memoşcular Topiğii :64::64::64::64:

off cok fenaaa .. yapıoo ki gitmio memoşşş umut verio demekkii seninkii sende uzaktasınn.. hem belki gittis yerlerin haberinide veriodur tesadüf gibi buluşuolardır :18:

yeşiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
ayyy içime kurt düşürdün şimdi bakkk
yoksa evlerinin yakının boş ev oldugunu da sevgülüşüm mü smylediii:18:rahat rahat bulusmak içinn:18::18:

kalbimm sıkıştıııı ooo my goodd:84::84::84: yaza nişanlım olcakk napsamkii:18::18::18: ya onlarada yüzük taktıysaaa:93:

valla şimdi onlar açıık açık denizlere açılıyolar senden önce hollandaya gidip evlenmeyeceklerine göre az kalmış yaza kadar bişi olmaz (inşallah)

yeşiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
ayyy içime kurt düşürdün şimdi bakkk
yoksa evlerinin yakının boş ev oldugunu da sevgülüşüm mü smylediii:18:rahat rahat bulusmak içinn:18::18:

oooof tabii yaaaaaaaaaaaa. yoksa nerden bulacak tam karşısında evii hem adresini vermiş olamaz ya istemese ..direk götürmüştür oraya sende uzaktasnn ztn nolcak die getirmştr hemen dibineee

o filmlerin nasıl filmler oldugunu dün tiwii söylemiştii
şeyli filmm çıkık popolu memoşlu filmm
mikiliii filmmmm kırbaçlıııı mikiiii tawşan kovalıooo
valla şimdi onlar açıık açık denizlere açılıyolar senden önce hollandaya gidip evlenmeyeceklerine göre az kalmış yaza kadar bişi olmaz (inşallah)

amannn salla gitsnnn napimm paylaşmam lazımm memoştan değerlimiii

yaaaa önceden diyodum her limanda bi hatunnn şimdi her limanda bi memoşşşş bide dizi çıktıı öyle bir geçer zamankiii carolin çıktıı ondanda geçtimm 4yerden sarıldım benn yaaaa

yapacak bişeyin de kalmadı ki her limanda ikişer tane. bi carolin bide memoş artık kaç limana ugruolarsa bilemicem

oooof tabii yaaaaaaaaaaaa. yoksa nerden bulacak tam karşısında evii hem adresini vermiş olamaz ya istemese ..direk götürmüştür oraya sende uzaktasnn ztn nolcak die getirmştr hemen dibineee

hayın sevgülüş ne olacakkk
ben biliyodum zaten böyle bişey olacağını o popoya daha fazla dayanamayacağını

o filmlerin nasıl filmler oldugunu dün tiwii söylemiştii
şeyli filmm çıkık popolu memoşlu filmm

bişi olmazzzzzzzz wenarssss rahat oll relaxxx şkerimmmmmm

anaa benim sevgilim uzakta:18::18:
nayirr nolamaz boyle bisey simdi
ben sevgilime sorsam senin bi mamosun varmi diye bu kurtlar vadisindeki mamosu anlar
biraz gec kaldim ama en son buna yorum yapiyodumki cikmak zorunda kaldim basladigim isi yarim birakmayi sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…