- Konu Sahibi MakaraKukara
-
aaaaaaaaaaaaaaa pessssstabikii sadece oo değill de :78::78::78::78: ah ahhhhh
hadi artik itiraf et sende bi memossun
een yakın zamanda koklaşn inş
memoş bırakmas seninkini böyle giderse. olayın iç yüzünü bilmiyoruz tabi umut veriyomu belli deil
evet kızlar siz minyon oldugunuz icin memoslara kaptırıyosunuz bakın ben at gibiyim mesela oyuzden memos falan yok
aaa 10 yılı siz mi devirdiniz de sende
yarın öbür gün memoşun biri sevgline seni kötüler vallaa
şu minyon kızı mıı yoksaa at gibi hatun mu istersin diyee:84::84:
amaniiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:84::84:
daracık beyaz şort giyip bacaklarını ağdaladı mıydı yandınn:18:
işte duydunuz gördünüz kendi elleriyle yazdı ben de at gibiyim dedi moon da bir memoş evett kızlar bakın bakınnnn
işte duydunuz gördünüz kendi elleriyle yazdı ben de at gibiyim dedi moon da bir memoş evett kızlar bakın bakınnnn
aaaaaaaaaaaaaaa pessssstabikii sadece oo değill de :78::78::78::78: ah ahhhhh
ağzımdan aldınn kıssss inann kiii
bildin
yani sevgilinin gururu oksaniyodur belki hosuna gidiyodur ama sana belli etmiyodur
cunku ne senden nede ondan olmak istemiyodur belki
moon memoşşş go homee
ohaaa falan oldumm yaaaa aramızda memoşş beslemişş yaaaaa pessss yakıştımı sanaa heeee yakıştımııı moon
ahhh cnmmm bir of çeksemm karşıki dağlar yıkılırr çok özledimm yaaa anlatamam üfffftiwiiicimm ahh ahhhh derken?
ben şeyliyorum sen de ahhlıyosunnn
yakın zamanda sevgülüşlerimizi görmezsek biterizz
bak kızım senin sevgilin kaptan dimi nasıl biliyorumiste ben onu tanıyorum tamammı cık aramızdan yolunmadık yerini bırakmam
demesene öyle mermaidd
ağlarım heee
benim sevgülüşüm bilmez öyle popoya çimdik yanağa makas falann
yani ben buna inanmak istiyorumm
bak kızım senin sevgilin kaptan dimi nasıl biliyorumiste ben onu tanıyorum tamammı cık aramızdan yolunmadık yerini bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?