- Konu Sahibi MakaraKukara
-
bende yere yatıp bacaklarımı arkaya doğru kaldırıyorum sopa hareketleri yapıyorum bel için ama popo en zor yer yaaaa :44: bide eğilip kalkma var memoş kesin onu yapıooo
bende yere yatıp bacaklarımı arkaya doğru kaldırıyorum sopa hareketleri yapıyorum bel için ama popo en zor yer yaaaa :44: bide eğilip kalkma var memoş kesin onu yapıooo
sadece foyamı cıkardım ortaya gene iyisiniz
vaay
rekabet guzeldir, galip biz oldugumuz surece
evet twilightcim hergun bu hareketi yapiyoruz canimcim
bir hareket daha var ama soylemicim
benım goguslerım varr aa sende yok.. benım bacaklarımda kıllar cok az sende cok fazla cıkıo... hatta gıt onundekını kestır cok ıtıcı dıyee .. baslayabılırızz
moon cok tehlikelisin sen
bel hareketi sopayla nasıl oluyo anlat bakim sen bana bii
tamamdır cnmm benim kaptan geldi gelcek yetişirmi sizceee:18::18::18::18:
şimdii şekerim oklavadan daha kalınn bi sopa all ensene koyy kollarınla tutu sağ sol dön ama sadece belin döncekk sonra yanlara eğilcenn bunlardan 5 tane 50 yap haftada 3 kere bak bakem göbek kalıyomu yanda fazlalık kalıyomu sırtta fazlalık kalıyomu göğüsler bile dikleşioo benim üst kuruduu da kalça çok az varr ama kaptanda öle sewiyooo:78::78::78::78: kadın dediğin kalçalı olurr acıkkk
bir hareket daha var ama soylemicim
en güzel hareketleri sen bilirsin tabi memoşun en yakın arkadasısın sonuctaa
şimdii şekerim oklavadan daha kalınn bi sopa all ensene koyy kollarınla tutu sağ sol dön ama sadece belin döncekk sonra yanlara eğilcenn bunlardan 5 tane 50 yap haftada 3 kere bak bakem göbek kalıyomu yanda fazlalık kalıyomu sırtta fazlalık kalıyomu göğüsler bile dikleşioo benim üst kuruduu da kalça çok az varr ama kaptanda öle sewiyooo:78::78::78::78: kadın dediğin kalçalı olurr acıkkk
biliyorum bunuuuuu
evet oyle cıkıkki popomuz anadolu-avrupa yakası arası kopru gorevi gorebilir
cnmmmmmmmmmmmm söleseen kısss hadi bee hacııı
sırt ustu yatıyosun ellerini yana dogru uzat...bacaklarını biraz kendine dogru cekik vaziyette kalcanı yukarıya dogru kaldırıyorsun...nefes alırken kalcanı sıkıp kaldırıyon nefes verirken indiriyon....
ama süper bii harekettt hemen faydası varrr bacaklara ağırlık vermem lazımmm:18::18::18::18: 15 kilo birden verincee:78::78::78:
benim popişim yanlara değil arkaya doğru büyüyo yaa ne var yanlara doğru da gitse biraz
bunun hareketi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?