Allah yedirmesin hakkından fazla isteyene.
Ayy triska akakce.com gibisin yeminle
Herşeyin en uygununu nasıl buluyorsun gözünü seveyim bana da öğret bu ilmi
Hancock kayseride yıllık istiyorlar kiraları genelde memur maaşı garanti diye buralarda da çoğu ilana yazarlar tercih sebebi diye.
İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz
Ayıp vallahi, ayıp. Şark kurnazlığıdır bu resmen.gerçekten öyle sahibinden.com a girin kayseri kiralık evlere bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız not kısmında kesinlikle yıllık euro hesabıdır kem küm edecekler aramsın yazan var ya
Talas çarşı o taraflardan bakıyoruz teşekkür ederim ilginiz için
Sanki evi 100 Tl ye veriyorlar da bir de yıllık peşin.Evet malesef 1 yıl peşin istiyorlar hem de euro hesabı uçuk fiyatlardelirmişler
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...us1-165-m2-luxx-kiralik-daire-320238633/detayTalas çarşı o taraflardan bakıyoruz teşekkür ederim ilginiz için
ahahahah triska, süpersiiiiinhttps://www.sahibinden.com/ilan/eml...us1-165-m2-luxx-kiralik-daire-320238633/detay
Aradım konuştum Ayhan bey ilgileniyo.
Memur şartı arıyo musunuz dedim neiş yapıyosunuz dedi eşim bilg mühendisi dedim. Yarı memur sayılırsınız olur dedi.
Ben istanbuldayım arkadaşım arıycak dedim ararsın yarın geldim kayserideyim görebilir miyim diye
hayırlı olsun
Ayy triska akakce.com gibisin yeminle
Herşeyin en uygununu nasıl buluyorsun gözünü seveyim bana da öğret bu ilmi
Hancock kayseride yıllık istiyorlar kiraları genelde memur maaşı garanti diye buralarda da çoğu ilana yazarlar tercih sebebi diye.
İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz
Orası neresi yahu? Kayseri imiş. Şaka gibi. Kimse alınmasın gücenmesin ama Kayseri metropol mü? Çok mu yaşanılası bir yer? Avrupa'nın başkenti, bütün kurumsal büyük firmaların toplandığı bir yer mi ki bu kadar yüksek bir bedel ödemeniz gerekiyor ev tutabilmeniz için? Şark kurnazlığı ile ünlü diye biliyorum ben daha çok. Yok bir yıllık peşin bilmem ne bir de Euro. Kafayı yemiş bunlar.
Çok eskiden ev kiraları döviz (efektif) üzerinden ödenirdi ama o zamanlar haklıydı insanlar, ekonominin hali hal değil, TL'nin değeri pul olmuş, habire devalüasyon, enflasyon uçmuş falan... O zamanlar haklı olabilirlerdi ama şu an bunun yapılması çok saçma, ağzıyla bile gülemiyor insan o derece saçma.
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...us1-165-m2-luxx-kiralik-daire-320238633/detay
Aradım konuştum Ayhan bey ilgileniyo.
Memur şartı arıyo musunuz dedim neiş yapıyosunuz dedi eşim bilg mühendisi dedim. Yarı memur sayılırsınız olur dedi.
Ben istanbuldayım arkadaşım arıycak dedim ararsın yarın geldim kayserideyim görebilir miyim diye
hayırlı olsun
Allah yardimciniz olsun.Gonlunuze gore bir yer bulursunuz insaAllah tez vakitte...Yazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.
İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böylene demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz
o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.
dua edin lütfen ev bulup yerleşebileyim
Esim yillar once orda bi sure yasamisti,daha o zaman demisti kiralar yillik diye.Demek hala degisen bisey olmamisEvet malesef 1 yıl peşin istiyorlar hem de euro hesabı uçuk fiyatlardelirmişler
Bu ne ya evlenmek icin memur olmak gerektigi yetmuyorda simdide bu mu cikti karsimiza eeee vatana vede millete hayirli olsun o zamanYazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.
İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böylene demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz
o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.
Yazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?