Bi de bekara ev vermeyen bi zihniyet var!
Memurun maasi duzenli tamam ama bu kirayi duzenli odeyecegini garantilemez ki ,cok sacma.
memura haciz gelse siciline işlenebiliyor, böyle bir şey başına gelsin istemez memur adam da öder, gibi bir düşünce var.
ya da icraya versen maaşından tahsil edebiliyorsun
çalıştığı yeri düzeni belli olmayan bir adamı ara da bul, ödemese bıraksa gitse uğraşırsın, diye düşünüyorlar. bir de işte 8-5 çalışır erken yatar kalkar düzeni bellidir gibi düşünceler. sanki özelda çalışan her gece alem yapıyor
ama bu adamlar zaten 1 senelik peşin istiyormuş kirayıdaha nesine memur istiyorlarmış, o kısmı Kayseri tutuculuğu sanırım.
ne yurt dışı yahu kayseri bu bahsettiğim yer
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...us1-165-m2-luxx-kiralik-daire-320238633/detay
Aradım konuştum Ayhan bey ilgileniyo.
Memur şartı arıyo musunuz dedim neiş yapıyosunuz dedi eşim bilg mühendisi dedim. Yarı memur sayılırsınız olur dedi.
Ben istanbuldayım arkadaşım arıycak dedim ararsın yarın geldim kayserideyim görebilir miyim diye
hayırlı olsun
Var ya o aç gözlü ev sahiplerini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Onlar yüzünden çokk radikal bi karar aldım. Dört senede bezdirdiler beni ve eşimi. Ne istekleri biter, ne dırdırları. Allahınızdan bulun. Adam evi boyadım depoziti vermem dedi, bakıyoruz tüm duvarlarda mürekkep kalem izi var. Adam bizi uyarıyor karı koca kavgası olmasın, bizim gürültümüz olur, siz yapmayacaksınız, özel hayata saygı duyacakmışız pehhhh!!!! Alın beş para etmez evinizi başınıza çalın. Mecbur kalmasam taşınmazdım bu eve, dört ay yetti bana. Pire bastı evi, alt katta kedi besliyorlar. Kimsenin umrunda değil. Amann Allah yardımcın olsun arkadaşımmm, çok zor ev sahipleriyle uğraşmak. Allah bunlara öyle bi ders versin ki, şu emlak balonu öyle bi patlasın kiii inşallahhhh, b.k gibi evlere 1300 tl istiyorlar insafff.
Allah Allah bizim bina 8 daire 5 i kiracı 5 i de serbest meslekYazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.
İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böylene demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz
o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.
dua edin lütfen ev bulup yerleşebileyim
Yazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.
İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böylene demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz
o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.
dua edin lütfen ev bulup yerleşebileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?