- 2 Temmuz 2023
- 302
- 567
- 18
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
En azından hafta sonu resmi ve dini tatilleri var.Atanmak nasıl bir duygu? Açıkçası benim ve milyonların hayallerini süslüyor. Belki çok büyük bir şey değil hatta biliyorum memurlar da gecinemiyor, ama Tr şartları malum bazı bölümler için elimizdeki en iyi secenek. Atandıktan sonra hayatınızda neler değişti? Memur olmaktan mutlu musunuz? Kpss surecinizde sizi en cok motive eden neydi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Evet şu cumartesi pazar olayi heleEn azından hafta sonu resmi ve dini tatilleri var.
Ben memnunum sevdiğim işi yapıyorum. Öğretmenim.Atanmak nasıl bir duygu? Açıkçası benim ve milyonların hayallerini süslüyor. Belki çok büyük bir şey değil hatta biliyorum memurlar da gecinemiyor, ama Tr şartları malum bazı bölümler için elimizdeki en iyi secenek. Atandıktan sonra hayatınızda neler değişti? Memur olmaktan mutlu musunuz? Kpss surecinizde sizi en cok motive eden neydi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Özel sektörde yeri geliyor.Haftalik izin olmuyor.Mesaiye kalıyorsun.Ucret vermiyorlar.Evet şu cumartesi pazar olayi heleuzaktan kulağa çok hoş geliyor
Bebeğiniz varken hazırladınız bir de öyle mi. Helal olsun vallahi. Musmutlu ömürler diliyorum sizlereBen memnunum sevdiğim işi yapıyorum. Öğretmenim.
Kpss çalışırken motivasyonum bebeğimdi. Ona iyi bir gelecek sağlamak için iki kat çalışıyordum.
Teşekkür ederim. İnanıyorum ki siz de burdan bize atandım diye müjdeyi vereceksiniz.Bebeğiniz varken hazırladınız bir de öyle mi. Helal olsun vallahi. Musmutlu ömürler diliyorum sizlere
Özel sektör kitap olsa önsözünü yazarımÖzel sektörde yeri geliyor.Haftalik izin olmuyor.Mesaiye kalıyorsun.Ucret vermiyorlar.
2010 2011 senelerinde Ptt'de lise stajyeriydim.İdare katındaki memurlar çok rahat.Alt kattaki memurlar seri çalışıyordu.Bir sene sonra özelleştirilmiş orası.İse girmek istedim.Universite bitir alalım dediler.Gecen bayramın birinci günü postacı gördüm.Ozellestirme olmasaydı oda tatil yapardı.
Bir daha sınava girmeyecek olmakAtanmak nasıl bir duygu? Açıkçası benim ve milyonların hayallerini süslüyor. Belki çok büyük bir şey değil hatta biliyorum memurlar da gecinemiyor, ama Tr şartları malum bazı bölümler için elimizdeki en iyi secenek. Atandıktan sonra hayatınızda neler değişti? Memur olmaktan mutlu musunuz? Kpss surecinizde sizi en cok motive eden neydi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
İnşallah. Hayırlısı ise eğer inşallah gerçekleşir bu. Çünkü milletin ağız kokusunu çekmekten bir hal oldum. En azından kendi işimi yapmış olurumTeşekkür ederim. İnanıyorum ki siz de burdan bize atandım diye müjdeyi vereceksiniz.
Orası kesinlikle öyle... Ama bir de biz özel sektörde çalışanları düşünün durum bizler için çarpı iki kat daha zor, hal böyle olunca memurluk bile gözüne olduğundan güzel geliyor insaninSu saatten sonra atanmak neyı degiştirir bılmem
Kazanılan para üç günde bıtıyor, mesela eşim DHMİ de muhendıs
Bıraksam mı diyorciftci olarak mı devam etsek yurt dısına mı gitsek karar asamasındayız
Mezun olduktan 3 ay sonra atandım, öğretmenim. Şimdiki aklım olsa atanır atanmaz terapiye başlardım, insanın kendisine yapacağı en güzel yatırım bence (benim travmatik olmasına gerek yok). Böyle boştan konuşmak gibi gelmesin ama atanmayıp benden daha mutlu, umutlu birçok arkadaşım var. Elbette büyük avantajları da var ama şöyle diyim; mutsuzsanız bi elinizden tutar sırtınızı sıvazlar ama o kadar, gerisi sizde. Mutluysanız zaten buna da ihtiyacınız yok, aman ne bileyimAtanmak nasıl bir duygu? Açıkçası benim ve milyonların hayallerini süslüyor. Belki çok büyük bir şey değil hatta biliyorum memurlar da gecinemiyor, ama Tr şartları malum bazı bölümler için elimizdeki en iyi secenek. Atandıktan sonra hayatınızda neler değişti? Memur olmaktan mutlu musunuz? Kpss surecinizde sizi en cok motive eden neydi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Benim en büyük motivem manyak akrabaların suratına suratına vurabilmekti. Vurdum mu? Hem de tam 12 den .Atanmak nasıl bir duygu? Açıkçası benim ve milyonların hayallerini süslüyor. Belki çok büyük bir şey değil hatta biliyorum memurlar da gecinemiyor, ama Tr şartları malum bazı bölümler için elimizdeki en iyi secenek. Atandıktan sonra hayatınızda neler değişti? Memur olmaktan mutlu musunuz? Kpss surecinizde sizi en cok motive eden neydi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Meslegınız nedir atanırsanız ne kadar rahat edersiniz misalOrası kesinlikle öyle... Ama bir de biz özel sektörde çalışanları düşünün durum bizler için çarpı iki kat daha zor, hal böyle olunca memurluk bile gözüne olduğundan güzel geliyor insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?