Memur Hanımlar bakar mısınızz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sarifrezyaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
302
567
18
Atanmak nasıl bir duygu? Açıkçası benim ve milyonların hayallerini süslüyor. Belki çok büyük bir şey değil hatta biliyorum memurlar da gecinemiyor, ama Tr şartları malum bazı bölümler için elimizdeki en iyi secenek. Atandıktan sonra hayatınızda neler değişti? Memur olmaktan mutlu musunuz? Kpss surecinizde sizi en cok motive eden neydi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?

Atanmak nasıl bir duygu? Açıkçası benim ve milyonların hayallerini süslüyor. Belki çok büyük bir şey değil hatta biliyorum memurlar da gecinemiyor, ama Tr şartları malum bazı bölümler için elimizdeki en iyi secenek. Atandıktan sonra hayatınızda neler değişti? Memur olmaktan mutlu musunuz? Kpss surecinizde sizi en cok motive eden neydi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
En azından hafta sonu resmi ve dini tatilleri var.

Ben memnunum sevdiğim işi yapıyorum. Öğretmenim.

Kpss çalışırken motivasyonum bebeğimdi. Ona iyi bir gelecek sağlamak için iki kat çalışıyordum.🧿🥰

Evet şu cumartesi pazar olayi hele 😍 uzaktan kulağa çok hoş geliyor😃
Özel sektörde yeri geliyor.Haftalik izin olmuyor.Mesaiye kalıyorsun.Ucret vermiyorlar.
2010 2011 senelerinde Ptt'de lise stajyeriydim.İdare katındaki memurlar çok rahat.Alt kattaki memurlar seri çalışıyordu.Bir sene sonra özelleştirilmiş orası.İse girmek istedim.Universite bitir alalım dediler.Gecen bayramın birinci günü postacı gördüm.Ozellestirme olmasaydı oda tatil yapardı.

Ben memnunum sevdiğim işi yapıyorum. Öğretmenim.

Kpss çalışırken motivasyonum bebeğimdi. Ona iyi bir gelecek sağlamak için iki kat çalışıyordum.🧿🥰
Bebeğiniz varken hazırladınız bir de öyle mi. Helal olsun vallahi. Musmutlu ömürler diliyorum sizlere 💖

Özel sektörde yeri geliyor.Haftalik izin olmuyor.Mesaiye kalıyorsun.Ucret vermiyorlar.
2010 2011 senelerinde Ptt'de lise stajyeriydim.İdare katındaki memurlar çok rahat.Alt kattaki memurlar seri çalışıyordu.Bir sene sonra özelleştirilmiş orası.İse girmek istedim.Universite bitir alalım dediler.Gecen bayramın birinci günü postacı gördüm.Ozellestirme olmasaydı oda tatil yapardı.
Özel sektör kitap olsa önsözünü yazarım😃 gencecik yaşımda +75 hissetmemi sagladilar hep. Ah ah sabah 9 molasiz akşam 10a kadar çalıştığımı bilirim. Hakkini arayinca da bozuluyorlat

Atanana dek atanmak en büyük hayal, atamadan sonra yerini başka telaşlar, özentiler alıyor.

Elbette olumlu yönleri var, ancak ben özelde çalışan arkadaşlarımın farklı acilardan benden daha şanslı olduğunu da düşünüyorum. Bakmak görmek meselesi.

Mutluluk= memurluk değil.
Emin olabilirsiniz.
Gönlünüzce olsun.

Bir daha sınava girmeyecek olmak 😂

Teşekkür ederim. İnanıyorum ki siz de burdan bize atandım diye müjdeyi vereceksiniz.
İnşallah. Hayırlısı ise eğer inşallah gerçekleşir bu. Çünkü milletin ağız kokusunu çekmekten bir hal oldum. En azından kendi işimi yapmış olurum

Haftasonu tatil olması. Özelde cmtesi 6.30 a kadar calısmak okadar zor ki. Zam gelir patronun keyfine kaldın. Sigortan yattımı zam ne zaman yatacak maaş ne zaman yatırılacak bunlar sorun. Kurumsal firma değilse yandın zaten.
Sınavlar bir nimet özellikle merkezi atamada atanmak en iyisi kimseye ağız egmeden torpil bulmadan kaleminin hakkıyla. Cok calisin bir bayanın kendı parasını kazanması memurluk güzel bir duygu.

Su saatten sonra atanmak neyı degiştirir bılmem
Kazanılan para üç günde bıtıyor, mesela eşim DHMİ de muhendıs
Bıraksam mı diyor 🤷 ciftci olarak mı devam etsek yurt dısına mı gitsek karar asamasındayız
Orası kesinlikle öyle... Ama bir de biz özel sektörde çalışanları düşünün durum bizler için çarpı iki kat daha zor, hal böyle olunca memurluk bile gözüne olduğundan güzel geliyor insanin

Mezun olduktan 3 ay sonra atandım, öğretmenim. Şimdiki aklım olsa atanır atanmaz terapiye başlardım, insanın kendisine yapacağı en güzel yatırım bence (benim travmatik olmasına gerek yok). Böyle boştan konuşmak gibi gelmesin ama atanmayıp benden daha mutlu, umutlu birçok arkadaşım var. Elbette büyük avantajları da var ama şöyle diyim; mutsuzsanız bi elinizden tutar sırtınızı sıvazlar ama o kadar, gerisi sizde. Mutluysanız zaten buna da ihtiyacınız yok, aman ne bileyim 🥲

Benim en büyük motivem manyak akrabaların suratına suratına vurabilmekti. Vurdum mu? Hem de tam 12 den .

Öğretmenim . 5 yıl oldu atanalı.. atanmak için çok çabaladım ve çok şükür Allah nasip etti🤲 ilk atandığım yıllar aldığım ücret beni tatmin ediyordu istediğim gibi yiyip gelebiliyordum. Son yıllarda bu biraz zor hale geldi ama bu süreçte bir bebeğim oldu yarım gün okula gittiğim için bebeğimle de ilgilenebiliyorum .
Ben kpss sürecinde her şeyden vazgeçmiştim. Sevdiğim adamdan bile .. ama şimdi diyorum iyi ki vazgeçmişim bu günlere gelmişim

Orası kesinlikle öyle... Ama bir de biz özel sektörde çalışanları düşünün durum bizler için çarpı iki kat daha zor, hal böyle olunca memurluk bile gözüne olduğundan güzel geliyor insanin
Meslegınız nedir atanırsanız ne kadar rahat edersiniz misal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X