Memur Hanımlar bakar mısınızz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
11 sene bitti memur olalı bin şükür. öylesine mutluyum ki... evet işim çok çok zor, geceleri kalkip otopsiye gitmek hafta sonları nöbet veya gece 11 gibi işten dönmek zor evet ama ben çok memnunum. Her gün şükrediyorum Rabbım bana memurluğu nasip etti diye. çok çabaladım çok çok. resmen tırnaklarımla kazıdım ve çok şükür kazandım. bir gün bile isyan etmedim işin yoğunluğuna çünkü yerimde olmak isteyen milyonlar var. 14 ü gecesi maaşım yatar, zam oranım ne oldu derdim yok, izin alabilecek miyim derdim yok, rapor alsan işten atan yok... Rabbım her gönülden isteyene nasip etsin amin

Emin misin senin paran mı?
Var mı?

Ben bakıyorum paramız ellerin olmuş 🤣
Bakıyorum paramız yok bitmiş dün aldık daha nerde bu paracıklar
Biz sadece aracıyız bize uğrayıp geri gideceği yere gidiyor :olamaz:😁

Kesinlikle kafa rahatlığı paha biçilmez, özelde doktora gitmen bile bir problem , maddiyatı geçtim asla kendini biryere ait hissedemiyorsun, kafanda hep şu soru oluyor bu işi kaybedersem napcam , ben öğretmenim ve en minimum şekilde çalışıyorum, benim için en değerlisi evime ve doğacak çocuğuma zaman kalması ve de tatillerin tatmin edici oluşu, bunlar paradan çok daha değerli...
Tam olarak hislerime tercüman oldunuz.. Sizin adınıza çok sevdindim darısı biz bekleyenlerin başınıza 🙏🏻

11 sene bitti memur olalı bin şükür. öylesine mutluyum ki... evet işim çok çok zor, geceleri kalkip otopsiye gitmek hafta sonları nöbet veya gece 11 gibi işten dönmek zor evet ama ben çok memnunum. Her gün şükrediyorum Rabbım bana memurluğu nasip etti diye. çok çabaladım çok çok. resmen tırnaklarımla kazıdım ve çok şükür kazandım. bir gün bile isyan etmedim işin yoğunluğuna çünkü yerimde olmak isteyen milyonlar var. 14 ü gecesi maaşım yatar, zam oranım ne oldu derdim yok, izin alabilecek miyim derdim yok, rapor alsan işten atan yok... Rabbım her gönülden isteyene nasip etsin amin
Ekran görüntüsü alıp duvar kağıdı yapicam resmen😃 harika motivasyonnnnn

Atanmak nasıl bir duygu? Açıkçası benim ve milyonların hayallerini süslüyor. Belki çok büyük bir şey değil hatta biliyorum memurlar da gecinemiyor, ama Tr şartları malum bazı bölümler için elimizdeki en iyi secenek. Atandıktan sonra hayatınızda neler değişti? Memur olmaktan mutlu musunuz? Kpss surecinizde sizi en cok motive eden neydi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yıllarca özel sektörde çalıştım çok uğraştım kpss vs.emek verince Allah nasip ediyor.
Atandiktan sonra kişiye eşi dahil çevrenin bakış açısı değişiyor. Özel sektörde eziliyorsun, doğru düzgün iznin olmuyor vs her yönden iyi..

Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yıllarca özel sektörde çalıştım çok uğraştım kpss vs.emek verince Allah nasip ediyor.
Atandiktan sonra kişiye eşi dahil çevrenin bakış açısı değişiyor. Özel sektörde eziliyorsun, doğru düzgün iznin olmuyor vs her yönden iyi..
Ay mesajlariniz öyle iyi geldi ki çok motive edici herkese teşekkür ederim. Gidip gözlerim kapanana kadar test cozucem şimdi bu gazla😃🙏🏻

Ben 22 yaşına 1 hafta kala atandım o zamanki şartlarda en doğrusu idi. 2.5 sene mesaide asla çıkmadım en erken 1 saat mesai bitimi idi. Haftasonu da çalıştım gece 12 ye kdrda kaldim. O zamanlar şu anki fikirlerimi oluşturabilecek hiç kimsem yoktu. Ben pandemi de ayıldım, hoş hiç bir zaman yıllarca çalışmayı düşünmedim
1. Si prim doldurup ayrilma şansınız yok, bu tazminata elveda demek
2. Si imza atacağınız bir alan ise asla değmez
Ben öğretmenlikten son anda çakılı kadro idari personele döndüm öğretmenlikte tayin ve okulların durumu son anda caydirdi aynı bölüm arkadaşlarım kpss müdavimi olmuştu Ben o yıllarda her hafta sonu geziyordum 2011 de atandım.
Ama şu an kuzenlerime yaşı küçük akrabalarıma asla tavsiye etmiyorum maaş durumu ve emeklilik şartlarını asla önermiyorum benim planlarımda bırakmaktan yana. Pandemiden bu yana kendimi geliştirdiğim alanlardan yan gelirim ana para maaşım yan gelir gibi oldu
Etrafımda özel sektörde benden çok daha iyi şartlarda çalışan bir çok arkadaşım var benim tavsiyem alanda sıyrılmak ama alan çok önemli
Hele mühendislik vs asla, imza sorumluluğunu çocuklarınız bile taşıyor.

Bu arada ciddi kronik rahatsızlıklarim var ve doktora gitmem ciddi problem
Her atakta görev değişikliği geliyor, işin ilginci hep daha rahat yere gidiyorum
Devlet memuru olup doktora bile gitsem sorun olan nadir insanlardanım
Kpederimi kaybettim aniden gece 3te, basın sagolsun duymak yerine duyduklarımi yazmaya utaniyorum

Bizimde öyle aslında ama ben denemek ve soruları görmek için gireceğim. O ortamı yaşamak gerekiyor.
Ben çok tattım o ortami o konuda tecrübeliyim😃 ama kesinlikle doğru düşünüyorsun daha önce girmediysen girip o atmosferi yaşamak çok mantikli. İnş ÖSYM şeker koymaz sınavda şapur şupur şeker emenler yüzünden dikkatim feci dağılıyor,haber verirsiniz şeker var mıydı yok muyduu😃

10 ay çalıştım. Istifa ettim. Kpss 2016 puanimla 2018 yılı ilk tercihinde atanmistim. Universite kadrosuydu. Cok rahat bir işti. Memuriyet hedefleyenlerin çoğu rahatligi devlete sirtini dayama dusuncesi icin istiyor. Potansiyeline inanan bir insan ozel sektorde daha iyi kazanabilir. Yani asıl amac maas miktarinin otesinde sanırım. Benlik degildi açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X