- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sordum ama henüz cevap alamadımSen eğer bu bahsettiğin kişinin iş arkadaşı falansan senin gibi iş arkadaşına ...
değilmi aynen katılıyorum size.sordum ama henüz cevap alamadım
eğer kendisi de çalışıyorsa o da şu anda mesai saatleri içinde kk'da yazışıyor
ne farkı var
Devamını da getirseneSen eğer bu bahsettiğin kişinin iş arkadaşı falansan senin gibi iş arkadaşına ...
hangi kısım zorunuza gitti tam olarak?Benzesin sencesini sormadım :)
Bence yapmamalı Ona bakılırsa
Kanunda nedir bunu merak ettim
Benim zoruma gitmedi ama senin zoruna giden şeyler var galiba :)hangi kısım zorunuza gitti tam olarak?
Aslında tek bir kişiden bahsetmiyorum.arkadaşımı ispiyonlayacak kadar karaktersiz de değilim
Kk nin agresif bayanları yazıp çizmiş
Meseleyi anlatayım bari
Memur olmuş eğitim fak mezunu öğretmenler var
Bunların bir kısmı sürekli facebook ve twitter da vekillere yazıyor kpss ve öabt ye girmeden sınavsız öğretmen olmak istediklerini
Atama bekleyen yüzbinlerce öğretmen adayından biri olarak beni de rahatsız ediyor bu istek
Tabiki ihbar etmeyeceğim.zaten hangi birini edeyim
Hem kendi kendini ihbar etmiş oluyor mesai saatinde vekili etiketleyip tweet atınca
Bu rahat tavır şaşırttı ve sordum.
Hergün görüyorum çünkü.
Ayrıca yargıtay işten çıkma sebebi saymış özel sektör için
Dediğim gibi ihbar etmeyeceğim
Sakinn :)
öğretmen için hiçbir şey diyemezsiniz zaten, tenefüsteydim der, o saatte dersim yoktu der vs vs
sizi rahatsız eden kısım bu bence, mesai saatlerinden girmesinden çok.Bunların bir kısmı sürekli facebook ve twitter da vekillere yazıyor kpss ve öabt ye girmeden sınavsız öğretmen olmak istediklerini
Atama bekleyen yüzbinlerce öğretmen adayından biri olarak beni de rahatsız ediyor bu istek
evet benim zoruma giden şeyler de var, ben de atama bekleyen birisiyim, atanıp tekrar atanmak isteyenler benim zoruma gidiyor mesela. örnek veriyorum konuyla ilgili. kk nın agresif bayanları demişsiniz ama sizin de aşağı kalır yanınız yok.Benim zoruma gitmedi ama senin zoruna giden şeyler var galiba :)
adi ustunde mesai saati.. yani calisma saati..
ne demek yapabilir..
yapamaz yapmamali..
etik degil ilk once..
meshur bi resim var bankaci poker oynarken kadin sirda bekliyor..
bu da normal o zaman...
ogle arasi vs degilse yapamaz...
Yapabilir.İnsanların ara sıra kafasını dağıtmaya nefes almaya ihtiyacı var.Birileri nasıl sigara için çay için kendine vakit ayırıyorsa,insanların arada bir sosyal medyaya bakmalarında kötülük yok.Arkadaşlar devlet memuru mesai saatinde sosyal medyada paylaşım yapabilir mi?
Devlet aleyhinde değil paylaştıkları.
Ama iş saatinde yazıp çiziyor.
Memur olmuş eğitim fak mezunu öğretmenler var
Bunların bir kısmı sürekli facebook ve twitter da vekillere yazıyor kpss ve öabt ye girmeden sınavsız öğretmen olmak istediklerini
Offffff
Öğretmen değil
Memur
Ya Bi düzgün oku da öyle saldır