sizi rahatsız eden kısım bu bence, mesai saatlerinden girmesinden çok.
evet benim zoruma giden şeyler de var, ben de atama bekleyen birisiyim, atanıp tekrar atanmak isteyenler benim zoruma gidiyor mesela. örnek veriyorum konuyla ilgili.
bu konu ile zoruma giden bir şey yok. ben size sordum zaten hangi kısım zorunuza gidiyor diye,, zira mesai saatinde twit atmasından çok memur olup öabtye girmeden öğretmen olarak atanmak istediğinden rahatsız olmuşsunuz. duruma göre de şikayet edeceksiniz gibi her ne kadar etmeyeceğim deseniz de.Atanıp tekrar atanmak isteyenler
Yani memur öğretmenler mi zorunuza gidiyor
O zaman bu konunun zorunuza gitmemesi gerekir:)
bu konu ile zoruma giden bir şey yok. ben size sordum zaten hangi kısım zorunuza gidiyor diye,, zira mesai saatinde twit atmasından çok memur olup öabtye girmeden öğretmen olarak atanmak istediğinden rahatsız olmuşsunuz. duruma göre de şikayet edeceksiniz gibi her ne kadar etmeyeceğim deseniz de.
algılarınızı açıp cevabı tekrar okuyun.
Aslında tek bir kişiden bahsetmiyorum.arkadaşımı ispiyonlayacak kadar karaktersiz de değilim
Kk nin agresif bayanları yazıp çizmiş
Meseleyi anlatayım bari
Memur olmuş eğitim fak mezunu öğretmenler var
Bunların bir kısmı sürekli facebook ve twitter da vekillere yazıyor kpss ve öabt ye girmeden sınavsız öğretmen olmak istediklerini
Atama bekleyen yüzbinlerce öğretmen adayından biri olarak beni de rahatsız ediyor bu istek
Tabiki ihbar etmeyeceğim.zaten hangi birini edeyim
Hem kendi kendini ihbar etmiş oluyor mesai saatinde vekili etiketleyip tweet atınca
Bu rahat tavır şaşırttı ve sordum.
Hergün görüyorum çünkü.
Ayrıca yargıtay işten çıkma sebebi saymış özel sektör için
Dediğim gibi ihbar etmeyeceğim
Sakinn :)
Offffff
Öğretmen değil
Memur
Ya Bi düzgün oku da öyle saldır
Paragraf bilgimi neden burda kullanayım? Tam tekmil türkçeyi doğru kullanacaksak siz de noktalama işaretlerine çalışabilirsiniz.Algım açık
Siz paragraf bilgisi çalışın
Sizden mi korkacağım
Etsem edeceğim derdim
önce sen derdini anlatmayı öğren, ayrıca saldırmamıştım hak vermiştim, sadece ispatlayamayacağını söylemiştim, resmen ne yazmayı biliyorsun ne okumayı
Paragraf bilgimi neden burda kullanayım? Tam tekmil türkçeyi doğru kullanacaksak siz de noktalama işaretlerine çalışabilirsiniz.
e o zaman bana paragraf çalışmam gerektiğini söyleyemezsiniz :) ben bunu vurguladım siz de düştünüz.Noktalama işaretini neden burada kullanayım :)
Neyse
Öğretmenden bahsetmedim
Sen Bi dalga geçmeden o cümleye tekrar dön oku
Ama anlayabileceğini sanmıyorum:)
Anlamak başka Bi olay
e o zaman bana paragraf çalışmam gerektiğini söyleyemezsiniz :) ben bunu vurguladım siz de düştünüz.
neyse...
Iste gerizekali olduğum icin ogretmen denince aklima ogretmen geliyor...
Derdimle dertlenen koca yürekli insanlar
Hepinize teşekkürler
Çok aydınlattınız
Mune konum kapanabilir
Banlanmak istemiyorum
Bazısına zor tahammül ediyorum şu an :)
Iste gerizekali olduğum icin ogretmen denince aklima ogretmen geliyor...
Ilgili amire sikayette bulun.Bir insan mesai saatinde sürekli vekillere tweet atıp bu işte verimli olmadığını asıl mesleğine sınavsız geçmek istediğini söylüyorsa
Bu nasıl o işten maaş alıyor
Sürekli tweet atan insanın işini kim görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?