- 28 Mart 2025
- 357
- 172
- 18
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Onu diyorum ama anlatamıyorum ki .Dedikleri bölümlerin de önü kapalı zaten okuyup napıcaksın
Tamam kerkenes haber edersin. Öptüm baySen hayatta aşçılık yapamazsın o tembellikle. Hayatinda hic profesyonel bir mutfak gördün mü acaba? Kac saat ne şartlarda çalışıyorlar, üstler nasil eziyor biliyor musun?
Evet geçen sene de ascilik hatta gastronomi istiyordum. Bulaşık mi yıkayacaksın falan dediler öyle hevesim kırıldı. Bu sene gideceğim. Çok pişman oldum gitmediğimeAşçılık çok güzel bir meslek bu arada çalışma alanı da çok geniş
Seni okuturken harcayacakları paraya yazık yani bi ona üzülüyorum konuda.Tamam kerkenes haber edersin. Öptüm bay
Valla bende annene acıyorum. O kadar emzirmis büyütmüş ortaya çıkana bak.Seni okuturken harcayacakları paraya yazık yani bi ona üzülüyorum konuda.
Bence güzel bir önlisans bölümü okuyun, o süreçte hala aynı fikirde olursanız gastronomi okursunuz. Memuriyetin de eski anlamı yok ama hala garanti bir yönü var.
Yok o toplara girmem abla . Istedigimi yazar geçerim. Onlar mı okuyacak ben miAilenin gözü önünde onların istediği tercihleri yap en alta da kendi istediğini yaz daha sonra tercihleri değiştir kazanırsan eğer haberiniz vardı dersin en kötü
Ya tabii en güzeli senin dediğin ama hani çok karşılarsa diye dedim benYok o toplara girmem abla . Istedigimi yazar geçerim. Onlar mı okuyacak ben mi
Ay noluyo noluyooSeni okuturken harcayacakları paraya yazık yani bi ona üzülüyorum konuda.
Inan vaktine yazık. BoşverAy noluyo noluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?