- 28 Mart 2025
- 357
- 172
- 18
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Ya güzelce konu açtım. Geliyorlar böyle beni çileden çıkartıyorlar. Sonra ben terbiyesiz oluyorumAy noluyo noluyoo
Terbiyeli insan istese de terbiyesini bozamaz. Sen içindeki mahalle kadınını her sıkıştığında ortalığa saçıveriyorsun.Ya güzelce konu açtım. Geliyorlar böyle beni çileden çıkartıyorlar. Sonra ben terbiyesiz oluyorum
Kaosu kaçırmışımYa güzelce konu açtım. Geliyorlar böyle beni çileden çıkartıyorlar. Sonra ben terbiyesiz oluyorum
Terbiyeli insan istese de terbiyesini bozamaz. Sen içindeki mahalle kadınını her sıkıştığında ortalığa saçıveriyorsun.
Yaparım.Memurum. Aşırı memnunum.
Akşam kadar 60 derece mutfakta soğan doğrayabilecek misin?
Herhangi bir mutfak tecrüben var mı dışarıda? MasterChef tarzı programlar mı etkiledi yoksa?Yaparım.
Aşçılık için okumaman gerektiğini kim söyledi? Okumayı bırak türlü mutfak eğitimi alman gerekiyor. Okulda teoride gösterilen sınırlı. Otel, restaurant gibi yerlerde ilerleyebilmek bile yıllarını alıyor o işi yapanların. Öncelikle o ortamı görüp kabul edip başlamalısın. Yoksa bıraktığın bir meslek olarak kalır sadece.Aileme aşcılık okumak istedigimi söyledim . Bana sürekli özel eğitim öğretmeni ol , türkce öğretmeni ol veya da sekreterlik oku diye baskı yapıyorlar . Kpss ye gir belediyede çalış yakınımıza atan diyorlar . Ama ben memur olmak istemiyorum. Memurlar çok para kazanıyormuş, ev yaparmışım araba alırmışım. Zaten neyin ne olacağı belli değil bir an önce okuyup mesleğe atılmak istiyorum.4 yıl okuyacağım , kpss ye gireceğim atanacağım... Bana zulüm gibi geliyor . Zaten ders çalışmayı sevmiyorum. Bilmiyorum haksız mıyım? Ascilikta bulaşık yıkarsın ömrün boyunca diyor babam . Kafaya koydun asci olacan illa diyor burun kıvırıyor. Şehirlere bakıyorum mesela baba şu şehir guzel şu üniversite merkeze yakin diyorum. Sen okumaya değil gezmeye gidiyorsun diyor . Ne alaka . Bakıyorum işte üniversite nerde kampüs nerde diye ... Memur olmak istemiyorum diyorum sende akıllanırsın bir gün diyor . Ne var bu memurlukta anlamıyorum. Akşama kadar daracık yerde kös kös oturuyorlar ben sıkılırım. Tamam asciligin da eksileri var ama ne bileyim bana göre değil. (Memurlar alınmasın lütfen kendi düşüncelerimi söyledim. )
Ortaokuldan beri her türlü yemeği yaparım. Masterchef den de etkilendim doğru ama ben bu mesleğin zorluklarını kabul ettim.Herhangi bir mutfak tecrüben var mı dışarıda? MasterChef tarzı programlar mı etkiledi yoksa?
Her işin zorlukları var, aşçılık ekstra zor olan işlerden. Herhangi bir deneyimin yoksa özenti ile heves ile olacak iş değil.
Ne memurusunuz acaba ?Memurum oglum benim meslegimi yapmak istese sevincten gobek atar ozel universiteye yollar kurumuma sokarim.
Eğer gerçekten istiyorsan oku. Çünkü dedikleri gibi çok zorluğu var. Yemek yapmak bana iş gibi gelmiyor hoşuma gidiyor mesela, senin yaşlarında böyle olduğumu keşfetseydim okurdum. Yoğun bir çalışma temposu olduğu gerçek ama bunu bilEvet geçen sene de ascilik hatta gastronomi istiyordum. Bulaşık mi yıkayacaksın falan dediler öyle hevesim kırıldı. Bu sene gideceğim. Çok pişman oldum gitmediğime
Baya araştırdım. Zaten uzun zamandır istiyordum .Eğer gerçekten istiyorsan oku. Çünkü dedikleri gibi çok zorluğu var. Yemek yapmak bana iş gibi gelmiyor hoşuma gidiyor mesela, senin yaşlarında böyle olduğumu keşfetseydim giderdim. Yoğun bir çalışma temposu olduğu gerçek ama bunu bil
çok mu para kazanıyormuşAileme aşcılık okumak istedigimi söyledim . Bana sürekli özel eğitim öğretmeni ol , türkce öğretmeni ol veya da sekreterlik oku diye baskı yapıyorlar . Kpss ye gir belediyede çalış yakınımıza atan diyorlar . Ama ben memur olmak istemiyorum. Memurlar çok para kazanıyormuş, ev yaparmışım araba alırmışım. Zaten neyin ne olacağı belli değil bir an önce okuyup mesleğe atılmak istiyorum.4 yıl okuyacağım , kpss ye gireceğim atanacağım... Bana zulüm gibi geliyor . Zaten ders çalışmayı sevmiyorum. Bilmiyorum haksız mıyım? Ascilikta bulaşık yıkarsın ömrün boyunca diyor babam . Kafaya koydun asci olacan illa diyor burun kıvırıyor. Şehirlere bakıyorum mesela baba şu şehir guzel şu üniversite merkeze yakin diyorum. Sen okumaya değil gezmeye gidiyorsun diyor . Ne alaka . Bakıyorum işte üniversite nerde kampüs nerde diye ... Memur olmak istemiyorum diyorum sende akıllanırsın bir gün diyor . Ne var bu memurlukta anlamıyorum. Akşama kadar daracık yerde kös kös oturuyorlar ben sıkılırım. Tamam asciligin da eksileri var ama ne bileyim bana göre değil. (Memurlar alınmasın lütfen kendi düşüncelerimi söyledim. )
Hava trafik kontrolörüyümNe memurusunuz acaba ?
Hihihi evet öyle oldu kız teyze .Kös kös odada oturamıyorsun. Ama daracık mutfakta psikolojik şiddet altında en güzel yemeği yapacaksın ; ) iş hayatı hakkında zerre kadar fikrin olduğunu düşünmüyorum masterchef izleyip gaza gelmiş bir kız görüyorum. bi de memur olarak sizi atadılar siz de beğenmediniz elinizin tersiyle ittiniz
oo bak bu abla iyi para alıyordur istisna dğz memurluklara göre , Allah bereket versin tabiiHava trafik kontrolörüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?