"Memur ol " baskısı sadece benim cevremde mi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşçılık için okumaman gerektiğini kim söyledi? Okumayı bırak türlü mutfak eğitimi alman gerekiyor. Okulda teoride gösterilen sınırlı. Otel, restaurant gibi yerlerde ilerleyebilmek bile yıllarını alıyor o işi yapanların. Öncelikle o ortamı görüp kabul edip başlamalısın. Yoksa bıraktığın bir meslek olarak kalır sadece.

Ortaokuldan beri her türlü yemeği yaparım. Masterchef den de etkilendim doğru ama ben bu mesleğin zorluklarını kabul ettim.

Eniştem aşçıydı, hastanede yemek yapıyordu. Paranın yüzünü düğünlere yemek yapmaya başladığında gördü. Aşçılıktan herkes iyi paralar kazanmıyor. Sanayi gibi bu da biraz şişirilen bir şey bence.

Evet geçen sene de ascilik hatta gastronomi istiyordum. Bulaşık mi yıkayacaksın falan dediler öyle hevesim kırıldı. Bu sene gideceğim. Çok pişman oldum gitmediğime
Eğer gerçekten istiyorsan oku. Çünkü dedikleri gibi çok zorluğu var. Yemek yapmak bana iş gibi gelmiyor hoşuma gidiyor mesela, senin yaşlarında böyle olduğumu keşfetseydim okurdum. Yoğun bir çalışma temposu olduğu gerçek ama bunu bil

Baya araştırdım. Zaten uzun zamandır istiyordum .

Memurlar
çok mu para kazanıyormuş ev yapıp araba mı aldırmış gülmemeliyim gülmemeliyim

Kös kös odada oturamıyorsun. Ama daracık mutfakta psikolojik şiddet altında en güzel yemeği yapacaksın ; ) iş hayatı hakkında zerre kadar fikrin olduğunu düşünmüyorum masterchef izleyip gaza gelmiş bir kız görüyorum. bi de memur olarak sizi atadılar siz de beğenmediniz elinizin tersiyle ittiniz

Hihihi evet öyle oldu kız teyze .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…