"Memur ol " baskısı sadece benim cevremde mi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ben halimden memnunum kıskançlıktan burda yorum yapan sensin
Neyi kıskanayım ya evdeyim yatıyorum çalışırken de annemden daha yüksek maaşım vardı 70 bini buluyordu 3 ayda bir çift maaş günlük 450 tl yemek param vardı. Öğretmen olabilirdim memur da olabilirdim ama sen özelde çalışamazdın. Şimdi de başka hayallerim var halimden memnunum hayatımın farklı evresindeyim zamanında hedefim pdr idi annem sağolsun engel oldu soğuttu. Sadece onun pişmanlığını yaşıyorum çünkü memur çocuğu ne yaparsa yapsın özelde istediği pozisyona gelemiyo işte. Anne baba vizyon farkı mı diyelim referans farklılığı mı. 40 yaşında tazminatını eline alan bay bay denilen insan dolu ortalık

Yaşça büyük kadınlara menopozlu teyze deyince dilin sivri mi oluyor?
Kendisi ölümsüz. Hele menopoza hiççççç girmeyecek. Kibele gibi doğuracak devamlı galiba. Yaştan vurmak çok …….. geliyor bana. Nokta kısmını ban yememek için yaptım🙈

ay sesli güldüm
biz iki arkadaşla seminere gittik geçenlerde
ben daha önce ilkokulda derse girmiştim arkadaşlar hiç girmemiş
ben de unutmuşum tabi yıllar geçmiş
yemin ederim üç gün başım ağrıdı
arkadaşlar neye uğradığını şaşırdı
ya yoldan başlıyordu tenefüsün gürültüsü
allah yardım etsin
Şuan memnun musunuz okulunuzdan öğrencilerinizden ve velilerinizden🙈

lise laftan anlıyor çünkü
yapmıyorsa anlamadığından değil işine gelmediğinden yapmıyor söylenen şeyi
iyi bir aile profili varsa liseye gelmiş belli amacı olan çocuklar sizi zorlamaz
ama ben büyüyorum adam? oluyorum diyen hele de kötü profildeki ortaokul cehennemdir
kendini ispatlamanın yolunu şiddet akran zorbalığı söz dinlememe zanneder
hiç haber dinlemiyormuş ,baltayla yaralanan bıçaklanarak öldürülen öğretmen duymamış gibi davranıyorsunuz arkadaşlar
Kesinlikle haklısınız. 10 senedir meslek lisesinde çalışıyorum. Ufak tefek sorunlar hariç disiplin problemi yaşamıyoruz. Sınıflar sessiz, öğrenciler saygılı. Arada bir bahçenin kuytu köşelerinde sigara içmeye çalışanlar oluyor. Nöbette yakalayıp dilekçe yazıyoruz, tekrarı olmuyor.

Bir de meslek liselerinde alan dersleri için 1-2 günü alan öğretmenlerine ayırıyorlar. Dolayısıyla 3 gün, 2,5 gün yeterli oluyor branş öğretmenleri için. O açıdan çok rahat olduğunu söyleyebilirim.

😅😅ben 3 sene çalıştım lisese valla uçuşan kaçışan yok,velişer işin içinde değil,öğrenciler daba olgun,iletişim kurunca en yaramazı bile seni anlıyor duygusal bağ kuruluyor..ortaokuldan kurtulayım önünden bile geçmem valla çekilecek gibi değil
Ya evet bazı sınıflarım var 8 sene önce mezun etmişim, hala öğretmenler gününde gelirler ya da çiçek yollarlar. Espriden anlarlar, uzun uzadıya saygı sınırını da aşmadan tartışabilirler. Velileri zaten ancak davetiyeyle mezuniyette görürüz. Ben liseyi çok sevdim. Size de tavsiye ederim

Neyi kıskanayım ya evdeyim yatıyorum çalışırken de annemden daha yüksek maaşım vardı 70 bini buluyordu 3 ayda bir çift maaş günlük 450 tl yemek param vardı. Öğretmen olabilirdim memur da olabilirdim ama sen özelde çalışamazdın. Şimdi de başka hayallerim var halimden memnunum hayatımın farklı evresindeyim zamanında hedefim pdr idi annem sağolsun engel oldu soğuttu. Sadece onun pişmanlığını yaşıyorum çünkü memur çocuğu ne yaparsa yapsın özelde istediği pozisyona gelemiyo işte. Anne baba vizyon farkı mı diyelim referans farklılığı mı. 40 yaşında tazminatını eline alan bay bay denilen insan dolu ortalık
Ben neden özelde çalışamayayım? Herkes kendi seçimini yaşıyor her şeyin artısı eksisi var. Benim branşım da pdr bu arada. İçinizde kalan şeylerin olduğu belli ama burda kimseye saldırmaya gerek yok

Ben neden özelde çalışamayayım? Herkes kendi seçimini yaşıyor her şeyin artısı eksisi var. Benim branşım da pdr bu arada. İçinizde kalan şeylerin olduğu belli ama burda kimseye saldırmaya gerek yok
Öğretmenlik için zor diyen özelde 2 gün yapamaz. İçimde kalmadı ben tekrar okumaya başladım eğitim fakültesi değil psikoloji :) sonra da devam etmedim malum iş hayatıyla zor. Çok istesem istifa eder devam ederdim

Hocan okul sizin gibi öğretmen görmemiş
Dersleriniz çok eğlenceliymiş
Çocuklar çok seviyormuş(veliler de çok seviyor)
Ib dersleriniz uzaymış💐💐

Sözlüm yüz dimi🙈

Gerçekten öğretmenler çok seviliyor ❤️
Ben öğrenciler için yorumunuzu merak ettim oğlum severek gidiyor😍

Memurum oglum benim meslegimi yapmak istese sevincten gobek atar ozel universiteye yollar kurumuma sokarim.
Merhabalar, ben de suan atsep olmak için ugrasıyorum. kamuda 10 senelik memurum. Bu sene mekatronik bitirdim onlar atsep olamıyorlar. Elektroniğe yazılacagım yine. Hali hazırda iyi bir puanımda var. İlla atsep iiçn beklenmeli mi sizce yoksa mekatronik içinde tercih vermeli mi? Aralarında ne kadar fark oluyor

Lisede öğrenci ile konuşunca anlaşılıyor diyenler herhalde iyi bir bölge ve lisedeler. Bizdekiler ne konuşmaktan ne de uyarıdan anlıyor. Sınıfın ortasında öğretmene küfreden mi dersin, kavgayı ayırmaya çalışan öğretmene yumruk atan mı dersin. Öğretmeni tehdit edip okul çıkışı palalı kavgaları gördük. Üstelik suçlu sen oluyorsun. Üstelik biz Anadolu lisesiyiz.
Dediğim gibi lise iyi diyenler hiç kötü bir bölgede çalışmamış.

Acik konuşayım bu hayatta yapmayacağım mesleklerden biri. Dersi sabote eden mi dersin , derste sakız çiğneyen hocanın arkasından küfür eden el hareketi çeken.... zor bi meslek. Ben yapamazdım . Şimdiki veliler de cok uyanık. Höst desen adamın tepesine biniyorlar
Öğretmenlere rahat diyenlere gülüyorum. Sadece bir gün sınıfı onlara bırakmak isterdim..
Bir gün, çocuklarıyla vakit geçirmeyenler Öğretmenlerin işini kolay sanıyor.

Bedenen yorulsanız dinlenirsiniz bir şekilde fakat beyin yorgunluğu başka bir şey çok yıpratıcı. Üstelik sadece çocukları değil velileri de eğitiyoruz🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X