Memur olmak ve özel doktora estetik olmak ve rapor almak???

isaura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
778
0
96
İstanbul
kızlar aranızda memur olup da özel doktorra ya da sgk ile anlaşması olmayan özel hastanelerde ameliyat olanlar var mı? Rapor işini naptınız? Ben en az 10 gün rapor almayı düşünüyorum ameliyatımdan sonra hatta kontrollere göre 10+10 olabilir.. Ama anlaşmalı olmayan özel hastanelerin raporları geçiyor mu? Kanuna bi göz attım da diyo ki anlaşmalı olmayan kurumlardan alınan raporlar resmi sağlık kurumlarınca onaylanmalıdır.. ne yani kızlar ameliyatlı ameliyatlı bi de devlet hastanesi mi gezcez?

Mrb Canım bende memurum kanunda evet öyle söylüyor yalnız kanunun uygulama şeklinde tam kesin bir uygulama yok Şöyle ki eğer anlaşmalı anlaşmasız fark etmez başhekim varsa o hastanede. 1 başhekim ve 1 doktorun imzasıyla 10 güne kadar rapor alabilirsin 10 gün sonrada tekrar bir 10 günlük rapor yazar. Biz böyle uyguluyoruz bunu İl Sağlık Müdürlüğüne sorduk.

Ben de aynı durumdaydım. Estetik müdahale değil, deviasyon ameliyatı diye rapor yazıldı, o da maksimum 10 gün olabiliyor.

Ondan sonra doktorun isterse ve tanıdıkları varsa, sana başka bir şekilde rapor ayarlayabilir.

Onun dışında raporu uzatmanın bir yolu yok.

Back
X