Memur olmayanlar evlenmesin mi?

Ay bu zamanda 50.000 de alsan zor. geldiği gibi gidiyor :D

Ben konu sahibinin çalışmak istemediğini düşünüyorum. Zengin koca istiyor :D

İki kişi calisinca 100 bin mi kazanacaklar bu durumda gecinmek icin? 😂
Bunun tek maaş cift maaşi yok ki iki tarafta çok fazla kazanmiyorsa iki maaşla da zor gecinilir zaten şuan.🤔

Adamlarin calisan kadin tercih etmesinde sorun yok bence hani gecindiremeyebilir evi şu donemde özellikle kotu goremem bunu ama illla da şu meslek ya da memurluk diye tutturmalari bir itici. 🙄

Bence de. Yani evlilik iş bölümü. Biri işe gider biri çocuğa bakar. Kız arkadaşım akademisyen, çok başarılı. Kocası da çocuklara bakıyor. Freelance işler yapıyor falan.
Kaç yıl bakılıyor çocuklara ya😅 kreş anasınıfı sorma ilkokul var zaten. Sonrası da oku oku oku…
Şu zamanda insanların böyle isteği olabilir. Özellikle tanışma döneminde ortada aşk, hoşlantı yokken uymayız biz diyebilir.
İlişkiye başladıktan sonra sen atanamadın diye ayrılıyorsa onlar kötü işte

Ben zengin koca avına çıkmadım. Benim şu an yaptığım bir iş var. Pazartesi de yeni işe başlıyorum. Her ikisini de bir arada götürdüğümde aylık 15 bin kazancım olmuş olacak ama olmayabilirdi de. İş arayıp bulamamak suç mu?

Bu arada ben tek başıma yıllardır kendimi geçindiriyorum. Kimseden para talep etmedim. Bir görüşme de onlar çekerse, diğerinde ben çekerim. Zengin kişi aramadım ama tanıştım. Ayrıca evsizlere yemek dağıtan bir sivil toplum kuruluşundayım. Ben aşk ve sevgi kavramından ziyade maaş kartlarının evlenmesine dikkat çektim memur emeklisi bir annenin kızı olarak.
Tamam 15 bin geliriniz varmış daha ne. tam tercih edilecek adaysınız. neden bunun derdine düştünüz ki?

İki kişi calisinca 100 bin mi kazanacaklar bu durumda gecinmek icin? 😂
Bunun tek maaş cift maaşi yok ki iki tarafta çok fazla kazanmiyorsa iki maaşla da zor gecinilir zaten şuan.🤔

Adamlarin calisan kadin tercih etmesinde sorun yok bence hani gecindiremeyebilir evi şu donemde özellikle kotu goremem bunu ama illla da şu meslek ya da memurluk diye tutturmalari bir itici. 🙄
Memurluk garanti iş ve garanti maaş kartı demek erkekler için. Kredi çekilecekse kadın çeksin araba alınacaksa kadın alsın memur ya. E doğum vs olsa işten çıkarılma da yok işe devam edebilir

Tamam 15 bin geliriniz varmış daha ne. tam tercih edilecek adaysınız. neden bunun derdine düştünüz ki?
Gelirim olacak. Şu anda da var ama sorun bu değil. İş bulamadığım zamanlar da oldu. Belki 2 ay sonra olmayacak. Yani bir insanı maaş bordrosuyla değerlendirmek yanlış gibi.

Aynen öyle 11 yolluk öğretmenim maaş 7,5 kim geçirebilir bu paraya
Siz maaş karşılığı (haftada 15 saat) giriyorsunuz herhalde. Bizim okulda ek ders çizelgesine göre ek dersler 1000-4000 arasında, düşük olanlar da haftalık ders saati çok az olanlar 🤷🏼‍♀️ Daha önce de buraya atmıştım yok öyle bir şey diyenlere. Ders saatiniz ne kadar ki 7.500 alıyorsunuz sadece? Benim ham maaşım sadece 7.000. Annem 30 senelik öğretmen sadece ham maaşı 8.700 falan. Üzüldüm adınıza neden ek dersiniz bu kadar az anlamadım.

Eklentiler

• 0E44B5F0-B5FB-40E5-9CCA-138608CBA203.webp
    0E44B5F0-B5FB-40E5-9CCA-138608CBA203.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 81
Birkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
Çevremde bu zihniyette insanlar yok , evlenmeyi düşündüğün insana da anket yapmazsın zaten seversin

Birkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
Bunu söyleyene,hanımdan gelecek maasa güvenen de evlenmesin derim net :D
Kendim icin calısıyorum.
Kimse benim giderlerimi karsılamak zorunda değil diye düsündüğüm icin,cocuguma istediğini alabilmek icin calısıyorum.
Ama hanımdan gelecek maasa güvenen adamla olmuyor ,bi soguyosun irite oluyorsun.Genel de o maasa sahip cıkmaya calısıyor cünkü bunu diyenler.

Karşınıza çıkan insanlar menfaatciymis. Sizi gerçekten sevecek bir insanla karsilastiginizda ne iş yaptiginizin ya da yapmadığınızin hiçbir önemi olmayacak. Ben eşimle tanistigimda özel sektörde asgari ucretli bir işte calisiyordum. Evlenince şehir değiştirdim ve çalışmıyorum şuan. Bunun mevzusu bile olmadı.

Bu hayat pahalılığında insanlar artık garanti işi ve geliri olan istiyorlar
Özel sektörde çalışanlar genelde daha düşük alıyor , işsizlik aşırı yoğun , iş garantisi yok
Özelde çalışan kadın evlenince doğum izninden sonra dönüp dönmeyeceği meçhul diye insanlar genel olarak memur olsun istiyorlar.

Back
X