Memur parçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar ayıp yahu.
Sanırım hayatımla ilgili bilgi vermezdim bu durumda.
Merhaba nasılsın iyi misin iyiyim herkes iyi hadi bye o da ayda 1-2 olurdu.

Memur parcasi ne ya turk filmi mi bu?
Sizinle bu sekilde konusan anneniz bile olsa uyarin aramayin ne munasebet hala ariyorsunuz ki asagilanmak icin mi? Hatasini anlarsa kendisi arasin anlamiyorsa bayramdan bayrama kutlayin gecin.
Sizin analiginizi sorguulayacagina kendininkini sorgulasin once.. hem meslegi ne annenizin? Beyin Cerrahı? CEO? genetik muhendisi?

Bazı anneler hiçbir şeyi beğenmez. Benim annem de böyledir mesela. Memur olsam memur parçası der, şirket kursam napim evlenemedin bile der... Der Allah der. Takmayın ya ne derlerse desinler.
Eşinizi tebrik ederim. Siz mutluluğu yaşayın negatifi yayan anne bile olsa hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin

Maalesef bazı anneler böyle. Siz huzurunuzu bozmayın. Konuşmayın bile. Bu arada hayırlı olsun

Herkes atanmak için elinden geleni yapıyor. sizin yerinizde olmak isteyen bisürü insan var hiç takmayın canınızı da sıkmayın. Bazı tipler vardır elinden geleni yaparsın ama yaranamazsın( hatta birebir şahidim arkadaşımın annesinden). Sanırım annenizde onlardan. O yüzden hiç gerek yok kendinizi üzmenize. Mesafe koyarsanız emin olun kafanız rahatlar.Bu arada hayırlı olsun memuriyetiniz darısı başıma inşallah

3 çocukla yeni bi şehirde öyle de güzel yaparsınız ki, rabbim karşınıza iyilerini çıkarsın inşallah, o anneden de biraz uzak kalın bence, minimum iletişim en güzeli, eninde sonunda eşinizle aynı şehre ve aynı eve gireceksiniz, azıcık sıkın dişinizi, bebekler küçükse bi bakıcı büyükse güzel okul / kreş ayarlarsınız, mis gibi de geçinilir inşallah.

İnşallah isteyen herkese nasip olur. Çok teşekkür ederim.
Amin. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.

Eşinizi ve sizi tebrik ediyorum. Annenizle görüşmeyin bence. Beş arıyorsa bir açın telefonu ya da hiç açmayın.

Bu nasıl olabiliyor Geçen gün buna benzer bir tweet görmüştüm
Toplu sözleşme ile aldıkları zamlar ve asgari ücrete yapılan zam ile birlikte birde sanırım yan ödemeleri çok aylık 23 bin TL yıllık buluyor onların maaş bordrosunu hazırlayan arkadaşım gösterdi bana da nasıl hesaplandigini arkadaşım daha iyi biliyor

Herkes ebeveyn olmamalı.

Şaşırdım gerçekten teşekkür ederim bilgilendirme için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…