Memur parçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım cook tebrik ederim umarım gonlünden gecen hersey olur. annen seni kıskanıyor. duzgun bir evlilik iyi bir kariyer. boyle anne olmaz olsun. insan cocugu kendinden iyi olsun ister. bu seni rakip olarak görüyor.

Ay aslında çok şey söylerim ama söylemiyim sonuçta anneniz. Bir kitap vardı bu ebeveynlerle nasıl iletişim kurulacağını ve kendinizi nasıl koruyacağınızı anlatan. Kitap okuma alışkanlığınız varsa bulup önereyim. İçeriğini çok beğenmiştim ama listeme bakmam lazım tam ismi için.

Oncelikle tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun.
Valla annenizin parça olarak gördüğü memurluk için önümüzdeki ağustos ayında isten ayrılıp tam bir sene kpss çalışacağım öyle küçümseyecek bir şey değil yani bir çok insanın hayalini kurduğu emek verdiği senelerce denediği bir meslek :)
Annenize gelince de tepkisinin sebebini bilemem ama bazı insanlar mutsuzlukla beslenir mutlu olmaya değil mutsuz olmaya ihtiyaç duyar o yüzden onu o şekilde kabul etmek gerekir zor bile olsa yoksa kendinizi boş yere üzersiniz

Teşekkür ederim.
Bir annenin evladını kıskanacağına burada ikna olmuştum. O kadar uzak ve saçma geliyordu ki bu ihtimal.
Ben iletişimi minimum tutuyorum ama sık sık arıyor kendisi maalesef.
Açmayın açmak zorunda değilsiniz.
Siz yetiskinsiniz kendinizi korumakla sorumlusunuz.
Kendinizi annenizden korumak sizin elinizde.

Uzuuuun bir aradan sonra selam hanımlar.
Öncelikle Ramazan Bayramınız ve 23 Nisan çocuk bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum :)

Geçmiş konularımdan az çok hatırlayanlar vardır ailevi sorunlarımı. Bu sene çok şükür ki eşim memur olarak atandı. Ben de yakında şehir tercihimi yapacağım. 3 çocukla başka bir şehirde eşim olmadan yeni bir düzen kurma konusunda zorlanacağımı düşünüyorum. Zalim annemle bu konuyu nasıl konuşacağımı düşünüyordum. Bu arada eşimin memur olması konusunda herkes tebrik etti, hayırlı olsun dedi. Annem ve kardeşlerim bunu görmezden geldiler. Geçen gün konuşuyorduk, eşimin nerede olduğunu sordu. Evde dedim, biliyorsun memurların mesaisi 17 de bitiyor. Haa evet kocan memur parçası oldu sonuçta dedi, kapattı telefonu.
Atandığım müjdesini bile veremedim kadına. Bu tavrından sonra söylemeyi de düşünmüyorum. Sonuçta öğretmen parçasısın der. Ve sürekli işi bırak, çocuklarına yapamadığın analığı yap diyen bir kadın ama yine de canımı sıkmayı başarıyor.
Anneniz kendini jet sosyeteden zannediyor galiba

Tebrik ederim ne güzel karı koca atanmışsınız🌸 Kendi çekirdek ailenizle sağlıklı,huzurlu yaşayın inşallah

Öncelikle Ramazan Bayramınız ve 23 Nisan çocuk bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum :)

Geçmiş konularımdan az çok hatırlayanlar vardır ailevi sorunlarımı. Bu sene çok şükür ki eşim memur olarak atandı. Ben de yakında şehir tercihimi yapacağım. 3 çocukla başka bir şehirde eşim olmadan yeni bir düzen kurma konusunda zorlanacağımı düşünüyorum. Zalim annemle bu konuyu nasıl konuşacağımı düşünüyordum. Bu arada eşimin memur olması konusunda herkes tebrik etti, hayırlı olsun dedi. Annem ve kardeşlerim bunu görmezden geldiler. Geçen gün konuşuyorduk, eşimin nerede olduğunu sordu. Evde dedim, biliyorsun memurların mesaisi 17 de bitiyor. Haa evet kocan memur parçası oldu sonuçta dedi, kapattı telefonu.
Atandığım müjdesini bile veremedim kadına. Bu tavrından sonra söylemeyi de düşünmüyorum. Sonuçta öğretmen parçasısın der. Ve sürekli işi bırak, çocuklarına yapamadığın analığı yap diyen bir kadın ama yine de canımı sıkmayı başarıyor.
Ksuura bakma ama gereksiz bı annen var ve asla hic biseyini paylasma. Mesafeli ol.

Gerçek mi bu tepkisi?Masumlar apartmanındaki Hasibe aklıma geldi

Anneniz ile hiç görüşmeyin diyemem ama en az sıklıkta görüşün. Karı koca diş hekimiyiz benim kliniğim var eşim devlette. Deprem zamanı kliniği 1 ay açmadım ve gelir sıfır iken giderim aynen devam etti. Çalışan ödemeleri sgk vergiler. Ama memur parçası kocamın maaşı ayın 15 ünde yattı hesabına. Demem o ki bizim ülkemizde memur olmak ne olursa olsun iyi kötü karnının doyması demek. Boşverin annenizi kendi ailenize sarılın çok mutlu olun inşallah

canım cook tebrik ederim umarım gonlünden gecen hersey olur. annen seni kıskanıyor. duzgun bir evlilik iyi bir kariyer. boyle anne olmaz olsun. insan cocugu kendinden iyi olsun ister. bu seni rakip olarak görüyor.
Teşekkür ederim.
Maalesef evlat değil rakip olarak gördüğü gerçek.

Canım ya. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Rabbim utandırmasın.

Senin yaşadığının benzerini bizde yaşadık. Kimlerin dost, kimlerin düşman olduklarını net gördük.

Şimdi sen boşver anneni kardeşlerini maşallah çocuklu kadın olarak atanabilmişsin, keyfini çıkar.

Rabbim yolunu bahtını açık etsin güzel öğretmenim🥰🥰

Oncelikle tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun.
Valla annenizin parça olarak gördüğü memurluk için önümüzdeki ağustos ayında isten ayrılıp tam bir sene kpss çalışacağım öyle küçümseyecek bir şey değil yani bir çok insanın hayalini kurduğu emek verdiği senelerce denediği bir meslek :)
Annenize gelince de tepkisinin sebebini bilemem ama bazı insanlar mutsuzlukla beslenir mutlu olmaya değil mutsuz olmaya ihtiyaç duyar o yüzden onu o şekilde kabul etmek gerekir zor bile olsa yoksa kendinizi boş yere üzersiniz
İnşallah her şey gönlünüzce olur. Teşekkür ederim.
Keşke memur olsam işsizlikten dün çok kötü bir haldeydim.Bence kimsenin lafına sözüne bakmayın çoğu insanın hayali bu ülkede memurluk hayırlısı olsun 🥰🥰Bende memurluk için çalışmaya başlayacağım
Allah yardımcınız olsun. Teşekkür ederim.

Tebrik ederim ne güzel karı koca atanmışsınız🌸 Kendi çekirdek ailenizle sağlıklı,huzurlu yaşayın inşallah
Teşekkür ederim. Amin.

Canım ya. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Rabbim utandırmasın.

Senin yaşadığının benzerini bizde yaşadık. Kimlerin dost, kimlerin düşman olduklarını net gördük.

Şimdi sen boşver anneni kardeşlerini maşallah çocuklu kadın olarak atanabilmişsin, keyfini çıkar.

Rabbim yolunu bahtını açık etsin güzel öğretmenim🥰🥰
Ne güzel yazmışsınız.
Çok teşekkür ederim :)

Bu kadarı fazla ya sadece narsist olmakla açıklanabilir mi bilmiyorum evlatlık olabilir misiniz acaba? yani başka bi durum düşünemedim şu durumda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X