Sagolun.babam emekli sandığından emekli idi.tahmini tutar nedir acaba bilginiz var mıAlırsınız. Ama yetim aylığı dediğiniz şey babanızın maaşının %25’i olacak. Bunu da göz önünde bulundurun.
Sagolun.babam emekli sandığından emekli idi.tahmini tutar nedir acaba bilginiz var mı
Düşünüyorum sebep ne olabilir diyeBoşanın tamamda memurluğu neden bırakıyorsunuz
Bu ikonu kullanmak bugüne nasip olmuş.Doktorlamı kaçıyorsunuz?
Bu konuyu açtığıma inanamıyorum
Kızlar merhaba. Utanarak yazıyorum aslında fikir almak için bile değil sadece iç dökme gibi. Geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçir dim rahimle ilgili. İşlemi yapan doktora bir yol kadar önce iki kez muayene olmaya gitmiştim, o sırada hastası değildim ama bir durumla ilgili teyit amaçlı...www.kadinlarkulubu.com
Yok be doktor kaçmaz hiç sanmiyorum amaDoktorlamı kaçıyorsunuz?
Kızlar merhaba. Utanarak yazıyorum aslında fikir almak için bile değil sadece iç dökme gibi. Geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçir dim rahimle ilgili. İşlemi yapan doktora bir yol kadar önce iki kez muayene olmaya gitmiştim, o sırada hastası değildim ama bir durumla ilgili teyit amaçlı...www.kadinlarkulubu.com
Bravo tebrikler, geleneği bozmadınız mutlu musunuz şuanDoktorlamı kaçıyorsunuz?
Eşlerini alageyik yapmak isteyenler ile ilgili sorunlarım var.Bravo tebrikler, geleneği bozmadınız mutlu musunuz şuan
Isyerinde cok sıkıntıliyim ,aslinda kucuk bir yere tayin istemek hep icimde olan sey izmir in ilceleri gibi.ama malesef boyle bir nokta tayini icin torpil gerekiyor.calistigim kurum sikintili malesefAlirsin evet ama istifa sart mi? İşinin olmasi daha güzel degil mi? Esinden ayrilmayi da dusunuyorsan meslegine daha cok sarıl derim.
Doktora doğru kaçıyordur belki.Yok be doktor kaçmaz hiç sanmiyorum ama
Memurluğu neden bırakacaksınız hadi bosanmayi anlarız daBravo tebrikler, geleneği bozmadınız mutlu musunuz şuan
Inanin aylardir bunu dusunmekten yoruldum.aslinda o kadar uzucu bir karar ki bu farkindayim.onca emegi bosuna mi verdim kpss sinavlar vs. Diye.10 yildir calisiyorum,ama bizde emeklilik de yok gibi birsey.onceden 20 yili dolduran emekli olabiliyordu.artik olunmuyorEvet alabilirsin ama mermurluğunu yakma asla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?