Memuriyetten istifa ve boşanma durumunda babamdan yetim aylığı alabilir miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dacci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Devlet memurluğunda mi emeklilik yok?

Sadece yetim aylığıyla mı geçim yapmayı düşünüyorsunuz. İşyerinde sorununuz var diye ,istifa etmek hiç mantıklı değil.

Devlet memurluğundan emeklilik olmuyorsa neyden oluyor ayrıca?

Isyerinde cok sıkıntıliyim ,aslinda kucuk bir yere tayin istemek hep icimde olan sey izmir in ilceleri gibi.ama malesef boyle bir nokta tayini icin torpil gerekiyor.calistigim kurum sikintili malesef
Memurluktan istifa etmeyin bence benden size tavsiye çok pişman olursunz çalışın bir yandanda kpss çalışın başka bir meslege geçin derim

Yönetmeliği alt üst edin ve size uygun bir madde bulun ,
Hiç kimse ve de hiç bir durum için işimi bırakmazdım.
Siz de yapmayın lütfen.

Memurluktan istifa etmeyin bence. Boşanma konusunda birşey diyemem ama ne olursa olsun bu memurluk olmasa bile mesleğinizi bırakmayın.
Her işyerinde sorunlu insanlar sorunlu yöneticiler var. Bence mücadele etmeyi seçin.
Umarım herşey sizin için güzel olur.

Memursanız boşanan kadınlara bir kereliğine mahsus ailesinin oturduğu yere tayinini yapıyorlar ayrıca emelilikten bahsetmişsiniz ülkede herkes aynı yaşta emekli olacak sadece sizin için değil kadınlarda 58 yaş diye biliyorum yok çalışmak istemiyorum diyorsanız o zaman başka

memurluğu neden birakiyorsunuz?
özel değilse

Etrafimda yillardir memur olmak.icin kendini parcalayan insanlar var. Bunlardan biri babasinin ölüm ayligi ile.gecinmeye calisiyor. Hicbir sey yapamiyor. Keske senin yerine o gecebilse. Hepimizin zor zamanlari oluyor. Ancak böyle bir ulkede luks sayilacak bir isi birakip yetim ayligina tamah etmek bilemedim. Muhtemelen mafakayi da hesaba kattin ama ikisi de seni gecindirmez soyleyim

vay anasını sayın seyirciler

memuriyette 10 yılı dolana ücretsiz izin veriyolar. o kadar kafaniza takiyosaniz ücretsiz izin alip kafa dinleyin. bakin bakalim memur olmayinca nasil hayat

ayrıca nere olursa olsun tayinimi ister giderim. niye istifa edeyim. becayis varsa becayis deneyin bide

Yıpranma payı olan bir meslekte misiniz?Merak ettim görevinizi ama ne olursa olsun istifa etmeyin, çok pişman olursunuz.Evde oturmak kadar sıkıcı birşey yok çalışma hayatına alıştıktan sonra

Bilmem ki, devlet öyle uygun görmüş. Ölen kişinin eşi %50 dul maaşı çocukları da %25 yetim maaşı alır. Memur emeklisiyse eş %60 çocuklar %30 alır.
annem %75 aliyor babamdan ama annemin maasini bolen bir kiz cocuk yok suan ondanmi ki gerci bolseydim anneme %50 si bana %25 i kalirdi ozaman yine sizin dediginize gelirdi sanirim

mesaji duzelttim evet ay biz sizinle neden hep boyle konularda konusuyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…