- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Devlet memurluğunda mi emeklilik yok?Inanin aylardir bunu dusunmekten yoruldum.aslinda o kadar uzucu bir karar ki bu farkindayim.onca emegi bosuna mi verdim kpss sinavlar vs. Diye.10 yildir calisiyorum,ama bizde emeklilik de yok gibi birsey.onceden 20 yili dolduran emekli olabiliyordu.artik olunmuyor
Memurluktan istifa etmeyin bence benden size tavsiye çok pişman olursunz çalışın bir yandanda kpss çalışın başka bir meslege geçin derimIsyerinde cok sıkıntıliyim ,aslinda kucuk bir yere tayin istemek hep icimde olan sey izmir in ilceleri gibi.ama malesef boyle bir nokta tayini icin torpil gerekiyor.calistigim kurum sikintili malesef
Yönetmeliği alt üst edin ve size uygun bir madde bulun ,Mrb arkadaşlar. Benzer durumu yaşamış veya konu hakkında bilgisi olanlar vardır belki.
Ben şuan memurum.evliyim.hayatimla ilgili ciddi kaRar asamasindayim.sartlar beni bu noktaya getirdi lütfen kimse yargılamasın. Memuriyetten istifa ve boşanma durumunda babamdan yetim aylığı alabilir miyim
neden %25?Alırsınız. Ama yetim aylığı dediğiniz şey babanızın maaşının %25’i olacak. Bunu da göz önünde bulundurun.
vay anasını sayın seyircilerDoktorlamı kaçıyorsunuz?
Bu konuyu açtığıma inanamıyorum
Kızlar merhaba. Utanarak yazıyorum aslında fikir almak için bile değil sadece iç dökme gibi. Geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçir dim rahimle ilgili. İşlemi yapan doktora bir yol kadar önce iki kez muayene olmaya gitmiştim, o sırada hastası değildim ama bir durumla ilgili teyit amaçlı...www.kadinlarkulubu.com
Onu yapmak icin yaşim geçti malesef,35 sınırı varMemurluktan istifa etmeyin bence benden size tavsiye çok pişman olursunz çalışın bir yandanda kpss çalışın başka bir meslege geçin derim
neden %25?
annem %75 aliyor babamdan ama annemin maasini bolen bir kiz cocuk yok suan ondanmi ki gerci bolseydim anneme %50 si bana %25 i kalirdi ozaman yine sizin dediginize gelirdi sanirimBilmem ki, devlet öyle uygun görmüş. Ölen kişinin eşi %50 dul maaşı çocukları da %25 yetim maaşı alır. Memur emeklisiyse eş %60 çocuklar %30 alır.
annem %75 aliyor babamdan
mesaji duzelttim evet ay biz sizinle neden hep boyle konularda konusuyoruz kiHiç bir çocuk babanın aylığından yetim aylığı almıyorsa %75 alır. Çok ince noktalar var hepsi yazılmıyor doğal olarak. Her durum kendine özel ve değişiyor. Ama sonuç olarak yetim maaşı %25 ya da %30.
58 yaş a tabiyim.bunu demek istemiştim.bu da şuan meslekte 11.yılın içindeyim.daha 24 yıl çalışmam gerekiyor omur varsa tabiDevlet memurluğunda mi emeklilik yok?
mesaji duzelttim evet ay biz sizinle neden hep boyle konularda konusuyoruz ki
Memurluk ne olursa olsun bırakılmaz boşan.. Başka bi ile tayin aldır..Sagolun.babam emekli sandığından emekli idi.tahmini tutar nedir acaba bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?