puanınız kaç ne bölüm mezunusunuz tapu ve kadastro genel müdürlüğünü sakın yazmayın ben pişman oldum sürünüyorum hiç tavsiye büyükşehirlerden uzak durun yoğun olur çünkü hangi kurum olursa olsun
bolu düşüneblrsn
karadeniz bölgesi olsun istemiyorum... teşekkürler yinede..
pardon ben o kısma dikkat etmemşm
Bursa iyidir.
Büyükşehir sıkılmazsınız ama istanbul ankara gibi trafiği yok ha zaman zaman yakın olabiliyor ama iyidir.
Şehrin her yerinden her yere ulaşım var gibi bişey daha sakin yer istersenizde var apartmankarın yükseldiği yerlerde var
sakarya olablr diye düşünyrm,kocaeli aynı şekldebaşka önereceginiz yer varmı..
arkadaşlar bu haziranda memurluk için tercih yapıcam. Puanım 87.700.. nereyi yazsam gelicek büyük ihtimal... kendim ordu da yaşıyorum ve karadeniz hariç diğer bölgelerden olsun istiyorum.. sizce nereyi yazayım... memur olarak hem kirası uygun ev bulabilecegim hem güvenli hem güzel yer arıyorum tek yaşıycağım çünkü evlenene kadar... fikir almak istedim şimdiden... teşekkürler...
bursa hiç aklımda yoktu cidden... olabilir teşekkürler :)
Akdenizi düşünürseniz mersini öneriyorum,hem kirasını ucuz,hem ulaşımı ucuz hem de gıda maddeleri ucuz herşeyi ucuz.İsterseniz ev kiralarına bakabilirsiniz sitelerden ön düşügü 250 lira 300 liradan başlar.Boş evlerin.
Sevindim,en düşük kiralar bunlar canım tabi yüksekleride var ama istanbul gibi büyükşehirler bakış çok ucuz çarşı merkezine bir dolmuşla gidilir en uzak yere bile tek otobüsle yada en fazla 2 dolmuşla gidilir.Tek kötü yanı yazları sıcak olması.tam aradıgım özellikler işte :) mersin ilk başa geçti şuan cidden yazabilirim çok sagolun...
Konya güzeldir.Öğrencilik çalışma geçti..Kiralar ucuz sayılmaz,yakıt pahalı..Adana kiralar ordan daha uygun,ama yazın çok sıcak.Doğyuyu yazmadan batıya doğru güzel bir seçim olur..Malatya'yı sevdim bu arada..Bir doğu şehri için gelişmiş buldum..Yazları sıcaklık üzmüyor.En iyisi bence karadeniz..
Çok küçük yerleri de yazma,sıkılırsın.Ailene çok uzak da yazma,gidip gelmesi sorun oluyor.karadeniz istemiyorsun ama sonra dönmek isteyeceksin ailenin yakınına,ozaman dönecek imkanın var mı bilmiyorum..
Sevindim,en düşük kiralar bunlar canım tabi yüksekleride var ama istanbul gibi büyükşehirler bakış çok ucuz çarşı merkezine bir dolmuşla gidilir en uzak yere bile tek otobüsle yada en fazla 2 dolmuşla gidilir.Tek kötü yanı yazları sıcak olması.
Sonra çok özlersin demedi deme...Bence yakın olmasına dikkat et..Hem ayrı hem uzak hem yakın olmuş olursun..Kayseri de güzel bu arada kiralarını bilmiyorum.Konya yı ve Kayseriyi araştır,buraları es geçme..
Sonra çok özlersin demedi deme...Bence yakın olmasına dikkat et..Hem ayrı hem uzak hem yakın olmuş olursun..Kayseri de güzel bu arada kiralarını bilmiyorum.Konya yı ve Kayseriyi araştır,buraları es geçme..
İlçe yazmazsan daha iyi olur..Sıkılırsın..Doğunun ilçeleri pek güzel değildir...Batının ilçeleri güzeldir mesela..Mersin!in Silifke ilesi fena değildir..Erdemli iyidir..Kiralrını bilmem..Bizim iş arkadaşlardan bazısı Antalya'ya gitti.Manavgat meslea..Isparta yı bir araştır..
Araştırmadan hiçbir yeri yazma,pişman olacağın yerlere gitme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?