• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memurluk için en rahat memleket neresi sizce ?

ciddimisiniz??? yanlış anlamayın ama orada çok hanzo insanların oldugunu duydum kocaeli sakarya buralarda varmış böyle tipler hani şimdi yanlızda yaşayacagım ya güvenli olsun isterim.. gercekten güzelse yazarım :26:

Kim demis aksine cok sicak insani var oniki yil oldu geleli burda yaslanmak istiyorum kesinlikle memlekete dahi donmek istemiyorum

Kim demis aksine cok sicak insani var oniki yil oldu geleli burda yaslanmak istiyorum kesinlikle memlekete dahi donmek istemiyorum

ooo çok iyi ozaman :16: konumu bakımından da çok iyi yer zaten olabilir yazarım teşekkürler

ooo çok iyi ozaman :16: konumu bakımından da çok iyi yer zaten olabilir yazarım teşekkürler

Rica ederim umarim merkez cikar ilceler hakkinda cok bilgim yok . Merkezi icin konustum ben her imkan elinizin altinda hem . Umarim beklentilerinize ulasirsiniz . Hoscakalin

Yozgat akdagmadeni insanlari sicak 6yil duran iki daire alip donuyor sosyal faliyetleri az ama tam para biriktirme yeri

Tercihler ne zaman yapılacak,kafanda iyi kötü belirlenmiştir nereleri tercih edecegin.

Ağrı Bingöl Bitlis Elazığ Erzincan Erzurum Hakkari Kars Malatya Muş Tunceli Van Ardahan Iğdır urfa ve diyarbakır.......... bu illerin herhangi birinde kalan yada bilenler nasıldır yaşamak fikir almak istedim.... özellikle memur atamalarında çokca kadro açılan yerler bu iller oluyo... yaşayıpta bilenler kısaca anlatırsa çok sevinirim basıl yerlerdir buralar???

Ben Vanlıyım arkadaşım, Van'da yaşıyorum.

Meleketimiz çok rahat bir yer, merkez aşırı soğuk değil, mesele bu yıl bir kez kar yağdı ama kuru soğuğumuz oldu.

Ancak pahalı, evler 600 den başlar ama tokide otururum, minibüs kullanırım diyorsanız 300-350'ye de evler var. Deprem sonrası çok toki yapıldı, ev bulma sorunu yok.

Isınma ciddi bir masraf bizim için, ben bu yıl en yüksek 370 ödedim, ve birkaç ay böyle devam etti. Hala da akşamları yakıyoruz doğalgazı.

Meyve-sebze pahalı ama sanırım son yıllarda tüm ülkede bir pahalılık söz konusu.

Böyle işte, ben de tayin istemeyi düşünüyorum 1-2 yıl içinde. Antalya düşünüyorum ama hiç gitmedim, belki burdaki yorumlardan kopya çekerim:)

Meleketimiz çok rahat bir yer, merkez aşırı soğuk değil, mesele bu yıl bir kez kar yağdı ama kuru soğuğumuz oldu.

Ancak pahalı, evler 600 den başlar ama tokide otururum, minibüs kullanırım diyorsanız 300-350'ye de evler var. Deprem sonrası çok toki yapıldı, ev bulma sorunu yok.

Isınma ciddi bir masraf bizim için, ben bu yıl en yüksek 370 ödedim, ve birkaç ay böyle devam etti. Hala da akşamları yakıyoruz doğalgazı.

Meyve-sebze pahalı ama sanırım son yıllarda tüm ülkede bir pahalılık söz konusu.

Böyle işte, ben de tayin istemeyi düşünüyorum 1-2 yıl içinde. Antalya düşünüyorum ama hiç gitmedim, belki burdaki yorumlardan kopya çekerim:)
Van'da meyve-sebze gibi maddelerin pahalı olması sanırım başka illerden geliyor o yüzden pahalı diye biliyorum bir tanıdıgım van'da çalışıyor şuan sebze ve meyveler için farklı şehirlerden geliyor o yüzden pahalı demişti bana.Antalya'ya kardeşim gitti kış sezonuydu gittiginde çok güzel bir şehir ama biraz pahalı demişti.

Ağrı Bingöl Bitlis Elazığ Erzincan Erzurum Hakkari Kars Malatya Muş Tunceli Van Ardahan Iğdır urfa ve diyarbakır.......... bu illerin herhangi birinde kalan yada bilenler nasıldır yaşamak fikir almak istedim.... özellikle memur atamalarında çokca kadro açılan yerler bu iller oluyo... yaşayıpta bilenler kısaca anlatırsa çok sevinirim basıl yerlerdir buralar???

Merhaba öncelikler hayırlı olsun.Puanınız bu kadar iyiyken doğuyu neden düşünüyorsunuz?Memleketimizin her yeri çok güzel ama bence sosyal faliyeti olan yerler daha iyi olacaktır.Bursalı yım orayı tavsiye edebilirim ama tabi herkesin beklentisine göre değişir.Yaşadığınız yere göre kiralar değişir.Şu an görev sebebiyle Bitlis teyiz ben tavsiye etmem açıkçası.Kiralar ve yakıt pahalı.Vakit geçirmek için neredeyse bir şey yok ayrıca iller arası ulaşımda kolay değil malesef aktarma yapmak zorunda kalıyorsunuz.Sizin yerinizde olsam ege marmara akdeniz bölgelerde şehir elemeleri yapardım.Sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.Tekrar hayırlı olsun.

arkadaşlar bu haziranda memurluk için tercih yapıcam. Puanım 87.700.. nereyi yazsam gelicek büyük ihtimal... kendim ordu da yaşıyorum ve karadeniz hariç diğer bölgelerden olsun istiyorum.. sizce nereyi yazayım... memur olarak hem kirası uygun ev bulabilecegim hem güvenli hem güzel yer arıyorum tek yaşıycağım çünkü evlenene kadar... fikir almak istedim şimdiden... teşekkürler...

niye son atamaya bıraktınız ?

slm canim ben tokatliyim tokati tavsiye derim cok rahat edecegin bir yer oranin insani bendi kizlari gibi sahiplenirler sana emin hede yaz gelince okadar iyi oluyoki pikniklere cagirirlar seni bahcelerine goturler yani kisacasi sicak bir ortam ariyosan tokat derim sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm bende tokattayım kesinlikle bir bayan için yaşanılacak küçük ve herşeyi bulabaileceğin bir şehir tavsiye ediyorum..

ciddimisiniz??? yanlış anlamayın ama orada çok hanzo insanların oldugunu duydum kocaeli sakarya buralarda varmış böyle tipler hani şimdi yanlızda yaşayacagım ya güvenli olsun isterim.. gercekten güzelse yazarım :26:

Kusura bakma kaç gündür takip ediyorum konuyu,artık şu yorumu görünce patladım.

İnsanlar burada neresi olsa giderim modunda,sen o puanla son atamaya kalmışsın,yer beğenmiyorsun.

Hanzo adam her yerde var,kurtarılmış bir bölge yok malesef.

slm bende tokattayım kesinlikle bir bayan için yaşanılacak küçük ve herşeyi bulabaileceğin bir şehir tavsiye ediyorum..

tokatı biliyorum canım karadeniz bölgesi hariç istiyorum başka diğer bölgelerden varmı bildigin?:26:

Yozgat akdagmadeni insanlari sicak 6yil duran iki daire alip donuyor sosyal faliyetleri az ama tam para biriktirme yeri

olabilir aslında para da biriktiririm zaten arkadaşlar kayseriyide yaz dediler yeme içme ucuzmuş erciyes falan güzelmiş kayseriyi de yazcam

vanı yazmayım ozaman :) antalyayı bende düşünüyorum arkadaşlar övdü baya... hakkımızda hayırlısı

Merhaba öncelikler hayırlı olsun.Puanınız bu kadar iyiyken doğuyu neden düşünüyorsunuz?Memleketimizin her yeri çok güzel ama bence sosyal faliyeti olan yerler daha iyi olacaktır.Bursalı yım orayı tavsiye edebilirim ama tabi herkesin beklentisine göre değişir.Yaşadığınız yere göre kiralar değişir.Şu an görev sebebiyle Bitlis teyiz ben tavsiye etmem açıkçası.Kiralar ve yakıt pahalı.Vakit geçirmek için neredeyse bir şey yok ayrıca iller arası ulaşımda kolay değil malesef aktarma yapmak zorunda kalıyorsunuz.Sizin yerinizde olsam ege marmara akdeniz bölgelerde şehir elemeleri yapardım.Sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.Tekrar hayırlı olsun.

doguda maaş daha çok veriliyormuş bide doğu görevimi aradan çıkarmak istedim ama sanırım ev sorunu yakıt falan baya masraflı oralar... bitlisi eledim ozaman.... çok sağolun..

doguda maaş daha çok veriliyormuş bide doğu görevimi aradan çıkarmak istedim ama sanırım ev sorunu yakıt falan baya masraflı oralar... bitlisi eledim ozaman.... çok sağolun..

Eş durumu yapacagınızı söylemiştiniz 1 sene sonra ya doğu görevi ortadan kalkıyor ozaman.

niye son atamaya bıraktınız ?

lisanstan memur olmak istedim.. bölümüm sosyal hizmet önlisanstım dgs ile lisansa çıkardım ...lisans tan memur olursam sosyal çalışmacı oluyorum... bekliyeyim dedim ama şartlar değişti son atamada tercih vereyim dedim...

Son düzenleme:
Back
X