Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakarya kiralar iyiymiş demiyelim..
valilik kampüsünün oradaki kalıcı konutlarda ucuz.. diğer yerlerde 500 600 1000 TL civarı
işte bende kocaeli büyüdüğüm için orası bana karışık gelmiyor
kurumun seni vereceği ilçe önemli kanu sahibi arkadaşım.. taraklı ilçesine verirlerse akşam 8 den sonra araba bile bulunmaz mesela
eğer kampüse verirlerse o iyi olur.. çünkü çarşaıya yakın kiralar ucuz300 2+1 evde oturuyorum ben. yanlız kalıyorum. kiralar çok olmadığı için biriyle eve çıkmayıda düşünmedim.. ayrıca soğuk bir memleket değil.. doğazgazda ucuz geliyor
benm en fazla 60 geldi
2odayı açmıyorum zaten
özlersem giderim yanlarına uzak olayım biraz istiyorum :) konya yı az önce bi arkadaş pahalı dedi.. kayseriyi bilmiyorum ama arastırsam iyi olcak
cnm benim ailem istanbulda ben manisadayım burda memurum 8-9 saat sürüyo otobüsle çok uzak sayılmaz ama ben yinede keşke sakaryada kocaelide olsam diyorum biraz daha yakın olabilmek için.üniversite okumaya giderken bende uzak olmak istedim ama birkaç ayda geçiyo o uzak olma isteği sonra çok özlüyosun.ben anneme karsa gidicem diyodum kızdığım zaman uzaklaşmak için.biraz uzaklaşsam iyi gelcek gibi bana bilemiyorum yoksa ordu gibi güzel memleket yoksa burayı yazardım.. maksat yanlız takılmak biraz da en azından evlenene kadar yanlız yasamak istiyorum.. şimdi memelekete yakın olursam bizimkiler çat kapı gelir biraz uzak olsunuzun saat yolculuklara razıyım
![]()
arkadaşlar bu haziranda memurluk için tercih yapıcam. Puanım 87.700.. nereyi yazsam gelicek büyük ihtimal... kendim ordu da yaşıyorum ve karadeniz hariç diğer bölgelerden olsun istiyorum.. sizce nereyi yazayım... memur olarak hem kirası uygun ev bulabilecegim hem güvenli hem güzel yer arıyorum tek yaşıycağım çünkü evlenene kadar... fikir almak istedim şimdiden... teşekkürler...
arkadaşlar bu haziranda memurluk için tercih yapıcam. Puanım 87.700.. nereyi yazsam gelicek büyük ihtimal... kendim ordu da yaşıyorum ve karadeniz hariç diğer bölgelerden olsun istiyorum.. sizce nereyi yazayım... memur olarak hem kirası uygun ev bulabilecegim hem güvenli hem güzel yer arıyorum tek yaşıycağım çünkü evlenene kadar... fikir almak istedim şimdiden... teşekkürler...
Antalya ve ilçelerini düşünebilirsiniz . Yada ege tarafı sakin ve güvenli yerler diye düşünüyorum![]()
hangi ili önerebileceğimi bilmiyorum ben karadenizde yaşıyorum bakanlıkta çalışıyorum ve burayı çok seviyorum..
ama nacizane tavsiyem bakanlık tercih ediceksen eğitimleri çok olur bu yüzden havaalanı olan bir il tercih edebilirsin..
manisada kiralar çook pahalı kesinlikle önermem ayrıca yazın sıcağı çok dayanılmaz derecede fazla.
kurum ayırt edmiycem aslında benım için en önemli memleket bulmam... karadeniz bölgesi hariç güzel bir yer arıyorum bulursam çok iyi olcak :26:
hımm galiba yazmasam daha iyi ozaman... istanbul yazsam ordan daha ucuz ev bulurum ama cesaret edemiyorum istanbul yazmayı..
cnm benim ailem istanbulda ben manisadayım burda memurum 8-9 saat sürüyo otobüsle çok uzak sayılmaz ama ben yinede keşke sakaryada kocaelide olsam diyorum biraz daha yakın olabilmek için.üniversite okumaya giderken bende uzak olmak istedim ama birkaç ayda geçiyo o uzak olma isteği sonra çok özlüyosun.ben anneme karsa gidicem diyodum kızdığım zaman uzaklaşmak için.
bide çat-kapı gidebileceğin bi uzzaklıkta olsun tatiller genelde 2-3 günlük oluyo en azından cumayıda katıp haftasonuyla 3 gün gidebileceğin bi mesafe iyi olur.
çok uzun oldu ama onların çat-kapı gelmesini o kadar istiyosunki uzaktayken keşke gelseler...
Aydın ve muğla memur şehridir hem kalabalık bir nüfusa sahip değil heryere ulaşım rahatlıkla yapılabiliyor...hemde organik beslenmek isteyenler için birebir yazı çıkarsa hiç pişman olmayacaksınız Türkiye'nin çoğu yerini gezdim,gördüm ...ydın ve Muğla gibisi yok buraya gelen memurlar buradan bir daha gitmiyorlar,şehir çok sakin ,çok temiz,memurların en çok rahat ettiği yerdir...
Ben Sivastayım, tavsiye etmem. Kışı bitmiyor kiralar 500 civarı ve kralık ev bulmak çok zor.
İç anadolu kış açısından oldukça olumsuz ben olsam ege seçerdim
Koalina tarafından yazılmıştır:)
Aydın ve muğla memur şehridir hem kalabalık bir nüfusa sahip değil heryere ulaşım rahatlıkla yapılabiliyor...hemde organik beslenmek isteyenler için birebir yazı çıkarsa hiç pişman olmayacaksınız Türkiye'nin çoğu yerini gezdim,gördüm ...ydın ve Muğla gibisi yok buraya gelen memurlar buradan bir daha gitmiyorlar,şehir çok sakin ,çok temiz,memurların en çok rahat ettiği yerdir...