• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memurluk için en rahat memleket neresi sizce ?

Antalya ve ilçelerini düşünebilirsiniz . Yada ege tarafı sakin ve güvenli yerler diye düşünüyorum :16:

sakarya kiralar iyiymiş demiyelim..
valilik kampüsünün oradaki kalıcı konutlarda ucuz.. diğer yerlerde 500 600 1000 TL civarı

hımm galiba yazmasam daha iyi ozaman... istanbul yazsam ordan daha ucuz ev bulurum ama cesaret edemiyorum istanbul yazmayı..

işte bende kocaeli büyüdüğüm için orası bana karışık gelmiyor :1::1:

kurumun seni vereceği ilçe önemli kanu sahibi arkadaşım.. taraklı ilçesine verirlerse akşam 8 den sonra araba bile bulunmaz mesela :27:
eğer kampüse verirlerse o iyi olur.. çünkü çarşaıya yakın kiralar ucuz :27: 300 2+1 evde oturuyorum ben. yanlız kalıyorum. kiralar çok olmadığı için biriyle eve çıkmayıda düşünmedim.. ayrıca soğuk bir memleket değil.. doğazgazda ucuz geliyor :27:benm en fazla 60 geldi :27: 2odayı açmıyorum zaten

Bunlar çok önemli faktörler. Ordu da yetişn alışan bi kişi akdenz ikliminde yapamz kanaatindeyim nem den dolayı bunaltıyor insanı. Önerebileceğim biçok yer var yalova balıkesir eskişehir kocaeli gibi ama sakarya sentez gibi biyer heryere ulaşım var canın sıkıldı boluya git yok olmadı istanbul o damı olmadı git karasuya yüz gel ya da alışveriş yapcam de kocaeliyi tavaf et. Bu arada sakinlik arıyorsan canakkalede çok güzel. İnsann ne istediğini bilmesi önemli. Ah ah ben egeye atansam sabah işe gitsemgelince havlumu alıp sahile insem yüzüp yüzüp ewe gelsem misafrlermle mangalımı yapsam. Yazın otel parası vrrmk istemeyenler bana gelse curcunaaolsa ewimde nolurdu müstakbel koca adayım he nolurdu

ege bölgesini yazabilirsin ben geçen sonbaharda bodrumdan istanbula tayin oldum hay kafama tüküreyim

özlersem giderim yanlarına uzak olayım biraz istiyorum :) konya yı az önce bi arkadaş pahalı dedi.. kayseriyi bilmiyorum ama arastırsam iyi olcak

biraz uzaklaşsam iyi gelcek gibi bana bilemiyorum yoksa ordu gibi güzel memleket yoksa burayı yazardım.. maksat yanlız takılmak biraz da en azından evlenene kadar yanlız yasamak istiyorum.. şimdi memelekete yakın olursam bizimkiler çat kapı gelir biraz uzak olsun :40: uzun saat yolculuklara razıyım :40:
cnm benim ailem istanbulda ben manisadayım burda memurum 8-9 saat sürüyo otobüsle çok uzak sayılmaz ama ben yinede keşke sakaryada kocaelide olsam diyorum biraz daha yakın olabilmek için.üniversite okumaya giderken bende uzak olmak istedim ama birkaç ayda geçiyo o uzak olma isteği sonra çok özlüyosun.ben anneme karsa gidicem diyodum kızdığım zaman uzaklaşmak için.

bide çat-kapı gidebileceğin bi uzzaklıkta olsun tatiller genelde 2-3 günlük oluyo en azından cumayıda katıp haftasonuyla 3 gün gidebileceğin bi mesafe iyi olur.
çok uzun oldu ama onların çat-kapı gelmesini o kadar istiyosunki uzaktayken keşke gelseler...

manisada kiralar çook pahalı kesinlikle önermem ayrıca yazın sıcağı çok dayanılmaz derecede fazla.

arkadaşlar bu haziranda memurluk için tercih yapıcam. Puanım 87.700.. nereyi yazsam gelicek büyük ihtimal... kendim ordu da yaşıyorum ve karadeniz hariç diğer bölgelerden olsun istiyorum.. sizce nereyi yazayım... memur olarak hem kirası uygun ev bulabilecegim hem güvenli hem güzel yer arıyorum tek yaşıycağım çünkü evlenene kadar... fikir almak istedim şimdiden... teşekkürler...

yalova,bursa,balıkesir bence.ben yalovadayım sakin bir yer

arkadaşlar bu haziranda memurluk için tercih yapıcam. Puanım 87.700.. nereyi yazsam gelicek büyük ihtimal... kendim ordu da yaşıyorum ve karadeniz hariç diğer bölgelerden olsun istiyorum.. sizce nereyi yazayım... memur olarak hem kirası uygun ev bulabilecegim hem güvenli hem güzel yer arıyorum tek yaşıycağım çünkü evlenene kadar... fikir almak istedim şimdiden... teşekkürler...

hangi ili önerebileceğimi bilmiyorum ben karadenizde yaşıyorum bakanlıkta çalışıyorum ve burayı çok seviyorum..
ama nacizane tavsiyem bakanlık tercih ediceksen eğitimleri çok olur bu yüzden havaalanı olan bir il tercih edebilirsin..

Antalya ve ilçelerini düşünebilirsiniz . Yada ege tarafı sakin ve güvenli yerler diye düşünüyorum :16:

kiralarına bakıcam uygunsa yazarım antalyada çok güzelll resimlerden gördüğüm kadarıyla hiç gitmedim :) izmir güzel degil pahalı dediler kesinlikle egeden orayı yazmam ama muğla iyi diyenler var mugla olabilir mesela... aydın yada

hangi ili önerebileceğimi bilmiyorum ben karadenizde yaşıyorum bakanlıkta çalışıyorum ve burayı çok seviyorum..
ama nacizane tavsiyem bakanlık tercih ediceksen eğitimleri çok olur bu yüzden havaalanı olan bir il tercih edebilirsin..

kurum ayırt edmiycem aslında benım için en önemli memleket bulmam... karadeniz bölgesi hariç güzel bir yer arıyorum bulursam çok iyi olcak :26:

manisada kiralar çook pahalı kesinlikle önermem ayrıca yazın sıcağı çok dayanılmaz derecede fazla.

manisayı eledik ozaman kira hadi sıcak nysede kira çok önemli maaşımın yarıısı kiraya gitmesin. tesekkürler uyardıgın için

kurum ayırt edmiycem aslında benım için en önemli memleket bulmam... karadeniz bölgesi hariç güzel bir yer arıyorum bulursam çok iyi olcak :26:

balıkesir küçük ucuz ve güzel bir yerdir baya gelişti son senelerde netten araştırabilirsin..
onu dışında antalya, muğla tavsiye ederim...

Ben Sivastayım, tavsiye etmem. Kışı bitmiyor kiralar 500 civarı ve kralık ev bulmak çok zor.
İç anadolu kış açısından oldukça olumsuz ben olsam ege seçerdim;)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Çanakkale olabilir :)
Hem küçük yer. Ulaşım sorunu yok. kiralar uygun. Gece bile elini kolunu sallaya sallaya rahatca evıne gidebılecegın biryer. gel buyur bekleriz :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımm galiba yazmasam daha iyi ozaman... istanbul yazsam ordan daha ucuz ev bulurum ama cesaret edemiyorum istanbul yazmayı..

Kiralar şöyle yapılanma çok fazla sakaryada. Lüx ew sayısı inanlmaz arttı dublex triblex 150 m2 bilmm ne. İşte bu yapılanlar pahalı bunlarda da zaten aileler oturuyor . Camili diye biyer var tamamn konut üzerne diyebilirim hastane askerlik şubesi tıp fakültesi vali konağı ve valilik burda olduğu için doktor öğretmn memur kaynıyo diyebilirim ve oldukça da güvenli kiralar da bihayli ucuz ewlr deprmden sonra yapıldığı için ısı yalıtımlı çok çok büyük çoğunluğu bu yüzde faturan oldukça az geliyor. Bizm siteyi örnk veriyorum üst katım emekli onun üstü öğretmn onun üstü polis en üst tıp öğrencileri karsımız kampüs mühendislik öğrencisi onun üstü valilik çalışanı. Çaprazımda halk eğitim merkezi askerlik şubesi valilik konağı valilik kampüsü kent park yeşillik park kafe büyük market sinema var ve bnm apartmanmda kira 400 tl üstelik ewlr yeni yapım

cnm benim ailem istanbulda ben manisadayım burda memurum 8-9 saat sürüyo otobüsle çok uzak sayılmaz ama ben yinede keşke sakaryada kocaelide olsam diyorum biraz daha yakın olabilmek için.üniversite okumaya giderken bende uzak olmak istedim ama birkaç ayda geçiyo o uzak olma isteği sonra çok özlüyosun.ben anneme karsa gidicem diyodum kızdığım zaman uzaklaşmak için.

bide çat-kapı gidebileceğin bi uzzaklıkta olsun tatiller genelde 2-3 günlük oluyo en azından cumayıda katıp haftasonuyla 3 gün gidebileceğin bi mesafe iyi olur.
çok uzun oldu ama onların çat-kapı gelmesini o kadar istiyosunki uzaktayken keşke gelseler...

annemde öyle diyo çok özlersin burayı çok ararsın ordu yada samsun yaz diyo herkeste ama ben istemiyorum uzak olcak illa pişman olursam yine de ses çıkarmıycam mümkünse uzak olsun az kafamı dinleyeyim hiç yanlız kalamadım üniversiteyi açıkögretim okudum evden hiç gitmedim :17 ondan heves ediyorum...:17:

Aydın ve muğla memur şehridir hem kalabalık bir nüfusa sahip değil heryere ulaşım rahatlıkla yapılabiliyor...hemde organik beslenmek isteyenler için birebir yazı çıkarsa hiç pişman olmayacaksınız Türkiye'nin çoğu yerini gezdim,gördüm ...ydın ve Muğla gibisi yok buraya gelen memurlar buradan bir daha gitmiyorlar,şehir çok sakin ,çok temiz,memurların en çok rahat ettiği yerdir...

Aydın ve muğla memur şehridir hem kalabalık bir nüfusa sahip değil heryere ulaşım rahatlıkla yapılabiliyor...hemde organik beslenmek isteyenler için birebir yazı çıkarsa hiç pişman olmayacaksınız Türkiye'nin çoğu yerini gezdim,gördüm ...ydın ve Muğla gibisi yok buraya gelen memurlar buradan bir daha gitmiyorlar,şehir çok sakin ,çok temiz,memurların en çok rahat ettiği yerdir...

Ewet bnde bir sakaryalı olarak orayı istiyorum erk ark ikna edersem 2 sene orda kalmk istyrm veya en olmadı ewlnr ewlnmz takı hırdavat ne varsa satıp alcam :)

Ben Sivastayım, tavsiye etmem. Kışı bitmiyor kiralar 500 civarı ve kralık ev bulmak çok zor.
İç anadolu kış açısından oldukça olumsuz ben olsam ege seçerdim;)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

sivas zaten hiç aklımda yok yazmam iç anadoludan bitek eskişehir yazcam onun dışında kayseride olur belki ama puanım yüksek oldugu için ilk 3 tercih büyük ihtimal çıkcak ilk 3 şehir çok önemli... diğer 30 tercihide doldurcam acıkcası sonlarada dogudan ve güneydogudan yazıcam gaziantep de güzel diyorlar :44:

süpermiş ozaman hem memur sehri arkadaş bol bol bulabilrim çok iyi ya muğla aklıma yattı açıkcası ozman çok tesekürler :46:

Back
X