• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memurluk için en rahat memleket neresi sizce ?

Kusura bakma kaç gündür takip ediyorum konuyu,artık şu yorumu görünce patladım.

İnsanlar burada neresi olsa giderim modunda,sen o puanla son atamaya kalmışsın,yer beğenmiyorsun.

Hanzo adam her yerde var,kurtarılmış bir bölge yok malesef.

Kesinlikle katiliyorum.... kurtarılmış bölge diye bir sey yok... çok yer gezmiş birisi olarak bunu bizzat gördum...
Hanzoyla karsılasma biraz da şans işi :-) örnegin diyarbakırın hani ilçesinde çalıştığım dort sene boyunca gormedigim hanzolugu batida çooook şirin bir ilçede gördüm.. benim hanide görmediğim hanzolugu da yine hanide ev arkadaşım gordu... yani kader kısmet :-)
Yine de tercihlerini yaparken kücük ama ulaşım imkanlari olan yerler yap.. ayrıca içini karartmak istemem ama nasıl olsa bir sene sonra geri dönerim düşüncesine odaklanma.... ukalalık ettiğimi düşünme lütfen ama başta kendim de olmak üzere çooook gördüm "aman canım bir seneliğine gidiyorum nasılsa " deyip te yıllarca kalanı.... dedim ya, en başta kendim yaptım bu hatayı...

izmite atandım ben de havası kötü ama yaşanabilir bir yer

havası kirli sanırım bende şimdilik eskişehirde karar kıldım sonrasında bursa ve sakarya yazıcam bakalım kadrolar acıklanınca daha net iller çıkar ortaya kararımı vericem hayırlı olsun atanmışsınız darısı başıma inşallah :61:

havası kirli sanırım bende şimdilik eskişehirde karar kıldım sonrasında bursa ve sakarya yazıcam bakalım kadrolar acıklanınca daha net iller çıkar ortaya kararımı vericem hayırlı olsun atanmışsınız darısı başıma inşallah :61:

sakaryayı tavsiye etmem...
arkadaşım orada öğrencilik yaşadı 4 sene hiç memnun değildi..

benim ailemni yanına yakın..
sonra evim çalıştığım yere çok yakın. ve burada kiralar 300 400. o yüzden memnunum :27:

hehe benim arkadaşım sosyal ortamı çok yok diyodu..
benim gibi evden işe işten eve modundaysan sıkıntı yok tabi:34:

sakaryayı tavsiye etmem...
arkadaşım orada öğrencilik yaşadı 4 sene hiç memnun değildi..

adına şiirler yazılmış bir sehir ne kadar kötü olabilirki ayrıca üniversite kampüsüde türkiyenin en güzel kampüslerinden biriymiş , arkadaşınız ne bakımdan sevmemiş söyledi mi size...

adına şiirler yazılmış bir sehir ne kadar kötü olabilirki ayrıca üniversite kampüsüde türkiyenin en güzel kampüslerinden biriymiş , arkadaşınız ne bakımdan sevmemiş söyledi mi size...

hehe benim arkadaşım sosyal ortamı çok yok diyodu..
benim gibi evden işe işten eve modundaysan sıkıntı yok tabi:34:

evet çok güzel bir kampüs var..
sapanca gölüne bakıyor..
ama benm açıköğretim sınavım olmasaydı gitmeyecektimki hiç üniversitesine..

çarşı merkezde AVM yok :27: çarşıdan arabaya binip o şekilde avmye gidebiliyosun..

ben çok sıkıntı yapmıyorum. zaten her tatil günümde izmite gidiyorum :27:

sosyal ortamı sevmedim demişti her haftasonu ya istanbula ya ankaraya kaçıyodu...
ben görmedim bilmiyorum sakaryayı...

sosyal ortamı sevmedim demişti her haftasonu ya istanbula ya ankaraya kaçıyodu...
ben görmedim bilmiyorum sakaryayı...

dogru olabilir sosyal bakımdan zayıf insanlarıda mütasıpmış bende zaten kaldıgım yerde huzur arıyorum ilk baş ve ev kira sıkıntısı cekmemek... sonrasında zaten hafta sonu bende kaçamaklar yaparım konumu itibari ile güzel yerde inşallah kadro gelir ordan :61:

Son düzenleme:
dogru olabilir sosyal bakımdan zayıf insanlarıda mütasıpmış bende zaten kaldıgım yerde huzur arıyorum ilk baş ve ev kira sıkıntısı cekmemek... sonrasında zaten hafta sonu bende kaçamaklar yaparım konumu itibari ile güzel yerde inşallah kadro gelir ordan :61:

inşallah gönlüne göre olsun

merak edenler olmuş haber veriyim dedim :) yine döndüm dolaştım gittim kendi memleketim ordu yu ilk sıraya yazdım arkadaşlar.... atandım .biraz da aile baskısı oldu tabi yazmam için ama olsun hayırlısı böyleymiş. kendi memleketini yaz diyenler de oldu haklılardı rahat yabancılık çekmiyorum alışma sıkıntısı vs. dertler yok. Allah isteyen herkese nasip etsin atanmayı inşAllah. Fikir veren herkese teşekkür ederim :34:

Son düzenleme:
Back
X