Memurluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bir kurumda kadrolu olarak çalışıyorum
Bırakın çalışma arkadaşının arkasından konuşmayı
İşlerden güçlerden yeri geliyor wc gitme fırsatı bile bulamıyoruz. Sizinkilerin maşallahı varmış

Vallahi onlardan aşağı kalır yanınız yok. Sizinde Ağzınız çok bozuk.

Boşluk var zaten amir amir olsaydı bunlar olmazdı
Ben sabahtan akşama kadar çalışırken birde bu eziyetlere katlandim hakkım kimseye helal degil

Bakın ben de ya sabır çektiğim ve yasadiklarimi Allaha havale ettiğim durumlar yaşadım bunları sizi gayet iyi anladığım icin yazıyorum zaten.
Tek başına dua hic bir iste yeterli degildir, aksiyon da gerekir.
Hani klasik laftır, "ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin "
Bu dünyaya kimsenin kahrini kaprisini cekmeye de gelmedik ayrica.

Ya o kız psikopat size kafayı takmış yada siz piskopatsınız hayal görüyorsunuz. İkinizden birinde sıkıntı var ama bilmiyorum

Malesef böyle karakter yoksunlari var . İstedikleri gibi olmazsan işinden ekmeğinden bile edecek pislikler . Bende işimi iyi yapıyorum diye çok şey gördüm . Kıdemli birinin aldığı sıfatı almama ramak kala isimden etti. Hanımefendi hakkımı primi mi aralarinda bölüşup yediler haram zıkkım yesinler ...

Tayin isteyin ya da daha az sizi yoracak bir bölüme geçin.
Bence tayin kesin çözüm.

Valla bakalim kısmet artık tayin de torpil ile oluyor eğer burda müdür olamazsam giderim zaten evi de satarım diğer bölümlerde kötü daha iyi bir yer olsaydı inanın çoktan gitmiştim ama isim uzun vadede yetişmek lazım.bu iste öyle bir iş
Giderim demek te kolay ama iş uygulamaya gelince zor sözü geçen adam lazım muvafakat almak için
Ben bu kizin gidişini bekliyorum gider de kurtulurum belki diyorum çok haset bir kiz kıskandığı zaman gözlerinin ici kızarıyor öyle ateş çıkıyor sanki gözlerinden birde kızın başka şeylerle de ilgisi var cinler minler büyücülük ondan korkuyorum bu kızdan

Kardeşim öyle düşünmüyorum takip edildiğini falan da düşünmüyorum gayet sağlıklıyım olaylar gerçek kurmaca falan değil hayal.dunyamda kurup ta buraya yazacak degilim parmaklarıma yazık yaz yaz
Kizin annesi başka birine öyle yazmış
Düşün artik kimin psikopat olduğunu
Arkadşım bu durumla.mucadele etmek için çok psikologa da gittim ben miyim anormal diye de sordum hayır dedi sen gayet normal si dedi
Evet kardeşim eşim bana inanıyor

Ben bana inanmayanlari da bana bunlar i yapanları da allaha havale ettim o.yuce allah biliyor kimin ne olduğunu

Ayrıca kışın bir telefon konuşmasına duydum odasindaydi bende geçiyordum sesi dışarı geliyordu diyor du ki sanırım annesi ile görüşüyordu diyor du anlamıyor musun kafan almıyor mu diyor Benim yaptığım işlemler olmuyor olmuyor falan diyordu hergun bağırıyoruz her gün diyordu annesi sanırım.soyle yap böyle yap.falan diye akıl veriyordu
Resmen kulaklarımla duydum hanfendi ataklarınla değil
Kız diyir du ki
Benim yaptığım.islemler olmuyor ve o kadar da rahat konuşuyordu ki sesi dışarılara geliyordu kızın o kadar çekincesi yok
Işine geldiğimde zaman zaman erken çıkıp kaçasim.geliyordu çok boguluyordum yerimde afakanlar basıyordu sanırım.belki de bu kiz bana işlem falan yapıyordu beni kaçırmak için
Tecrübem için burdayım ve meyvesini de almadan burdan gitmeyeceğim müdürlük bekliyorum

anlattığın şeyler çok tuhaf...
kedi kumuyla buyu yapmak, kedi kılını koparmak falan, anne babasının sosyal medyasına kadar araştırmışsın, sence sen kızı biraz fazla takıyor değil misin?

Kedi besliyor ayrıca kedi kili gibi kalın bir kıldı insan vücudundan kopacak gibi ince degildi

Böyle büyü vs gibi şeyler yazmak yasak haberiniz olsun.
Bakın anlıyorum zor şeyler yaşıyorsunuz, amirinize söyleyin deniyor amir adaletsiz diyorsunuz onun da üstü illa ki vardır niye uğraşmıyorsunuz? Ya da daha öncesinde yapmanız gereken şey iletişime geçmektir onu hiç denediniz mi? Karşınızdaki kızla konuştunuz mu hiç benimle ne sorunun var diye?
Burada çoğu hanımın iş hayatı var hepimiz işimizde bazı sorunlar yaşadık yaşıyoruz. Gerektiği zaman çantamızı alıp oradan çıkıyoruz özel sektörde, siz kamuda başka herhangi bir bölüme başka bir kuruma geçiş sağlayabilirsiniz.
Ayrıca bu iş nedir bu kadar uzun vadede yetişmek lazım da 8 yılımı verdim de diye abarttınız merak ettim.
Siz sadece konfor alanınızdan çıkmak istemiyorsunuz bence. Halbuki oradan çıksanız başka türlü olacak her şey.

Kedi besliyor ayrıca kedi kili gibi kalın bir kıldı insan vücudundan kopacak gibi in

yani hiçbirşeyden emin değilsiniz?
kedi kılı gerçekten kedi kılı mı?
kum gerçekten kedi kumu mu?
işlem yapıyorum olmuyor dediği banka işlemi mi, posta işlemi mi?
tuvalete kendisi mi yapıyor?
cevaplar net değil değil mi?

ben sizin kendinize inandığınızdan eminim, ama tavsiyem bunu en yakınlarınızla da paylaşmanız, belki sizi bir uzmandan tavsiye almaya ikna edebilirler.

bu arada kedi kılı çok ince bir tuydur, öyle genital bölgedeki tuyler gibi değildir.

Amire soyledim o kızı çağırdı kiz sen yanlış anlamissin dedi cıktı işin içinden daha üst amire gitmem kendi amirimle aramı bozardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…