- 19 Ocak 2020
- 7.826
- 17.044
- 248
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Vallahi onlardan aşağı kalır yanınız yok. Sizinde Ağzınız çok bozuk.Bende çagreyi bir kat alta inmekte buldum ama oraya gittigimi öğrendiler artik ve biri geldi benim girdigim yere sıçtı klozet kapağını kapatıp bıraktı allah im dedim nasıl insanlar bunlar üstüne şifon cektim girdim gormedigim rezillik gormedigim kötülük kalmadi diyebilirim
Buraya yazarken böyle yazdım normal de ağzım.bozuk degilVallahi onlardan aşağı kalır yanınız yok. Sizinde Ağzınız çok bozuk.
Bakın ben de ya sabır çektiğim ve yasadiklarimi Allaha havale ettiğim durumlar yaşadım bunları sizi gayet iyi anladığım icin yazıyorum zaten.Yaa sabirrr allah im çok cektim yaa sabır
Tuvalete bile gitmedim tuttum gün oldu tuvalet ile bir insanın en doğal ihtiyacını giderebilmesi ile sinandim
Allah im benim vücuduma da zarar verdi allah im senin yarattigin organlarıma da zarar verdi evime eşimle ilişkime bile zarar verdi cocuk doğuramaya bile sebep oldu allah im bunu okuyan herkesin gözü onun de o kızı ve yandaşlarını işbirlikçilerini sana havale ediyorum sen intikam alanların en siddetlisisin
Benim zerre hakkımi onlarda bırakma allah im
Ya o kız psikopat size kafayı takmış yada siz piskopatsınız hayal görüyorsunuz. İkinizden birinde sıkıntı var ama bilmiyorumIyi günler ben bir yerde memurum ve etrafta ki bayanlar kıskaçlar çok bulunduğum yerde 8 yıllık emeğim var ama bu bayanlardan yıldım en son sonrada bölüme gelen bir kiz bana yok efendim tuvalete siciyormusun kokutuyormusum gibi bir dedikodu yaptı yıllardır da kullanırım bulundugum kattaki wc yi hickimseddn öyle bir şey duymadım daha önce kiz köşemim.oldugu için ve de benim yukselmemden korktuğu için böyle birşey atti ortaya diğer korkanların da ekmeğine yağ sürüldü onlarda yalancı şahitlik felan lavaboya her gittiğimde kiz tezgah kuruyordu resmen yerlere pencereleri atmak afedersin kendi benim girdigim yere sicip pis bırakmak şifon çekmeden falan neler neler aklınıza gelebilecek en iğrenç şeyler evdeki kedisinin kılını bile koparıp wc klozet kenarlarına koydu afedersiniz benim gotumden düşmüş gibi de aralarında dedikodu yapip gülustuler bunu direkt yüzüme karşı yapmıyorlar birbirleri arasında dedikodu olarak yapiyorlar oyuzden birşey de yapamıyorum duysam da neyse artık bulunduğum.kattaki lavaboya gitmekten igrendim bu kiz yüzünden bir lat kata gidiyorum bazen zor geliyor kendime halli olduğum halde eziyet ediyorum ama biktim.bu kızın tezgahlarindan gerçekten onu görünce böyle şeytan görmüş gibi oluyorum neyse diğerlerinin de canına minnet beni sevmedikleri için hoşlarına gidiyor böyle hakkımda dedikodu yapmak ben de artik insanlarsan soğudum nefret ettim.bu insanlardan ötürü gormedigim rezillik kalmadi cunku yanlizlastim böylece işimi yapip çıkıyorum kimsenin yanına gidip sohbet etmiyorum böyle ortamın dışında olmak ta hakkında dedikodu yapılan yapıyor sizi ama onlar in arasına da girmek istemiyorsun igreniyorsun cunku yaptıkları şeyler yüzünden ben sadece bütün gün odasında olan işini yapan kimseyle muhattab olmayan biriyim
Arkadaşlar memur olup bu durumları yaşayan var mi varsa paylaşalım derdimize derman oluruz belkide
Malesef böyle karakter yoksunlari var . İstedikleri gibi olmazsan işinden ekmeğinden bile edecek pislikler . Bende işimi iyi yapıyorum diye çok şey gördüm . Kıdemli birinin aldığı sıfatı almama ramak kala isimden etti. Hanımefendi hakkımı primi mi aralarinda bölüşup yediler haram zıkkım yesinler ...Iyi günler ben bir yerde memurum ve etrafta ki bayanlar kıskaçlar çok bulunduğum yerde 8 yıllık emeğim var ama bu bayanlardan yıldım en son sonrada bölüme gelen bir kiz bana yok efendim tuvalete siciyormusun kokutuyormusum gibi bir dedikodu yaptı yıllardır da kullanırım bulundugum kattaki wc yi hickimseddn öyle bir şey duymadım daha önce kiz köşemim.oldugu için ve de benim yukselmemden korktuğu için böyle birşey atti ortaya diğer korkanların da ekmeğine yağ sürüldü onlarda yalancı şahitlik felan lavaboya her gittiğimde kiz tezgah kuruyordu resmen yerlere pencereleri atmak afedersin kendi benim girdigim yere sicip pis bırakmak şifon çekmeden falan neler neler aklınıza gelebilecek en iğrenç şeyler evdeki kedisinin kılını bile koparıp wc klozet kenarlarına koydu afedersiniz benim gotumden düşmüş gibi de aralarında dedikodu yapip gülustuler bunu direkt yüzüme karşı yapmıyorlar birbirleri arasında dedikodu olarak yapiyorlar oyuzden birşey de yapamıyorum duysam da neyse artık bulunduğum.kattaki lavaboya gitmekten igrendim bu kiz yüzünden bir lat kata gidiyorum bazen zor geliyor kendime halli olduğum halde eziyet ediyorum ama biktim.bu kızın tezgahlarindan gerçekten onu görünce böyle şeytan görmüş gibi oluyorum neyse diğerlerinin de canına minnet beni sevmedikleri için hoşlarına gidiyor böyle hakkımda dedikodu yapmak ben de artik insanlarsan soğudum nefret ettim.bu insanlardan ötürü gormedigim rezillik kalmadi cunku yanlizlastim böylece işimi yapip çıkıyorum kimsenin yanına gidip sohbet etmiyorum böyle ortamın dışında olmak ta hakkında dedikodu yapılan yapıyor sizi ama onlar in arasına da girmek istemiyorsun igreniyorsun cunku yaptıkları şeyler yüzünden ben sadece bütün gün odasında olan işini yapan kimseyle muhattab olmayan biriyim
Arkadaşlar memur olup bu durumları yaşayan var mi varsa paylaşalım derdimize derman oluruz belkide
Kardeşim öyle düşünmüyorum takip edildiğini falan da düşünmüyorum gayet sağlıklıyım olaylar gerçek kurmaca falan değil hayal.dunyamda kurup ta buraya yazacak degilim parmaklarıma yazık yaz yazeşin sana inanıyor mu?
takip edildiğini, dediklerinin dinlendiğini falan duşunduğun oluyor mu?
sana buyu yapmaya çalışan başkaları da var mı?
kızın anne babası dolaylı olarak sosyal medyada seniinle ilgili paylaşım yaptıklarını duşunuyor musun?
Ayrıca kışın bir telefon konuşmasına duydum odasindaydi bende geçiyordum sesi dışarı geliyordu diyor du ki sanırım annesi ile görüşüyordu diyor du anlamıyor musun kafan almıyor mu diyor Benim yaptığım işlemler olmuyor olmuyor falan diyordu hergun bağırıyoruz her gün diyordu annesi sanırım.soyle yap böyle yap.falan diye akıl veriyorduValla bakalim kısmet artık tayin de torpil ile oluyor eğer burda müdür olamazsam giderim zaten evi de satarım diğer bölümlerde kötü daha iyi bir yer olsaydı inanın çoktan gitmiştim ama isim uzun vadede yetişmek lazım.bu iste öyle bir iş
Giderim demek te kolay ama iş uygulamaya gelince zor sözü geçen adam lazım muvafakat almak için
Ben bu kizin gidişini bekliyorum gider de kurtulurum belki diyorum çok haset bir kiz kıskandığı zaman gözlerinin ici kızarıyor öyle ateş çıkıyor sanki gözlerinden birde kızın başka şeylerle de ilgisi var cinler minler büyücülük ondan korkuyorum bu kızdan
Kardeşim öyle düşünmüyorum takip edildiğini falan da düşünmüyorum gayet sağlıklıyım olaylar gerçek kurmaca falan değil hayal.dunyamda kurup ta buraya yazacak degilim parmaklarıma yazık yaz yaz
Kizin annesi başka birine öyle yazmış
Düşün artik kimin psikopat olduğunu
Arkadşım bu durumla.mucadele etmek için çok psikologa da gittim ben miyim anormal diye de sordum hayır dedi sen gayet normal si dedi
Evet kardeşim eşim bana inanıyor
Böyle büyü vs gibi şeyler yazmak yasak haberiniz olsun.Valla bakalim kısmet artık tayin de torpil ile oluyor eğer burda müdür olamazsam giderim zaten evi de satarım diğer bölümlerde kötü daha iyi bir yer olsaydı inanın çoktan gitmiştim ama isim uzun vadede yetişmek lazım.bu iste öyle bir iş
Giderim demek te kolay ama iş uygulamaya gelince zor sözü geçen adam lazım muvafakat almak için
Ben bu kizin gidişini bekliyorum gider de kurtulurum belki diyorum çok haset bir kiz kıskandığı zaman gözlerinin ici kızarıyor öyle ateş çıkıyor sanki gözlerinden birde kızın başka şeylerle de ilgisi var cinler minler büyücülük ondan korkuyorum bu kızdan
Kedi besliyor ayrıca kedi kili gibi kalın bir kıldı insan vücudundan kopacak gibi in
Amire soyledim o kızı çağırdı kiz sen yanlış anlamissin dedi cıktı işin içinden daha üst amire gitmem kendi amirimle aramı bozardıBöyle büyü vs gibi şeyler yazmak yasak haberiniz olsun.
Bakın anlıyorum zor şeyler yaşıyorsunuz, amirinize söyleyin deniyor amir adaletsiz diyorsunuz onun da üstü illa ki vardır niye uğraşmıyorsunuz? Ya da daha öncesinde yapmanız gereken şey iletişime geçmektir onu hiç denediniz mi? Karşınızdaki kızla konuştunuz mu hiç benimle ne sorunun var diye?
Burada çoğu hanımın iş hayatı var hepimiz işimizde bazı sorunlar yaşadık yaşıyoruz. Gerektiği zaman çantamızı alıp oradan çıkıyoruz özel sektörde, siz kamuda başka herhangi bir bölüme başka bir kuruma geçiş sağlayabilirsiniz.
Ayrıca bu iş nedir bu kadar uzun vadede yetişmek lazım da 8 yılımı verdim de diye abarttınız merak ettim.
Siz sadece konfor alanınızdan çıkmak istemiyorsunuz bence. Halbuki oradan çıksanız başka türlü olacak her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?