- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Ben mi sizce sadece yaşadıklarımı anlattimAgız ishali olmuşsunuz.
Onlar nasıl tabirler.
Açık açık anlattim iste olduğu gibi onlar yapınca utanmadilar da ben anlatınca mi utanicam yasadimlarimiAblacım şu üslubu düzenle nolur.
Çok çirkin yani. Dolaylı olarak anlatabilirsin bunca betimlemeye gerek yok.
Siz kendinizi biliyorsanız gerisi de mühim değil bence.
Eğitim durumunuzla ne alakası var konunun? Sonuç olarak aynı yere girmeye hak kazanmışsınız demek eşitsiniz.Kız benden çok fark li ben ünv mezununkpss ile atanmış biriyim 4 yıllık ünv mezunu lisans olarak atandım isimde 8 yıllık tecrübem var hakkımi yetmezlerse ki yerler müdür bile olabilecek kapasitedeyim diğerleri sosyal hizmeyelrden sınavsız gelenler
Bu Türkçe ile soru çözüp atandıysan helal olsun diyorumKız benden çok fark li ben ünv mezununkpss ile atanmış biriyim 4 yıllık ünv mezunu lisans olarak atandım isimde 8 yıllık tecrübem var hakkımi yetmezlerse ki yerler müdür bile olabilecek kapasitedeyim diğerleri sosyal hizmeyelrden sınavsız gelenler çok egzersizler görseniz ben bunlarla aşık atamıyorum.edepsizlik konusunda
Bunu yapan kiz sa önlisans mezunu kpss ile atanmış digerlerini de etkiliyor dedikodu var kiz da iftira var haset var ayaknkaydirma her türlü oyun var kedisinin kılını kopartıp attı yaa daha düşünün ne derece olduğunu büyücülük var sandalyemin altında kedi kumu gibi kummbile görmüştüm zamanında ayağınla savundum bismillah cektim oturdum kim.bilir ne okudu etti be kaçayım buradan diye annesi face inde gördüm birine yazmış ki seni nefesimle ucurup tarumar ederim yazmis kendi arkadaşlarım arasında dalga mevzusu oldu bu ama kiz bildiğim çok insan da çekiyor etrafına bu kiz insanları satar insanlar bu satmaz öyle iyiyi oynuyor ki sanırsın o dünya iyisi bunları yasayan ben kötü sanırsın dışarıdan öyle oyuncu biri ben onun kurnazlıkları ile başa çıkamıyorum ben cunku hinlik düşünemiyorum aklım basmıyor bu kadar kötülüğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?