- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Canım hızlı hizli yazdım ondan valla lisans kpss den atandım türkçe den full çıkarırdım ve de klavye otomatik düzeltme kelimelwri bozuyor oda varBu Türkçe ile soru çözüp atandıysan helal olsun diyorum
Sizin uslup ta pek duzgun masallah rumuzunuza amann zırt yazmışsınız şahsen ben böyle bir şey yazmazdimBu Türkçe ile soru çözüp atandıysan helal olsun diyorum
Efsunlu evet öyle olduğunu düşünüyorum cici babası bir spirutuel aura maura cinler periler öyle şeyler ile ilgileniyor anası dedik ya face hesabına baktım biri anasına yorum yazmış anası da yazmış ki aynen böyle korkak ..... aferin benden korkmak gerektiğini biliyorsun seni nefesimle uçururum tarumar ederim yazmis bu ailenim kızından ne beklersiniz kafadan çatlak böyle şeydir yapacak kadar yerlerde biri8 yıllığım diyorsunuz sürekli, sizin bu kızdan önce orada sağlam bir çevreniz olması gerekmez mi? Efsunlu mu bu kız herkes ona inanıyor size inanmıyor?
Ne memurusunuz bilmiyorum ama baya sakın bir yer galiba, boş geçiyor belli ki günleriniz.
Ayrıca ben sabahtan akşama kadar calisiyorum kiz o odada bu odada benim hakkımda dedikodu yapıyor yalanlar atıyor hem onları dinledim hem işimi yaptim neler yaşadığımı tahmin bile edemezsiniz8 yıllığım diyorsunuz sürekli, sizin bu kızdan önce orada sağlam bir çevreniz olması gerekmez mi? Efsunlu mu bu kız herkes ona inanıyor size inanmıyor?
Ne memurusunuz bilmiyorum ama baya sakın bir yer galiba, boş geçiyor belli ki günleriniz.
gerçekten garip değil mi? tamam kısır yapılan yerler gördüm çay kahve muhabbeti yapılan kurumlar gördüm ama böylesi görmemiştimortam felaket bence, dairenin seviyesi komple yerlerde.
Karakterimden şüphem yok allaha şükür onlara karşı sogugum bu yaptıkları yüzünden zaten kiz ilk geldiğinde de o kızdan iyi elektrik almiyordum başka birimde çalışırken de zaten sevmedigim biriydi bizim bölüme geldi sonra durduk yerde bana böyle şeyler yapmaya başladı kizdan sadece uzak durmam karakterim ile ilgili bir sıkıntı lanse ediyorsa size orasi ayrikonu belki de sizin memurluğunuz değil karakterinizle alakalıdır hiç bunu düşündünüz mü?
ya tayin isteyin ya da gidip konuşun sorun nedir diye
önlisansla atanmış lisansla atanmış hay allahım ya... konu bi garip sizin üslup ha keza apayrı bi konu boklar kakalar havada uçuşuyor. hala 8 yıllık memurum ben lisansla atandım diyosunuz. gerçekten hangi kurumdasınız
Biliyorum kimse vazgeçilmez değildir zaten buraya bağlanmış ta degilim.inanin daha rahat edebileceğim.bir yer yok onu da düşündüm çok sonunda kalmaya karar verdim kiz istediği kadar delirsin isterse koridorda ortaya yapsın afedersiniz8 yıldır aynı yerde çalışıyorsanız bence biraz da sorun sizde.
Belli ki güvenli alandan çıkmak istemiyorsunuz.
Tayin isteyin, daha sakin ve işinizi düzgün yapabileceğiniz bir yere gidin.
Ayrıca konunun egitim düzeyi ile alakası ancak iş konusundaki bilgi ve beceri ile ilgili.olabilir. Yoksa davranışsal sorunlar eğitimden bağımsızdır, görgü ve kendini yetiştirmekle.alakalidir.
Ben yıllarca erkeklerle çalıştım, egitim düzeyi olarak da is yerindeki konumumdan dolayi da cogundan onlardan üstte yer almama rağmen ciddiyetsizlik hakimdi. Ayrıca dedikoduları da fenaydi. Yani kısacası erkek kadın farketmez bir yerde is ciddiyeti yoksa bu tür sorunlar hep yasaniyor.
Size tavsiyem yer değişikliği yapın, tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Kendinize ait bir cizginiz olsun, herkesle de resmi takılın, bir de egitimmis tecrubeymis bunları aşın. Kamu kurumlarinda 20 yıllık ilkokul.mezunu da sizden daha üstte görür kendini, tecrübesine dayanarak.
Bulunduğunuz mevkiye cok da güvenmeyin ya da duygusal.herhangi bir bağ kurmayin. Siz gidersiniz yerinizi biri illa ki.doldurur, gittiginiz yerde de siz bir eksigi kapatirsiniz. Kimse ya da hic bir yer vazgecilmez degildir.
Ben yaklasik 6 senelik calistigim yerden normal.mesaiden cikar gibi ayrildim.ne kimse hakkını helal et dedi ne vedalasma yasadik. Yani kimse kimse icin kıymetli degil.is hayatinda. Anlam yüklemeye degmez.
Tayin isteyin...
Madem öyle o zaman katlanacaksiniz ve sikayet de etmeyeceksinizBiliyorum kimse vazgeçilmez değildir zaten buraya bağlanmış ta degilim.inanin daha rahat edebileceğim.bir yer yok onu da düşündüm çok sonunda kalmaya karar verdim kiz istediği kadar delirsin isterse koridorda ortaya yapsın afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?