Memurluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Efsunlu evet öyle olduğunu düşünüyorum cici babası bir spirutuel aura maura cinler periler öyle şeyler ile ilgileniyor anası dedik ya face hesabına baktım biri anasına yorum yazmış anası da yazmış ki aynen böyle korkak ..... aferin benden korkmak gerektiğini biliyorsun seni nefesimle uçururum tarumar ederim yazmis bu ailenim kızından ne beklersiniz kafadan çatlak böyle şeydir yapacak kadar yerlerde biri

konu belki de sizin memurluğunuz değil karakterinizle alakalıdır hiç bunu düşündünüz mü?
ya tayin isteyin ya da gidip konuşun sorun nedir diye
önlisansla atanmış lisansla atanmış hay allahım ya... konu bi garip sizin üslup ha keza apayrı bi konu boklar kakalar havada uçuşuyor. hala 8 yıllık memurum ben lisansla atandım diyosunuz. gerçekten hangi kurumdasınız

Ayrıca ben sabahtan akşama kadar calisiyorum kiz o odada bu odada benim hakkımda dedikodu yapıyor yalanlar atıyor hem onları dinledim hem işimi yaptim neler yaşadığımı tahmin bile edemezsiniz

Karakterimden şüphem yok allaha şükür onlara karşı sogugum bu yaptıkları yüzünden zaten kiz ilk geldiğinde de o kızdan iyi elektrik almiyordum başka birimde çalışırken de zaten sevmedigim biriydi bizim bölüme geldi sonra durduk yerde bana böyle şeyler yapmaya başladı kizdan sadece uzak durmam karakterim ile ilgili bir sıkıntı lanse ediyorsa size orasi ayri

Bende bu kurumdan Igreniyorum ama başka gidecek bir yerim yok evliyim eşim de burada başka bir kurumda memur ev de aldık zaten il değiştirme olayı zor Ama inanın bu sirret kiz yüzünden onu da düşündüm çok bolum değiştirmeyi de çok düşündüm ama diğer bölümlerde çok iyi değil burda sabretmemin sebebi 8 yıllık tecrübem olmasidir

Hayatımdaki ilk kurumum ilk buraya atandım her yerde böyle manyaklar var mı acaba
Özelde çalışan bir arkadaş ta yazmıştı bana daha önce de böyle bir konu açmıştım kiz da bana özelden yazdı oda iş yerinde diğer bayanlar tarafından böyle şeylere maruz kalmış özelde yaşanmış buda

Diğer kızlar bilerek batırıyorlarmış sonra bunun üstüne atıyorlar mis kiz ağlayarak ayrılmış ordan ve ben gittikten sorna artik pisletmeyi birakacakalr diyordu

Bir örneğini böyle gördüm.ben evet arkadaşlar memur arkadaslar siz neler yaşadınız allah im dünya da benim bu yaşadıklarımı yasayan başka biri daha var mıdır bana özelden yazan arkadaştan başka o özelde calisiyilirmus basmış istifasını ama ben devlet memuruyum ben istifa başlamam ki
Burası iğrenç Bir yer arkadaşlar
Toplama kampı gibi inanın
Bazen düşünüyorum da yaa buraya bilerek mi böyle insanları yolluyorlar diye dusunuyorum

8 yıldır aynı yerde çalışıyorsanız bence biraz da sorun sizde.
Belli ki güvenli alandan çıkmak istemiyorsunuz.
Tayin isteyin, daha sakin ve işinizi düzgün yapabileceğiniz bir yere gidin.
Ayrıca konunun egitim düzeyi ile alakası ancak iş konusundaki bilgi ve beceri ile ilgili.olabilir. Yoksa davranışsal sorunlar eğitimden bağımsızdır, görgü ve kendini yetiştirmekle.alakalidir.
Ben yıllarca erkeklerle çalıştım, egitim düzeyi olarak da is yerindeki konumumdan dolayi da cogundan onlardan üstte yer almama rağmen ciddiyetsizlik hakimdi. Ayrıca dedikoduları da fenaydi. Yani kısacası erkek kadın farketmez bir yerde is ciddiyeti yoksa bu tür sorunlar hep yasaniyor.
Size tavsiyem yer değişikliği yapın, tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Kendinize ait bir cizginiz olsun, herkesle de resmi takılın, bir de egitimmis tecrubeymis bunları aşın. Kamu kurumlarinda 20 yıllık ilkokul.mezunu da sizden daha üstte görür kendini, tecrübesine dayanarak.
Bulunduğunuz mevkiye cok da güvenmeyin ya da duygusal.herhangi bir bağ kurmayin. Siz gidersiniz yerinizi biri illa ki.doldurur, gittiginiz yerde de siz bir eksigi kapatirsiniz. Kimse ya da hic bir yer vazgecilmez degildir.
Ben yaklasik 6 senelik calistigim yerden normal.mesaiden cikar gibi ayrildim.ne kimse hakkını helal et dedi ne vedalasma yasadik. Yani kimse kimse icin kıymetli degil.is hayatinda. Anlam yüklemeye degmez.
Tayin isteyin...

Biliyorum kimse vazgeçilmez değildir zaten buraya bağlanmış ta degilim.inanin daha rahat edebileceğim.bir yer yok onu da düşündüm çok sonunda kalmaya karar verdim kiz istediği kadar delirsin isterse koridorda ortaya yapsın afedersiniz

Böyle insanlar o kızı görmeye bile tahammül edemiyorum ama iş icabı normal bile konustum onunla iş icabı konustum özelinde selam bile vermedim yüzüne bile bakmadım günaydın bile demedim
Böyle bir yer burası insanlar insanligindan cikmis

Yaa sabirrr allah im çok cektim yaa sabır
Tuvalete bile gitmedim tuttum gün oldu tuvalet ile bir insanın en doğal ihtiyacını giderebilmesi ile sinandim

Allah im benim vücuduma da zarar verdi allah im senin yarattigin organlarıma da zarar verdi evime eşimle ilişkime bile zarar verdi cocuk doğuramaya bile sebep oldu allah im bunu okuyan herkesin gözü onun de o kızı ve yandaşlarını işbirlikçilerini sana havale ediyorum sen intikam alanların en siddetlisisin
Benim zerre hakkımi onlarda bırakma allah im

Madem öyle o zaman katlanacaksiniz ve sikayet de etmeyeceksiniz
Her is yerinde sorunlar yaşanıyor inanin
Memuriyette benim.anladigim şu ki hiç bir kurum digerinden daha iyi bir is ortami sağlamıyor illa baska sorunlar cikiyor. Özelde nasildir bilmiyorum ama genel olarak kamuda laçkalik.hakim, insanlarin bir kısmı birden fazla ise kostururken bir kısmı gününü çay sigara ile geçiriyor. Bir yerde ne kadar bosluk varsa da o kadar dedikoduya hazir bir ortam var demektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…