- Konu Sahibi lalezar8216
-
Aman ha hakikaten degisiksiniz.Ben bana inanmayanlari da bana bunlar i yapanları da allaha havale ettim o.yuce allah biliyor kimin ne olduğunu
Ne anlatsanız olmayacak, bu arkadaş şikayete hep bahane buluyor ama kızla da konuşup yüzleşesi yok. Aslında sorunun ve çözümün ne olduğunu kafasında kurduğu şeye göre bildiğini düşünüyor.Şimdi burada herkes yardimci olmaya çalışıyor.
Ben de benzer şeyleri yasadigim icin kendime sundugum çözümleri yazdim. Mesela psikolojik destek diye yazmak istemedim ki kendi yazmış
Belki gercekten olaylar yazdigi gibidir ama oturup ağlanmakla olmuyor bu işler
Ben de su an idari izindeyim mesela, giyabimda hic alakam olmayan bir konuda görevlendirme verilmiş. Bana tebliğ bile.edilmedi.Bu da benim derdim ama henüz gün yüzüne çıkmadığı için oluruna bıraktım, dönünce hallederim diye düşünüyorum. Kendimi uzmemeyi tercih ediyorum is icin, degmez yani...
Eski konularına bakamadim profili.kisitli ama mesajlarindan gecen ayki mesajını gördüm yine bu konunun aynisini açmış. Beklentisi uhrevi zaten dua ediyorum Allah'a havale ettim falan söylemleri de bunu gösteriyor. Amacım dine saygısızlık degil olayin dinle de alakasi yok zaten. Ama oturduğun yerden dua ile puf diye sorunlar kaybolmuyor bir adim atmak lazim, hareket lazim, çözüm aramak lazım. Yoksa sikayetle bir yere varilmiyor.Ne anlatsanız olmayacak, bu arkadaş şikayete hep bahane buluyor ama kızla da konuşup yüzleşesi yok. Aslında sorunun ve çözümün ne olduğunu kafasında kurduğu şeye göre bildiğini düşünüyor.
Şöyle bir konu açmış. Burada bahsettiği şekilde olayın üzerine gidelim o yönde tavsiye verelim istiyor bence. Psikologla çözemedim ben normalim yaklaşımı da bundan.
Iyi bir hoca
Iyi günler; bazı sıkıntılar yaşıyorum cevremde iftiralar oluyor Ama hakliligimi anlatamıyorum Bana bir bakımda tuhaf bir enerjim olduğu enerjimden dolayı insanlarla iyi de geçinsem benden uzaklaştıklarını bana karşı olduklarını söyledi Yani gözün üstünde kasin var hesabı otursan kabahat...www.kadinlarkulubu.com
Ayy hangi hesap o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?